עגבניות אפויות עם פירורי לחם אגוזים
עגבניות אפויות עם פירורי לחם אגוזי לוז עשוי להיות התוספת שחיפשתם. מתכון זה מספק 8 מנות. עם 283 קלוריות, 7 גר' של חלבון, ו 17 גרם של שומן כל אחד. המתכון הזה מכסה %16 מהצריכה היומית המומלצת של ויטמינים ומינרליים. אם יש לכם חמאה, פירורי לחם גס, אגוזי לוז, וקומץ של מרכיבים אחרים הם כל מה שנדרש כדי להפוך את המתכון הזה לכל כך טעים. זמן ההכנה הכולל ייקח כ 1 שעה. מתכונים דומים: עגבניות אפויות עם פירורי לחם מחיטה מלאה וקורנית, עגבניות צלויות עם פירורי לחם, ו דג אפוי עם עגבניות, בזיליקום ופירורים פריכים.
הוראות
מחממים תנור ל 350°f עם מתלה באמצע. חמאה 2 ליטר רדוד קרמיקה או זכוכית תבנית אפייה.
מורחים פירורי לחם במחבת סדין 4 צדדית וטוסט בתנור עד לזהב יבש וחיוור, כ -15 דקות. פירורים מגניבים. הגדל את טמפרטורת התנור ל-450 ° F.
חותכים עגבניות עבה ומסדרים, חופפים, בתבנית אפייה. מתבלים עם 1/2 כפית מלח ו 1/4 כפית פלפל ומפזרים 1 כף טימין. ממיסים חמאה במחבת כבדה גדולה על חום בינוני, ואז מבשלים אגוזים ופירורים, ערבוב לעתים קרובות, עד הזהב, 4 עד 5 דקות. מתבלים במלח ופלפל. כף שווה על עגבניות.
אופים עד עגבניות מבעבעות ופירורים הם השחמה, 15 עד 25 דקות. מגניב לחמם או טמפרטורת החדר ומפזרים עם הנותרים 1/2 כף טימין.
פירורי לחם ואגוזים ניתן קלוי (אבל לא מבושל בחמאה) 1 יום קדימה ונשמר יחד במיכל אטום בטמפרטורת החדר.