עגבניות - חצילים טורטינו
טורטינו עגבניות חצילים יכול להיות רק המנה בצד אתה מחפש. מתכון זה מספק 12 מנות. עם 220 קלוריות, 6 גר' של חלבון, ו 18 גרם של שומן כל אחד. המתכון הזה מכסה %8 מהצריכה היומית המומלצת של ויטמינים ומינרליים. זוהי אפשרות טובה אם אתה מחפש תפריט ללא גלוטן ידידותי למפת מזון וצמחוני דיאט. גשו לסופר וקנו עגבניות בשלות, גבינת גבינה, עלי טימין ועוד מס' מצרכים להשלמת המתכון. הכנת המנה לוקחת כ 45 דקות. נסו חציל טורטינו ברוטב מרינרה זית Kalamatan, Tortino D ' Azima (Matzo Pie), ו כרובית וברוקולי טורטינו (פריטטה) (מתכונים דומים).
הוראות
מערבבים שמן וקורנית טחון, בזיליקום ופטרוזיליה.
קצוות חצילים לקצץ ולהשליך. שוטפים חצילים, חותכים ל-24 סיבובים שווים, ומברישים קלות עם חלק משמן העשב.
לשטוף עגבניות הליבה, ולאחר מכן לקצץ פרוסות דקות את צמרות וישבנים.
חותכים עגבניות צהובות לתוך 24 סיבובים שווים; לחתוך עגבניות אדומות לתוך 12 סיבובים שווים.
חותכים גבינה לתוך 12 סיבובים שווים.
להניח פרוסות עגבניות במחבת 10 על 15 אינץ'.
טפטוף עם שמן עשב ומפזרים מלח ופלפל.
שמן קל גריל ברביקיו מעל מיטה מוצקה של גחלים בינוניים חמים או חום בינוני גבוה על גריל גז (אתה יכול להחזיק את היד שלך ברמה גריל רק 3 עד 4 שניות).
נח חצילים על גריל; מכסה סגור על ברביקיו גז. לבשל חצילים, פונה פעם אחת, עד רך כאשר לחוץ, 5 עד 7 דקות בסך הכל.
עבור כל טורטינו, מחסנית 1 פורסת כל עגבנייה צהובה, חצילים, מוצרלה ועגבנייה אדומה, ואז למעלה עם 1 יותר פרוסה כל חציל ועגבנייה צהובה. תציב ערימות על מגש. להזמין 2 כפיות של מיצי פאן מעגבניות; להשתמש בשאר סלטים אחרים.
במחבת 2 עד 3 ליטר על חום גבוה, להרתיח חומץ עד מופחת 2 כפות, 5 עד 7 דקות, ערבוב כפי שהוא מתקרב לסוף הבישול.
מערבבים את מיצי העגבניות השמורים עם חומץ וטפטוף מעל טורטינו.