תמיד כיף שיש עוד מתכון של עיקריים, אז תנו הזדמנות ל עגבניות טריות, נקניק, ו פקורינו פסטן. והוא יספק כ 4 מנות. מנה אחת מכילה 497 קלוריות, 20 גרם חלבון ו 23 גרם שומן. המתכון הזה מכסה %19 מהצריכה היומית המומלצת של ויטמינים ומינרליים. לא הרבה אנשים עשו את המתכון הזה, אם יש לך מלח, פלפל, בצל, וכמה מרכיבים נוספים בנמצא, אז אפשרי לעשות זאת. כדי להשתמש ב הבצל אתה יכול לשלב בסיום המנה העיקרית,Cupcakes תירס ממתקים כקינוח. נסו עגבניות טריות, נקניק, ופסטה פקורינו, Insalata di fave e pecorino (שעועית רחבה טרייה & סלט גבינה פקורינו), ו ברוקולי, נקניק ופסטה בזיליקום טרי (מתכונים דומים).
הוראות
1
לבשל פסטה על פי הוראות החבילה, השמטת מלח ושומן.
מרכיבים שתצטרך
מתכון לפיצוצ'רי
1/2 כוס יין מרסלה מתוק
2
לנקז ולשמור חם.
3
מחממים מחבת nonstick גדולה מעל חום בינוני גבוה.
ציוד שתשתמש בו
דַק-
4
הסר תרמילים מנקניק.
מרכיבים שתצטרך
6 כוסות קוביות מילוי לא מתובלות או לחם יבש חתוך לקוביות
5
מוסיפים שמן למחבת; מערבולת למעיל.
מרכיבים שתצטרך
דַק-
ציוד שתשתמש בו
דַק-
6
מוסיפים נקניק ובצל למחבת; מבשלים 4 דקות, ערבוב כדי להתפורר נקניק.
מרכיבים שתצטרך
6 כוסות קוביות מילוי לא מתובלות או לחם יבש חתוך לקוביות
1 וחצי כפיות שום כתוש של GOYA® או 3 שיני שום טריות, קצוצות דק
ציוד שתשתמש בו
דַק-
7
להוסיף שום; לבשל 2 דקות. מערבבים עגבניות; לבשל 2 דקות.