קושיקשה
מוכן ב45 דק.
מנות16
ציון בריאות2
מגזין

סרטנים ברוטב שרימפס

סרטנים ברוטב שרימפס
סרטנים Remoulade שרימפס דורש בערך 45 דקות מההתחלה ועד הסוף. מנה זו מכילה כ 11 גר' של חלבון, 8 גרם של שומן, וסך הכל 132 קלוריות. זה מתכון pescatarian מגיש 16 . אם יש לך כוסברה, סלרי, לחם, וכמה מרכיבים נוספים בנמצא, אז אפשרי לעשות זאת. נסו Remoulade שרימפס, שרימפס עם Rémoulade, ו Remoulade שרימפס (מתכונים דומים).

הוראות

1
מקלפים ושרימפס, משאירים זנבות שלמים.
מרכיבים שתצטרך
2 כפיות משחת צ'ילי אדום תאילנדי2 כפיות משחת צ'ילי אדום תאילנדי
2
שלב 2 כפות טקילה ומיץ ליים בקערת זכוכית; להוסיף שרימפס, ולזרוק היטב. כיסוי וצינה 20 דקות.
מרכיבים שתצטרך
אבוקדו האס מעוך קלותאבוקדו האס מעוך קלות
טקילהטקילה
2 כפיות משחת צ'ילי אדום תאילנדי2 כפיות משחת צ'ילי אדום תאילנדי
ציוד שתשתמש בו
הסוכריות של Peachie-oהסוכריות של Peachie-o
3
שלב הנותרים 1 כף טקילה, מיונז, הבא 8 מרכיבים; מערבבים היטב, ולהניח את התערובת בצד.
מרכיבים שתצטרך
2 פלפלי צ'יפוטלה גדולים ברוטב אדובו קצוצים דק בתוספת 2 כפות רוטב אדובו2 פלפלי צ'יפוטלה גדולים ברוטב אדובו קצוצים דק בתוספת 2 כפות רוטב אדובו
טקילהטקילה
4
הסר שרימפס ממרינדה; להשליך מרינדה. מעיל מחבת nonstick גדולה עם ספריי בישול; להוסיף שמן בוטנים.
מרכיבים שתצטרך
1/3 כוס רוטב הודו, מחומם1/3 כוס רוטב הודו, מחומם
1 פלפל ג'לפנו אדום או ירוק קטן1 פלפל ג'לפנו אדום או ירוק קטן
3 כפות שומשום קלוי, לקישוט3 כפות שומשום קלוי, לקישוט
2 כפיות משחת צ'ילי אדום תאילנדי2 כפיות משחת צ'ילי אדום תאילנדי
ציוד שתשתמש בו
פקורינו, בעובי של 1/4 אינץ'פקורינו, בעובי של 1/4 אינץ'
5
מניחים מעל חום בינוני גבוה עד חם.
6
הוסף שרימפס, ו לטגן 2 דקות או עד שרימפס להפוך ורוד.
מרכיבים שתצטרך
2 כפיות משחת צ'ילי אדום תאילנדי2 כפיות משחת צ'ילי אדום תאילנדי
7
כדי לשרת, לארגן שרימפס באופן שווה על פרוסות לחם קלוי; העליון כל אחד עם 1 1/2 כפות תערובת מיונז.
מרכיבים שתצטרך
2 פלפלי צ'יפוטלה גדולים ברוטב אדובו קצוצים דק בתוספת 2 כפות רוטב אדובו2 פלפלי צ'יפוטלה גדולים ברוטב אדובו קצוצים דק בתוספת 2 כפות רוטב אדובו
2 כפיות משחת צ'ילי אדום תאילנדי2 כפיות משחת צ'ילי אדום תאילנדי
3/4 פאונד תפוחי אדמה אדומים קטנים (בערך 5), פרוסים3/4 פאונד תפוחי אדמה אדומים קטנים (בערך 5), פרוסים
8
מגישים באופן מיידי.

יין מומלץ: פינו גריג ' יו., ריזלינג, סוביניון בלאן

שרימפס ניתן לזווג עם פינו גריג ' יו, ריזלינג, ו סוביניון בלאן. יינות לבנים פריכים אלה עובדים היטב עם שרימפס מוכן במגוון דרכים, בין אם בגריל, מטוגן, או ברוטב שום. הפינו גריג ' יו אספרטו עם דירוג של 4.5 מתוך 5 כוכבים נראה כמו התאמה טובה. זה עולה בערך 10 דולר לבקבוק.
אספרטו פינו גריג ' יו.
אספרטו פינו גריג ' יו.
צבע קש מבריק עם השתקפויות של זהב. פריך ונקי עם אף עדין של פרח כתום ורד בר עם משמש, אפרסק לבן קליפת תפוז. פריך, יבש ומובנה היטב עם תפוח זהוב והדרים.מגוון להפליא. מצוין כאפרטיב וההשלמה המושלמת למתאבנים קלים, סלטים, עוף בגריל ופירות ים טריים. תהנה מקורר היטב.