סרטנים רכים עם תבלין תירס, ירקות שדה ורוטב פלפל אדום קלוי
תמיד כיף שיש עוד מתכון של מנה עיקרית, אז תנו הזדמנות ל סרטנים רכים עם תבלין תירס, ירקות שדה ורוטב פלפל אדום קלוי. מנה אחת מכילה עד 35 גרם חלבון 385 גרם של שומן, וסך הכל 4556 קלוריות. המתכון הזה מכסה %48 מהצריכה היומית המומלצת של ויטמינים ומינרליים. והוא יספק כ 4 מנות. גשו לסופר וקנו ירקות, פלפל, שמנת, ועוד מס' מצרכים להשלמת המתכון. כדי להשתמש ב חומץ סיידר אתה יכול לשלב בסיום המנה העיקרית,עוגת חומץ כקינוח. זמן ההכנה הכולל ייקח כ 1 שעה ו -30 דקות. מתכונים דומים: מבשלים את הספר: שום ופלפל שחור סרטני צדפים רכים, סרטנים רכים מוקפצים ברוטב חריף, ו סרטני הצדפה הרכים של שילה עם רוטב חמאת לימון.
הוראות
1
בסיר עמוק, מחממים שמן בוטנים ל-350 מעלות.
מרכיבים שתצטרך
שמן בוטנים
ציוד שתשתמש בו
מחבת רוטב
2
בקערה גדולה, לטאטא יחד קמח, קורנפלור, פלפל, שומר ומלח.
מרכיבים שתצטרך
עמילן תירס
שומר
פלפל
קמח לכל מטרה
מלח
ציוד שתשתמש בו
מקציף
קערה
3
להקציף סודה וחלבון ביצה כדי ליצור בלילה חלקה. לטבול סרטנים מעטפת רכה בבלילה ומטגנים בקבוצות עד חום זהוב, על 4 דקות לכל אצווה.
מרכיבים שתצטרך
חלבונים
מים מוגזים
עלי בזיליקום טריים, שטופים ומרוקנים
ציוד שתשתמש בו
מקציף
4
ניקוז על מגבות נייר.
ציוד שתשתמש בו
מגבות נייר
5
מגישים סרטנים עם תבלין תירס.
מרכיבים שתצטרך
להתענג
תירס
6
טפטוף עם רוטב פלפל אדום קלוי ומקשטים עם ערימה של ירקות.
מרכיבים שתצטרך
פלפלים אדומים קלויים
ירוק
רוטב
7
גרעינים תירס קיטור עד פריך במכרז, על 3 עד 5 דקות, להפריש.
מרכיבים שתצטרך
גרעינים תירס
8
חותכים את הגרעינים מקלח לקערת ערבוב.
ציוד שתשתמש בו
קערת ערבוב
9
במחבת גדולה, מחממים שמן זית על חום בינוני-גבוה.
מרכיבים שתצטרך
שמן זית
ציוד שתשתמש בו
מחבת
10
מוסיפים אספרגוס ופטריות, מבשלים עד פטריות לתת את הנוזל שלהם ולהתחיל חום, על 3 עד 5 דקות.
מרכיבים שתצטרך
אספרגוס
פטריות
11
מוסיפים פלפל אדום, חלפיניו ובצל ירוק. לבשל רק עד נבלים בצל ירוק, על 2 דקות.
מרכיבים שתצטרך
בצל ירוק
פלפל אדום
פלפל חלפיניו
12
מוסיפים את המרכיבים הנותרים, מביאים לרתיחה. מערבבים בתערובת תירס ומבשלים עד תירס מחומם דרך.
מרכיבים שתצטרך
תירס
13
שלב מחית פלפל, שאלוט, וחומץ בסיר שאינו תגובתי. מביאים לרתיחה ומבשלים עד שאלוט במכרז.
מרכיבים שתצטרך
שאלות
חומץ
פלפל
ציוד שתשתמש בו
מחבת רוטב
14
מוסיפים שמנת ומערבבים לשלב.
מרכיבים שתצטרך
קרם
15
מוסיפים מיץ לימון ומקציפים בחמאה, 1 חתיכה בכל פעם, עד שהרוטב חלק מעובה. מתבלים במלח, לפי הטעם.