עגבניות טטינים
תמיד כיף שיש עוד מתכון של תוספת, אז תנו הזדמנות ל Tatins עגבניות. והוא מתאים להגשה ל 4 מנות סועדים.. מנה אחת מכילה 237 קלוריות, 2 גר' של חלבון, ו 22 גרם שומן. אם יש לך לחם עבה, שן שום, פסטו, וכמה מרכיבים נוספים בנמצא, אז אפשרי לעשות זאת. זמן הכנת המתכון כ 45 דקות. זוהי אפשרות טובה אם אתה עוקב טבעוני דיאט. נסו טארטים עגבניות, בננה ורום טאטין, ו טארטים תות שדה (מתכונים דומים).
הוראות
מחממים תנור ל 232°. ומברישים קלות 2 מחבתות אפייה רדודות בשמן.
חותכים עגבניות לפרוסות בעובי 1/2 אינץ ' ומסדרים בשכבה אחת במחבתות אפייה. עגבניות צלויות בשליש העליון והתחתון של התנור עד רך רק אבל לא מתפרק, על 15 דקות, מגניב מעט מחבתות על מדפים. תשאירי את התנור דולק.
חותכים לחם לפרוסות בעובי 1/2 אינץ 'ועם חותך עגול 4 אינץ' לחתוך 4 סיבובים.
מברשת סיבובים משני הצדדים עם הנותרים 1/3 כוס שמן ולסדר שכבה אחת על תבנית אפייה. סיבובים טוסט באמצע התנור עד חום זהוב, כ 5 דקות, ומיד לשפשף משני הצדדים עם צדדים חתוכים של שום. עונת קליפות קלויות עם מלח ופלפל.
שכבה 1 פורסת כל עגבנייה צהובה ואדומה בתחתית כל אחד מארבעה 4 אינץ ' (כ -1 כוס) ramekins ולהפיץ 1 כפית פסטו באופן שווה על כל אחד. חזור על שכבות פעם אחת ומעל כל טאטין עם סיבוב טוסט.
אופים טאטין באמצע התנור רק עד חם, כ 5 דקות. הפוך צלחת על כל ramekin ולהפוך ramekins על גבי צלחות.