קושיבינוני
מוכן ב45 דק.
מנות4
ציון בריאות12
מגזין

עגבניות טטינים

עגבניות טטינים
תמיד כיף שיש עוד מתכון של תוספת, אז תנו הזדמנות ל Tatins עגבניות. והוא מתאים להגשה ל 4 מנות סועדים.. מנה אחת מכילה 237 קלוריות, 2 גר' של חלבון, ו 22 גרם שומן. אם יש לך לחם עבה, שן שום, פסטו, וכמה מרכיבים נוספים בנמצא, אז אפשרי לעשות זאת. זמן הכנת המתכון כ 45 דקות. זוהי אפשרות טובה אם אתה עוקב טבעוני דיאט. נסו טארטים עגבניות, בננה ורום טאטין, ו טארטים תות שדה (מתכונים דומים).

הוראות

1
מחממים תנור ל 232°. ומברישים קלות 2 מחבתות אפייה רדודות בשמן.
מרכיבים שתצטרך
בצל צהוב, קלוף, חצוי וחתוך לפרוסות בעובי 1/2 אינץ'בצל צהוב, קלוף, חצוי וחתוך לפרוסות בעובי 1/2 אינץ'
ציוד שתשתמש בו
6 פרוסות רוטב חמוציות בג'לי6 פרוסות רוטב חמוציות בג'לי
בצל קצוץ (2 בצלים)בצל קצוץ (2 בצלים)
2
חותכים עגבניות לפרוסות בעובי 1/2 אינץ ' ומסדרים בשכבה אחת במחבתות אפייה. עגבניות צלויות בשליש העליון והתחתון של התנור עד רך רק אבל לא מתפרק, על 15 דקות, מגניב מעט מחבתות על מדפים. תשאירי את התנור דולק.
מרכיבים שתצטרך
קישואים, פרוסים לחתיכות בגודל 1/4 אינץ'קישואים, פרוסים לחתיכות בגודל 1/4 אינץ'
ציוד שתשתמש בו
6 פרוסות רוטב חמוציות בג'לי6 פרוסות רוטב חמוציות בג'לי
בצל קצוץ (2 בצלים)בצל קצוץ (2 בצלים)
3
חצי שום.
מרכיבים שתצטרך
טבעות פלפל בננה קצוצות או פלפל חריף קצוץ מכל סוגטבעות פלפל בננה קצוצות או פלפל חריף קצוץ מכל סוג
4
חותכים לחם לפרוסות בעובי 1/2 אינץ 'ועם חותך עגול 4 אינץ' לחתוך 4 סיבובים.
מרכיבים שתצטרך
3/4 פאונד תפוחי אדמה אדומים קטנים (בערך 5), פרוסים3/4 פאונד תפוחי אדמה אדומים קטנים (בערך 5), פרוסים
5
מברשת סיבובים משני הצדדים עם הנותרים 1/3 כוס שמן ולסדר שכבה אחת על תבנית אפייה. סיבובים טוסט באמצע התנור עד חום זהוב, כ 5 דקות, ומיד לשפשף משני הצדדים עם צדדים חתוכים של שום. עונת קליפות קלויות עם מלח ופלפל.
מרכיבים שתצטרך
כרישה אחת, נקייה וחתוכה לקוביות גדולות, רק החלק הלבןכרישה אחת, נקייה וחתוכה לקוביות גדולות, רק החלק הלבן
טבעות פלפל בננה קצוצות או פלפל חריף קצוץ מכל סוגטבעות פלפל בננה קצוצות או פלפל חריף קצוץ מכל סוג
למריחה על טוסט אם רוציםלמריחה על טוסט אם רוצים
בצל צהוב, קלוף, חצוי וחתוך לפרוסות בעובי 1/2 אינץ'בצל צהוב, קלוף, חצוי וחתוך לפרוסות בעובי 1/2 אינץ'
2 3/4 אונקיות (75 גרם) סולטנות זהובות2 3/4 אונקיות (75 גרם) סולטנות זהובות
ציוד שתשתמש בו
קורט פתיתי פלפל אדוםקורט פתיתי פלפל אדום
בצל קצוץ (2 בצלים)בצל קצוץ (2 בצלים)
6
שכבה 1 פורסת כל עגבנייה צהובה ואדומה בתחתית כל אחד מארבעה 4 אינץ ' (כ -1 כוס) ramekins ולהפיץ 1 כפית פסטו באופן שווה על כל אחד. חזור על שכבות פעם אחת ומעל כל טאטין עם סיבוב טוסט.
מרכיבים שתצטרך
20 עד 25 עלי תרד שלמים20 עד 25 עלי תרד שלמים
קישואים, פרוסים לחתיכות בגודל 1/4 אינץ'קישואים, פרוסים לחתיכות בגודל 1/4 אינץ'
אפונה טרייה קליפה או אפונה אורגנית קפואה מופשרתאפונה טרייה קליפה או אפונה אורגנית קפואה מופשרת
למריחה על טוסט אם רוציםלמריחה על טוסט אם רוצים
ציוד שתשתמש בו
1/2 על 5 1/2 על 2 אינץ') בריוש כיכר, פרוס בעובי 3/16 אינץ', קרום הוסרו1/2 על 5 1/2 על 2 אינץ') בריוש כיכר, פרוס בעובי 3/16 אינץ', קרום הוסרו
7
אופים טאטין באמצע התנור רק עד חם, כ 5 דקות. הפוך צלחת על כל ramekin ולהפוך ramekins על גבי צלחות.
ציוד שתשתמש בו
בצל קצוץ (2 בצלים)בצל קצוץ (2 בצלים)
1/2 על 5 1/2 על 2 אינץ') בריוש כיכר, פרוס בעובי 3/16 אינץ', קרום הוסרו1/2 על 5 1/2 על 2 אינץ') בריוש כיכר, פרוס בעובי 3/16 אינץ', קרום הוסרו
8
תגיש טאטינים מיד.