עוגיות גבינת פימנטו
פימנטו גבינות ביסקוויטים הוא צמחוני תבלין. מתכון זה מספק 126 מנות. עם 48 קלוריות, 1 גר' של חלבון, ו 1g של שומן כל אחד. המתכון הזה מכסה %2 מהצריכה היומית המומלצת של ויטמינים ומינרליים. גשו לסופר וקנו עוד קמח חיטה רכה שעולה על עצמו, גבינת צ'דר חדה, פימנטו ועוד מס' מצרכים להשלמת המתכון. זמן הכנת המתכון כ 45 דקות. נסו מיני פימנטו בלט צ'דר ביסקוויטים, עוגיות גבינה ללא ביצים על הכיריים למעלה, עוגיות גבינה על tawa, ו מטבל גבינה פימנטו חם (מתכונים דומים).
הוראות
מערבבים גבינה גרוסה וקמח 21/4 כוסות בקערה גדולה.
מפזרים פרוסות חמאה על תערובת גבינה; לזרוק בעדינות.
חותכים חמאה לקמח עם בלנדר מאפה עד מתפורר תערובת דומה אפונה קטנה. כיסוי וצינה 10 דקות.
מערבבים חלב חמאה ופימנטו חתוך; מוסיפים תערובת חלב חמאה לתערובת קמח, ערבוב רק עד מרכיבים יבשים הם רטובים. להפוך את הבצק על משטח מקומח קלות; ללוש 3 או 4 פעמים, בהדרגה הוספת קמח נוסף לפי הצורך. עם ידיים מקורנות, לחץ או טפוח בצק לתוך מלבן עבה 3/4 אינץ '(כ 9"x5").
מפזרים מעל הבצק קמח נוסף. מקפלים את הבצק על עצמו ב -3 חלקים, החל בקצה קצר אחד. (לקפל מלבן בצק כאילו קיפול פיסת נייר בגודל מכתב.) חזור על הנוהל 2 פעמים נוספות, החל לחיצה לתוך מלבן בצק עבה 3/4 אינץ '(כ 9"x5"). לחץ או לטפוח בצק לעובי 1/2 אינץ 'על משטח מקומח קלות; לחתוך עם חותך עגול 2 אינץ'; מניחים זה לצד זה על נייר קלף מרופד או משומן קלות 15"x10" מחבת ג ' לי רול. (סיבובי בצק צריכים לגעת.)
אופים ב 450 מעלות במשך 13 עד 15 דקות או עד מוזהב קלות.
הסר מהתנור והמברשת עם 2 כפות חמאה מומסת.