סרטן קייג'ון רנגון
סרטן קייג'ון רנגון עשוי להיות רק ההור ד' אובר שאתה מחפש. והוא מתאים להגשה ל 60 מנות סועדים.. מנה אחת של מנה זו מכילה סביב 3 גרם חלבון, 4 גרם שומן, ובסך הכל 71 קלוריות. זה הוא זול מתכון לחובבי אוכל קריאולי. מההכנה לצלחת, המתכון הזה לוקח בערך 50 דקות. 5 אנשים הכינו את המתכון הזה ויכינו אותו שוב. אם יש לכם ביצה, שמן צמחי, גבינת שמנת ועוד כמה מרכיבים בהישג יד, תוכלו להכין אותה. זה מובא לך על ידי כולםמתכונים. החלטנו המתכון הזה מגיע ציון ספוני של 17%. ציון זה לא כל כך יוצא מן הכלל. נסו סרטן קג'ון חריף רנגון, סרטן רנגון (וונטון במילוי גבינת שמנת), ו סרטן רנגון עבור מתכונים דומים.
הוראות
מבשלים את הבייקון בסיר על אש בינונית עד שהבייקון רפוי, ומתחיל לשחרר את השומן שלו, כ -3 דקות. מערבבים פנימה את הבצל ומבשלים עד שהבצל התרכך והפך לשקוף, כ -5 דקות. מגרדים את תערובת הבצל לקערת ערבוב, ומערבבים פנימה את גבינת השמנת, רוטב הפלפל החריף, רוטב ווסטרשייר, שמיר וזנבות הסרטנים. מקפלים בעדינות את בשר הסרטנים, ואז מתבלים לפי הטעם במלח ופלפל.
להכנת הוונטונים: הפרד והנח את עטיפות הוונטון על משטח העבודה שלך. כף כ -1 כף ממילוי פירות הים על מרכז כל עטיפה. השתמש באצבע או במברשת מאפה כדי להרטיב קלות את שולי עטיפות הוונטון עם הביצה הטרופה. מקפלים כל פינה של העטיפה מעל המילוי, ולוחצים יחד מעל מרכז הטון שזכה. לחץ את הקצוות יחד כדי לאטום.
מחממים שמן בטיגון עמוק או בסיר גדול ל -350 מעלות צלזיוס (175 מעלות צלזיוס).
מטגנים את הטונות שזכו בשמן החם עד שהם מזהיבים וצפים, כ -2 דקות.
מסננים על צלחת מרופדת במגבת נייר לפני ההגשה.
יין מומלץ: שרדונה, ריזלינג, Muscadet
שרדונה, ריזלינג ומוסקאדט הן אפשרויות מצוינות לרכיכות. שרדונה חמאתי נהדר עבור צדפות, שרימפס, סרטנים ולובסטר, בעוד שמוסקדט הוא בחירה קלאסית למולים, צדפות וצדפות. אם יש לך קצת תבלין ברכיכות שלך, ריזלינג יבש למחצה יכול לאזן את החום. עמק הירח שרדונה עם דירוג 4.3 מתוך 5 כוכבים נראה כמו התאמה טובה. זה עולה בערך 16 דולר לבקבוק.
![עמק הירח שרדונה]()
עמק הירח שרדונה
ניחוחות של אפרסק בשל, אגס אפוי וניל מתוק מודגשים על ידי תווים של קינמון וציפורן. הפירות הבשלים וטעמי האלון המתוקים מלווים בתחושת פה עשירה וקרמית עם מספיק חומציות בהירה כדי למקד את הגימור.עמק הירח שרדונה הוא ליווי מענג לסלטים, פירות ים, עופות, בשרים על האש קלים יותר ופסטות על בסיס שמנת.