עגבניות חרוכות
אם יש לך בסביבה 1 שעה ו 20 דקות כדי לבלות במטבח, עגבניות חרוכות יכול להיות מדהים ללא גלוטן, חלב חינם, לקטו אובו צמחוני, וטבעוני מתכון לנסות. והוא יספק כ 4 מנות. המתכון הזה מכסה %11 מהצריכה היומית המומלצת של ויטמינים ומינרליים. מנה אחת מכילה 167 קלוריות, 3 גר' של חלבון, ו 11 גרם שומן. אם יש לכם עגבניות גפן מאוד, שמן זית, סוכר muscovadoוקומץ של מרכיבים אחרים, הם כל מה שנדרש כדי להפוך את המתכון הזה לכל כך טעים. זה עובד טוב כמו מנות ראשונות. זה הובא לכם על ידי BBC אוכל טוב. מתכונים דומים: במיה חרוכה עם עגבניות, טאקו עוף עם עגבניות חרוכות, ו חומוס הושי עם עגבניות חרוכות.
הוראות
מחממים התנור ל 160C / גז 3 / מאוורר 140C. לשים מחבת מחבת מחבת או מחבת ברזל יצוק כבד (לא מקל) על להבה גבוהה ולהשאיר אותו לחמם.
חותכים את העגבניות לחצי סביב קו המשווה.
מברשת את המשטחים לחתוך עם 1 כף שמן מקום לחתוך בצד למטה על מחבת חמה. לבשל ללא הפרעה במשך 1 דקה, ואז לקחת את המחבת את החום.
להעביר את העגבניות, לחתוך בצד, לתבנית אפייה רדודה.
מברשת לחתוך משטחים עם חומץ, ואז עם כ 2 כפות שמן.
מניחים רסיס או שניים של שום על כל עגבניה, ומפזרים את הסוכר.
אופים במשך כ 1 שעה עד העגבניות הן חום עמוק דביק למראה. להתקרר קצת, ולאחר מכן לסיים עם קומץ של חומץ בלסמי, שמן נוסף ופיזור של בזיליקום.
מגישים חם או בטמפרטורת החדר.