עגבניות טריות, נקניק, ופסטה פקורינו
עגבניות טריות, נקניק, ופסטה פקורינו יכול להיות רק המנה העיקרית שאתה מחפש. והוא יספק כ 4 מנות. מנה אחת מכילה 497 קלוריות, 20 גרם חלבון ו 23 גרם שומן. המתכון הזה מכסה %19 מהצריכה היומית המומלצת של ויטמינים ומינרליים. אם יש לכם עגבניות, גבינת פקורינו רומנו, שום, וקומץ של מרכיבים אחרים הם כל מה שנדרש כדי להפוך את המתכון הזה לכל כך טעים. כדי להשתמש בשמן זית אתה יכול לשלב בסיום המנה העיקרית,בננה מוקפצת, גרנולן ופרפית יוגורט כקינוח. הכנת המנה לוקחת כ 40 דקות. מתכונים דומים: עגבניות טריות, נקניק, ופסטה פקורינו, עגבניות טריות, נקניק, ופסטה פקורינו, ו Insalata di fave e pecorino (שעועית רחבה טרייה & סלט גבינה פקורינו).
הוראות
לבשל פסטה על פי הוראות החבילה, השמטת מלח ושומן; ניקוז.
מחממים מחבת nonstick גדולה מעל חום בינוני גבוה.
מוסיפים שמן למחבת; מערבולת למעיל.
מוסיפים נקניק ובצל למחבת; מבשלים 4 דקות, ערבוב כדי להתפורר נקניק.
להוסיף שום; לבשל 2 דקות. מערבבים עגבניות; לבשל 2 דקות.
הסר מהחום; מערבבים פסטה, 2 כפות גבינה, מלח ופלפל.
מפזרים עם הנותרים 1/4 כוס גבינה ובזיליקום.