עגבניות טריות & דגים אפויים בזיליקום דורש בערך 30 דקות מההתחלה ועד הסוף. מנה אחת מכילה 591 קלוריות, 81 גר' של חלבון, ו 15 גרם שומן. והוא מתאים להגשה ל 1 מנות סועדים.. זה עובד היטב כמנה עיקרית יקרה. זוהי אפשרות טובה אם הנכם רגישים ללקטוז, אם יש לך עלה בזיליקום, בצל ירוק, רוטב עגבניות, ועוד כמה מרכיבים בהישג יד, אתה יכול לעשות את זה. בסך הכל, מתכון זה מרוויח ציון spoonacular גדול של 89%. מתכונים דומים: דג אפוי עגבניות-בזיליקום, פטה עגבניות-דג בזיליקום, ו דג אפוי עם לימון בזיליקום פסטו.
Cippolini, בצל מתוק איטלקי קטן בצורת שטוח, קלוף ופרוס דק
ציוד שתשתמש בו
2 תפוזים בינוניים, פרוסים וחצויים
2
מפזרים מלח ופלפל לפי הטעם משני הצדדים והדגים, ושוכבים בתבנית אפייה.אני אוהב גם לפזר את הפילה שלי עם קצת תיבול דגים, או מלח בטעם, לפי הטעם.על קרש חיתוך, לרכך את הבצל הירוק, ולחתוך בזיליקום.אני מוסיף את פירורי הלחם ישר לערימה של עשבי תיבול טריים, ובערך לקצוץ.למעלה פילה עם תערובת עשבי תיבול לחם פירור, ולאחר מכן העליון עם פרוסות של עגבניות טריות.
מרכיבים שתצטרך
1 כוס אורז בר, שטוף היטב
תיבול דגים
חבילה אחת (12 אונקיות) שעועית ירוקה טרייה, קצוצה
עשבי תיבול טריים
חסה אייסברג, חתוכה לקוביות בגודל 2 אינץ'
בוקאצ'יני מוצרלה טרייה, כל אחת בקוטר 1 אינץ'
1 בצל אדום, קוביות קטנות
רכז לימונדה מופשר, מחולק
בשר טחון
Cippolini, בצל מתוק איטלקי קטן בצורת שטוח, קלוף ופרוס דק
(צינור גדול)
ציוד שתשתמש בו
קרש חיתוך
2 תפוזים בינוניים, פרוסים וחצויים
3
אופים בתנור 375 מעלות במשך 20 דקות, או עד דגים מבושלים דרך.
מרכיבים שתצטרך
Cippolini, בצל מתוק איטלקי קטן בצורת שטוח, קלוף ופרוס דק
דגים עובדים ממש טוב עם פינו גריג ' יו, Gruener Veltliner, ו פינו נואר. דגים מגוונים כמו יין, אז קשה לבחור יינות שהולכים עם כל דג. יין לבן פריך, כגון פינו גריג ' יו או גרינר ולטלינר, יתאים לכל דג לבן בטעם עדין. דגים בשרניים, בטעם חזק כגון סלמון וטונה יכולים אפילו להתמודד עם יין אדום בהיר, כגון פינו נואר. יין פינו גריג ' יו FitVine עם 4.4 מתוך דירוג 5 כוכבים נראה כמו התאמה טובה. זה עולה בערך 18 דולר לבקבוק.