עוגיות רקיק מנטה
עוגיות רקיק מנטה דורשות בערך 45 דקות מתחילתו ועד סופו. מנה אחת של מנה זו מכילה כ 1 גרם חלבון, 4 גרם שומן, ובסך הכל של 108 קלוריות. המתכון הזה מכסה 2% של הדרישות היומיות שלך של ויטמינים ומינרלים. והוא מתאים להגשה ל 36 מנות סועדים. מתכון זה מכלמתכונים יש 1 אוהדים. אם יש לכם סודה לשתיה, שוקולד צ'יפס מנטה, קמח ועוד כמה מרכיבים בהישג יד, תוכלו להכין אותו. בסך הכל, מתכון זה מרוויח ציון כפית גרוע מאוד (אך עדיין ניתן לתיקון) של 10%. נסו עוגיות רקיק וניל, עוגיות רקיק קינמון, ו עוגיות רקיק שוקולד (מתכונים דומים).
הוראות
בסיר קטן שלבו את החמאה, הסוכר החום, המים ושוקולד צ ' יפס נענע. מבשלים על אש נמוכה, מערבבים מדי פעם עד להמסה.
מעבירים לקערה בינונית ומניחים בצד להתקרר כ -10 דקות.
מקציפים את הביצים לתערובת השוקולד אחת אחת.
מערבבים את הקמח, הסודה לשתיה והמלח, מערבבים לתערובת השוקולד. מכסים בצק, ומצננים במשך שעה 1.
מחממים תנור ל 350 מעלות צלזיוס (175 מעלות צלזיוס).
מרדדים בצק לכדורי 1 אינץ ' ומניחים 1 1/2 סנטימטרים זה מזה על דף עוגיות לא מוכן.
אופים 12 עד 13 דקות בתנור שחומם מראש. ברגע שהעוגיות יצאו מהתנור, הניחו מעל כל אחת 1/2 ממתק נענע.
בואו לשבת במשך 30 שניות, ואז מערבולת עם קיסם. מגניב על מתלים תיל.