עגבניות ארוגולה ברוסקטה של ג'ן
המתכון ג'ן עגבניות ארוגולה Bruschettan מוכן בעוד כ-4 שעות ו-30 דקות והוא בהחלט סופר ללא גלוטן וקמאיות ומתאים לאוהבי מזון ים תיכוני. מתאבן זה יש 233 קלוריות, 7 גר' של חלבון, ו 16 גרם של שומן למנה. המתכון הזה מכסה %20 מהצריכה היומית המומלצת של ויטמינים ומינרליים. והוא יספק כ 4 מנות. אם יש לכם ארוגולה, גבינת פרמזן, מלח, וקומץ של מרכיבים אחרים הם כל מה שנדרש כדי להפוך את המתכון הזה לכל כך טעים. . עם כפית מתכונים דומים: ביצים שלוקות וברוסקטה סלט ארוגולה, ברוסקטה עם פרושוטו, ריקוטן וארוגולה, ו תאנה טרייה, ארוגולה, ומסקרפונה ברוסקטה..
הוראות
להביא 4 ליטרים של מים לרתיחה בסיר גדול.
מניחים את העגבניות רומא במים הרותחים במשך כ 1 דקה כדי לשחרר את העורות.
מסננים, ולשטוף עם מים קרים. פיל, ליבה, זרע, וקוצצים גס.
מחממים את שמן הזית במחבת גדולה מעל חום בינוני. לאט לבשל ולערבב את העגבניות עם מלח ופלפל במשך 15 דקות.
מערבבים את השום ומבשלים 5 דקות. מערבבים את ארוגולה לתוך התערובת, ולאחר מכן להסיר מחבת מחום.
העברת תערובת לקערה גדולה.
מקפלים בעדינות את העגבניות המיובשות ואת גבינת הפרמזן לתערובת. מכסים ומקררים במקרר כ 4 שעות לפני ההגשה.