קושירגיל
מוכן ב20 דק.
מנות4
ציון בריאות23
מגזין

סרטן פרפה

סרטן פרפה
וזה די טוב. נסו מתכון פרפה פירות ויוגורט (ענבים וגרנולה פרפה), amaranth יוגורט פרפה-popped amaranth פרפה עם פירות, ו סרטן Rangoons (פחזניות סרטן) עם רוטב חמוץ מתוק (מתכונים דומים).

הוראות

1
כדי להפוך את הרוטב, להקציף יחד מיונז, קטשופ, קאיין, חרדל יבש, שאלוט, מיץ לימון ופטרוזיליה. מתבלים את הרוטב במלח ופלפל. מקפלים את בשר סרטנים צלפים, להפוך מעיל. באמצעות זכוכית פרפה ברורה או כוס שמפניה, לגרוף כף גדושה של מנגו חתוכים לקוביות על החלק התחתון של הזכוכית. לחץ למטה מעט עם כף.
מרכיבים שתצטרך
1 כוס אורז בר, שטוף היטב1 כוס אורז בר, שטוף היטב
אבקת חרדלאבקת חרדל
1 שאלוט, מגורר או טחון1 שאלוט, מגורר או טחון
1 מלפפון אנגלי, קלוף, זרע ופרוס דק1 מלפפון אנגלי, קלוף, זרע ופרוס דק
שמפניהשמפניה
בשר סרטניםבשר סרטנים
שמן זית בתוספת 3 עד 4 כפותשמן זית בתוספת 3 עד 4 כפות
דגני קריפיקס, מרוסקיםדגני קריפיקס, מרוסקים
1 אננס לבן גדול או אננס רגיל1 אננס לבן גדול או אננס רגיל
מרק עוף או מרק ירקות (או יותר לפי הצורך)מרק עוף או מרק ירקות (או יותר לפי הצורך)
שאלוט, מגורר או טחוןשאלוט, מגורר או טחון
3 כפות חרדל, רצוי דיז'ון3 כפות חרדל, רצוי דיז'ון
ציוד שתשתמש בו
לימון סחוט טרי, או לפי הטעםלימון סחוט טרי, או לפי הטעם
2
הוסף שכבה של בשר סרטנים על גבי, לחיצה על למטה שוב, ואחריו שכבה של ירקות מעורבים קצוצים. חזור על השכבות. לאחר השכבה האחרונה של ירקות, כפית תל אחרון של סלט סרטן על גבי. חזור עם הנותרים 3 כוסות.
מרכיבים שתצטרך
ירוקירוק
סרטןסרטן
3
מגישים עם פרוסות באגט קלוי.
מרכיבים שתצטרך
בגטבגט

יין מומלץ: שרדונה, Muscadet, ריזלינג

שרדונה, Muscadet, ו ריזלינג הם הבחירה העליונה שלי לרכיכות. שרדונה חמאה הוא נהדר עבור צדפות, שרימפס, סרטן, לובסטר, בעוד muscadet הוא בחירה קלאסית עבור מולים, צדפות, וצדפות. אם יש לך קצת תבלין בצדפות שלך, ריזלינג יבש למחצה יכול לאזן את החום. אתה יכול לנסות Chateau Ste. מישל אינדיאן וולס יין שרדונה. מבקרים די אוהבים את זה עם דירוג 5 מתוך 5 כוכבים ומחיר של כ 18 דולר לבקבוק.
שאטו סטי. מישל אינדיאן וולס יין שרדונה
שאטו סטי. מישל אינדיאן וולס יין שרדונה
"שרדונה בארות ההודית שלנו מספק אופי פירות טרופיים מושך האופייני לאתרים חמים כמו מדרון Wahluke. אני אוהב את טעמי האננס והחמאה הבשלים של שרדונה ומרקם עשיר וקטיפתי. נסה את זה עם צדפות, סקמפי או פסטה עם רטבים עשירים."בוב ברטו