קושימומחה
מוכן ב4 שעות, 30 דק.
מנות4
ציון בריאות59
מגזין

עגבניות ארוגולה ברוסקטה של ג'ן

עגבניות ארוגולה ברוסקטה של ג'ן
המתכון ג'ן עגבניות ארוגולה Bruschettan מוכן בעוד כ-4 שעות ו-30 דקות והוא בהחלט סופר ללא גלוטן וקמאיות ומתאים לאוהבי מזון ים תיכוני. מתאבן זה יש 233 קלוריות, 7 גר' של חלבון, ו 16 גרם של שומן למנה. המתכון הזה מכסה %20 מהצריכה היומית המומלצת של ויטמינים ומינרליים. והוא יספק כ 4 מנות. אם יש לכם ארוגולה, גבינת פרמזן, מלח, וקומץ של מרכיבים אחרים הם כל מה שנדרש כדי להפוך את המתכון הזה לכל כך טעים. . עם כפית מתכונים דומים: ביצים שלוקות וברוסקטה סלט ארוגולה, ברוסקטה עם פרושוטו, ריקוטן וארוגולה, ו תאנה טרייה, ארוגולה, ומסקרפונה ברוסקטה..

הוראות

1
להביא 4 ליטרים של מים לרתיחה בסיר גדול.
מרכיבים שתצטרך
רצועת קליפת לימון אחתרצועת קליפת לימון אחת
ציוד שתשתמש בו
אגוזי פקאן מזוגגים קצוצים, לא חובהאגוזי פקאן מזוגגים קצוצים, לא חובה
2
מניחים את העגבניות רומא במים הרותחים במשך כ 1 דקה כדי לשחרר את העורות.
מרכיבים שתצטרך
רומה עגבנייהרומה עגבנייה
רצועת קליפת לימון אחתרצועת קליפת לימון אחת
3
מסננים, ולשטוף עם מים קרים. פיל, ליבה, זרע, וקוצצים גס.
מרכיבים שתצטרך
רצועת קליפת לימון אחתרצועת קליפת לימון אחת
4
מחממים את שמן הזית במחבת גדולה מעל חום בינוני. לאט לבשל ולערבב את העגבניות עם מלח ופלפל במשך 15 דקות.
מרכיבים שתצטרך
כרישה אחת, נקייה וחתוכה לקוביות גדולות, רק החלק הלבןכרישה אחת, נקייה וחתוכה לקוביות גדולות, רק החלק הלבן
בקבוק אחד (750 מ"ל) של קוט דו רון או יין אדום יבש אחרבקבוק אחד (750 מ"ל) של קוט דו רון או יין אדום יבש אחר
קישואים, פרוסים לחתיכות בגודל 1/4 אינץ'קישואים, פרוסים לחתיכות בגודל 1/4 אינץ'
ציוד שתשתמש בו
פקורינו, בעובי של 1/4 אינץ'פקורינו, בעובי של 1/4 אינץ'
5
מערבבים את השום ומבשלים 5 דקות. מערבבים את ארוגולה לתוך התערובת, ולאחר מכן להסיר מחבת מחום.
מרכיבים שתצטרך
חזה עוף רוטיסריחזה עוף רוטיסרי
טבעות פלפל בננה קצוצות או פלפל חריף קצוץ מכל סוגטבעות פלפל בננה קצוצות או פלפל חריף קצוץ מכל סוג
ציוד שתשתמש בו
פקורינו, בעובי של 1/4 אינץ'פקורינו, בעובי של 1/4 אינץ'
6
העברת תערובת לקערה גדולה.
ציוד שתשתמש בו
הסוכריות של Peachie-oהסוכריות של Peachie-o
7
מקפלים בעדינות את העגבניות המיובשות ואת גבינת הפרמזן לתערובת. מכסים ומקררים במקרר כ 4 שעות לפני ההגשה.
מרכיבים שתצטרך
עגבניות מיובשות מצנצנתעגבניות מיובשות מצנצנת
3 כפות גבינת שמנת מופחתת שומן3 כפות גבינת שמנת מופחתת שומן

יין מומלץ: קיאנטיname, Trebbiano, ורדיקיו.

קיאנטי, טרביאנו וורדיקיו הם בחירות נהדרות לאיטלקית. האיטלקים יודעים לאכול והם יודעים יין. Trebbiano ו-Verdicchio הם יינות לבנים איטלקים המשתייכים היטב לדגים ולבשר לבן, בעוד קיאנטי הוא יין איטלקי אדום נהדר עבור מנות כבדות יותר, נועזות יותר. Antinori Badian A Passignano Chiani Classico Gran Selezione עם דירוג 4.6 מתוך 5 כוכבים נראה כמו התאמה טובה. זה עולה בערך 60 דולר לבקבוק.
Antinori Badia a Passignano Chianti Classico Gran Selezione
Antinori Badia a Passignano Chianti Classico Gran Selezione
בצבע אדום אודם עז, היין מציג ניחוחות הן של פירות והן את התחושות האופייניות של אלון, אשר מתמזגים בהרמוניה ומציעים גם הערות בלסמיות וגרפיט על האף. החיך עשיר, עם טאנינים גמישים ומאוזנים יחד עם הרעננות התוססת האופיינית לסנג ' ובזה. הסיום ואת טעם לוואי הם של התמדה בולטת לחזור על הערות של פירות יער הראשון הרגיש על האף.