עגבניות ירוקות מטוגנות עם Remoulade שרימפס עשוי להיות רק תוספת אתה מחפש. והוא יספק כ 4 מנות. המתכון הזה מכסה %17 מהצריכה היומית המומלצת של ויטמינים ומינרליים. מנה אחת מכילה 574 קלוריות, 20 גרם חלבון ו 28 גרם שומן. זוהי אפשרות טובה אם אתה עוקב ללא גלוטן מתכון זה אופייני למטבח הדרומי. מתכון זה מהמתכונים שלי יש 1 אוהדים. אם יש לך פלפל, חלב חמאה, שמן צמחי, וכמה מרכיבים נוספים בנמצא, אז אפשרי לעשות זאת. זמן הכנת המתכון כ 45 דקות. מתכונים דומים: עגבניות ירוקות מטוגנות עם Remoulade שרימפס, עגבניות ירוקות מטוגנות עם Remoulade שרימפס, ו עגבניות ירוקות מטוגנות עם שרימפס Rémoulade.
הוראות
1
לטאטא יחד ביצה וחמאה בקערה בינונית.
מרכיבים שתצטרך
2
מערבבים קמח תירס, מלח ופלפל בצלחת רדודה. לטבול פרוסות עגבניות בתערובת ביצה, ואז מעיל עם קמח תירס מתובל.
מרכיבים שתצטרך
3
מחממים שמן במחבת גדולה מעל חום בינוני.
מרכיבים שתצטרך
4
מניחים פרוסות עגבניות במחבת בשכבה אחת, ומבשלים עד חום זהוב בתחתית, כ 3 דקות. הפוך וחום בצד השני, כ -3 דקות יותר. הפנים צריך להיות מבושל דרך אבל לא רגשני.
מרכיבים שתצטרך
5
מניחים 2 פרוסות עגבניות על כל אחד מ 4 צלחות הגשה ומעל כל פרוסה עם 3 שרימפס. כפית 1 1/2 כפות רוטב Remoulade מעל כל פרוסה, ומקשטים, אם תרצה.
דרום עובד ממש טוב עם ריזלינג, יין מבעבע, ו Zinfandel. באופן כללי, יש כמה כללים שיעזרו לך לשלב יין עם אוכל דרומי. ריזלינג ידידותי למזון או יין לבן נוצץ יעבוד עם מזונות מטוגנים רבים, בעוד זינפנדל הוא נהדר עם מזון צלוי. אתה יכול לנסות Brundlmayer Steinmassl ריזלינג. מבקרים די אוהבים את זה עם דירוג של 4.3 מתוך 5 כוכבים ומחיר של כ -39 דולר לבקבוק.