עגבניות ירוקות כבושות
תמיד כיף שיש עוד מתכון של מנות ראשונות, אז תנו הזדמנות ל עגבניות ירוקות כבושות. המתכון הזה מכסה %22 מהצריכה היומית המומלצת של ויטמינים ומינרליים. מתכון זה מספק 8 מנות. עם 228 קלוריות, 5 גר' של חלבון, ו 2g של שומן כל אחד. אם יש לכם עלי דפנה, חומץ סיידר, מלח כשר, וקומץ של מרכיבים אחרים הם כל מה שנדרש כדי להפוך את המתכון הזה לכל כך טעים. זוהי אפשרות טובה אם אתה עוקב ללא גלוטן, חלב חינם, וראשוני דיאט. זמן הכנת המתכון כ 13 שעות ו-18 דקות. נסו עגבניות ירוקות כבושות, עגבניות ירוקות כבושות, ו עגבניות ירוקות כבושות חמות (מתכונים דומים).
הוראות
ציוד מיוחד: מה שאתה צריך:4 צנצנות שימורים בגודל ליטר עם מכסים גדולים סיר עמוק גדול עם מתלה תיל עגול מכסה שמתאים בתוך הסיר או פחיות טונה ריקות נקיות (כדי לשמור על הצנצנות מחום ישיר) מרים צנצנת או מרית גומי tongs מגבות מטבח נקי
לעקר את הצנצנות. לשטוף את הצנצנות ואת העפעפיים במי סבון חמים; לשטוף היטב.
מניחים מתלה תיל או פחיות טונה ריקות בסיר כדי לשמור על הצנצנות מלגעת בתחתית. למלא את הסיר באמצע הדרך עם מים ולהביא לרתיחה (לא להרתיח). להטביע את הצנצנות במים ולתת להתבשל עד שאתה מוכן למלא. לעקר את המכסים בסיר קטן נפרד של מים רותחים.
מערבבים את הצ ' ילי, עלי המפרץ, כוסברה וזרעי כמון, מקלות קינמון, ציפורן, מייס, פלפל, שום, חומץ, דבש, מלח ומים 1 כוס בסיר גדול. מביאים לרתיחה; לבשל במשך 3 דקות. מגניב במקצת.
הסר את צ ' יילס ועלי דפנה עם כפית מחוררת
תארזי את העגבניות. חותכים את העגבניות לפלחי באמצעות סכין מעוקרת ולוח חיתוך.
הסר את הקנקנים ואת העפעפיים מן המים רותחים עם מרים צנצנת או מלקחיים; למלא את העגבניות וכמה צ ' ילי ועלי דפנה
יוצקים את נוזל כבישה חם על העגבניות בכל צנצנת, לעצור 1/2 אינץ ' מלמעלה. החלק מרית גומי נקייה סביב החלק הפנימי של כל צנצנת כדי להסיר בועות אוויר. נגב את החישוקים עם מגבת נקייה, ולאחר מכן למקם את העפעפיים מעוקרים על גבי. בורג המכסים נסגרו, נזהר שלא overtighten.
מרתיחים את הצנצנות. להחזיר את סיר המים לרתיחה; להוסיף את הצנצנות, לוודא מים מכסים אותם בכמה סנטימטרים. מכסים ומרתיחים במשך 15 עד 20 דקות. כבה את החום, לחשוף ולהשאיר אותם במים במשך 10 דקות
מעבירים את הצנצנות למגבת מטבח.
בואו נשב, ללא הפרעה, לפחות 12 שעות. חותם ואקום ייווצר כמו צנצנות מגניב
תתייגי את החמוצים שלך. כתוב את התאריך על כל צנצנת ולאחסן עד 1 שנה בטמפרטורת החדר; לקרר לאחר הפתיחה. העגבניות יהיו בשיאם כ -3 חודשים לאחר שימורים.