עגבניות ירוקות מטוגנות בסגנון קנטקי
גשו לסופר וקנו שומן חזיר, חלב, פלפל טחון, ועוד מס' מצרכים להשלמת המתכון. הרבה אנשים באמת אהבו את המנה הדרומית הזאת. . הכנת המנה לוקחת כ 11 דקות. עם כפית ציון 68% המנה הזו מוצקה. מתכונים דומים: סלט סינר קנטאקי עם עגבניות ירוקות מטוגנות, עגבניות ירוקות & פיצה קישואים הדרך שלי יש עגבניות ירוקות מטוגנות, ו עגבניות ירוקות מטוגנות ובמיה מטוגנת.
הוראות
מחממים את שומן החזיר במחבת גדולה על אש בינונית. בקערה אחת קטנה, מערבבים יחד את הקמח, קמח תירס ופלפל. בקערה קטנה אחרת, לטאטא יחד את הביצה וחלב באמצעות מזלג.
לטבול את פרוסות העגבניות לתוך הביצה והחלב, ואז מעיל עם התערובת היבשה.
מניחים את פרוסות העגבניות בפירורי לחם בשומן בייקון חם. מבשלים עד השחמה בכל צד, על 3 עד 4 דקות לכל צד. שומן חזיר נשרף בקלות, כך להתאים את החום שלך אם אתה צריך.