סרטנים ברוטב שרימפס
סרטנים Remoulade שרימפס דורש בערך 45 דקות מההתחלה ועד הסוף. מנה זו מכילה כ 11 גר' של חלבון, 8 גרם של שומן, וסך הכל 132 קלוריות. זה מתכון pescatarian מגיש 16 . אם יש לך כוסברה, סלרי, לחם, וכמה מרכיבים נוספים בנמצא, אז אפשרי לעשות זאת. נסו Remoulade שרימפס, שרימפס עם Rémoulade, ו Remoulade שרימפס (מתכונים דומים).
הוראות
מקלפים ושרימפס, משאירים זנבות שלמים.
שלב 2 כפות טקילה ומיץ ליים בקערת זכוכית; להוסיף שרימפס, ולזרוק היטב. כיסוי וצינה 20 דקות.
שלב הנותרים 1 כף טקילה, מיונז, הבא 8 מרכיבים; מערבבים היטב, ולהניח את התערובת בצד.
הסר שרימפס ממרינדה; להשליך מרינדה. מעיל מחבת nonstick גדולה עם ספריי בישול; להוסיף שמן בוטנים.
מניחים מעל חום בינוני גבוה עד חם.
הוסף שרימפס, ו לטגן 2 דקות או עד שרימפס להפוך ורוד.
כדי לשרת, לארגן שרימפס באופן שווה על פרוסות לחם קלוי; העליון כל אחד עם 1 1/2 כפות תערובת מיונז.
יין מומלץ: פינו גריג ' יו., ריזלינג, סוביניון בלאן
שרימפס ניתן לזווג עם פינו גריג ' יו, ריזלינג, ו סוביניון בלאן. יינות לבנים פריכים אלה עובדים היטב עם שרימפס מוכן במגוון דרכים, בין אם בגריל, מטוגן, או ברוטב שום. הפינו גריג ' יו אספרטו עם דירוג של 4.5 מתוך 5 כוכבים נראה כמו התאמה טובה. זה עולה בערך 10 דולר לבקבוק.
![אספרטו פינו גריג ' יו.]()
אספרטו פינו גריג ' יו.
צבע קש מבריק עם השתקפויות של זהב. פריך ונקי עם אף עדין של פרח כתום ורד בר עם משמש, אפרסק לבן קליפת תפוז. פריך, יבש ומובנה היטב עם תפוח זהוב והדרים.מגוון להפליא. מצוין כאפרטיב וההשלמה המושלמת למתאבנים קלים, סלטים, עוף בגריל ופירות ים טריים. תהנה מקורר היטב.