קושיקשה
מוכן ב55 דק.
מנות6
ציון בריאות3
מגזין

עגבניות טריות-פיצה פטה

עגבניות טריות-פיצה פטה
המתכון עגבניות טריות-פיצה פטה יכול לספק את השתוקקות הים התיכון שלך סביב 55 דקות. המתכון הזה מכסה 6% של הדרישות היומיות שלך של ויטמינים ומינרלים. מנה אחת של צלחת זו מכילה כ 9 גרם חלבון, 14 גרם שומן, ובסך הכל של 314 קלוריות. מתכון זה משמש 6. 1 אדם התרשמו מתכון זה. אם יש לכם זיתי קלמטן, שמן זית, שיני שום וקומץ מרכיבים אחרים הם כל מה שנדרש כדי להפוך את המתכון הזה לטעים כל כך. הוא הביא לך על ידי המתכונים שלי. החלטנו את המתכון הזה מגיע ציון כפית של 28%. הציון הזה די גרוע. מתכונים דומים: עגבניות טריות-פיצה פטה, פיצה עגבניות צלויות עם בזיליקום טרי ורוטב פיצה ביתי, ו פיצה פילו עם עגבניות טריות וגבינת פטה.

הוראות

1
תנו לבצק לעמוד בטמפרטורת החדר, מכוסה, למשך 30 דקות.
מרכיבים שתצטרך
בצקבצק
2
מסדרים פרוסות עגבניות על תבנית גליל ג ' לי מרופדת במגבות נייר; למעלה עם מגבות נייר נוספות.
מרכיבים שתצטרך
פרוסות עגבניותפרוסות עגבניות
ג'ליג'לי
גלולגלול
ציוד שתשתמש בו
מגבות ניירמגבות נייר
מחבתמחבת
3
תן לעמוד 30 דקות.
4
מניחים אבן פיצה או גיליון אפייה כבד בתנור. מחממים תנור ל -500 (שמור על אבן פיצה או נייר אפייה בתנור כשהוא מתחמם מראש).
ציוד שתשתמש בו
תבנית אפייהתבנית אפייה
פיצה סטוןפיצה סטון
תנורתנור
5
שלב עגבניות, 2 כפות שמן ושום.
מרכיבים שתצטרך
עגבנייהעגבנייה
שוםשום
שמן בישולשמן בישול
6
מרדדים בצק לעיגול בגודל 14 אינץ ' על משטח מקומח קלות, ומנקבים בצק בצורה חופשית בעזרת מזלג. מוציאים בזהירות את אבן הפיצה מהתנור.
מרכיבים שתצטרך
בצקבצק
גלולגלול
ציוד שתשתמש בו
פיצה סטוןפיצה סטון
תנורתנור
7
מפזרים קמח תירס מעל אבן; מניחים בצק על אבן. מסדרים תערובת עגבניות על בצק. מפוררים גבינה; מפזרים מעל פיצה.
מרכיבים שתצטרך
קמח תירסקמח תירס
גבינהגבינה
עגבנייהעגבנייה
בצקבצק
8
אופים בחום של 500 למשך 19 דקות או עד שהקרום מזהיב והגבינה משחימה קלות.
מרכיבים שתצטרך
גבינהגבינה
קרוםקרום
ציוד שתשתמש בו
תנורתנור
9
מוציאים מהתנור; למעלה עם זיתים ובזיליקום.
מרכיבים שתצטרך
זיתיםזיתים
באזיל!באזיל!
ציוד שתשתמש בו
תנורתנור
10
מברישים קרום חיצוני עם 1 1/2 כפיות שמן שנותרו.
מרכיבים שתצטרך
קרוםקרום
שמן בישולשמן בישול
11
חותכים פיצה ל 6 פרוסות גדולות.

יין מומלץ: קיאנטיname, Trebbiano, ורדיקיו.

קיאנטי, טרביאנו ורדיצ ' יו הם אפשרויות נהדרות עבור איטלקית. האיטלקים יודעים אוכל והם יודעים יין. טרביאנו ורדיצ ' יו הם יינות לבנים איטלקיים המשתלבים היטב עם דגים ובשר לבן, ואילו קיאנטי הוא אדום איטלקי נהדר למנות כבדות ונועזות יותר.
"מראה פירות יער טריים, עם רמזים לפרחים, עשבי תיבול טריים ושוקולד. בעל גוף מלא, עם חיך רענן, טאנינים משולבים היטב וגימור מאוזן. הרבה דובדבן ותבלינים קלים. הכי טוב אחרי 2003."- צופה יין
"Shows fresh berry, with hints of flowers, fresh herbs and chocolate. Full-bodied, with a fresh palate, well-integrated tannins and a balanced finish. Lots of cherry and light spice. Best after 2003."-Wine Spectator