קושיקשה
מוכן ב45 דק.
מנות6
ציון בריאות20
סוגי מאכליםתוספות
מגזין

עגבניות ירושה ועשב פפרדלה

עגבניות ירושה ועשב פפרדלה
עגבניות ירושה ועשב פפרדלה יכול להיות רק המנה העיקרית שאתה מחפש. מנה אחת מכילה 397 קלוריות, 14 גרם חלבון ו 15 גרם שומן. והוא מתאים להגשה ל 6 מנות סועדים.. אם יש לכם גבינת פקורינו, רוזמרין, טימין, וקומץ של מרכיבים אחרים הם כל מה שנדרש כדי להפוך את המתכון הזה לכל כך טעים. זמן הכנת המתכון כ 45 דקות. מתכונים דומים: עגבניות ירושה ועשב פפרדלה, מרינרה עגבניות ועשבי תיבול קלויים, ו סלט פסטה עגבניות עשבי תיבול ירושה.

הוראות

1
לבשל פסטה על פי הוראות החבילה, השמטת מלח ושומן.
מרכיבים שתצטרך
מתכון לפיצוצ'רימתכון לפיצוצ'רי
1/2 כוס יין מרסלה מתוק1/2 כוס יין מרסלה מתוק
2
ניקוז.
3
בזמן שפסטה מבשלת, מחממים 2 כפות שמן במחבת גדולה ולא דביקה מעל חום בינוני-גבוה.
מרכיבים שתצטרך
מתכון לפיצוצ'רימתכון לפיצוצ'רי
דַק-דַק-
ציוד שתשתמש בו
דַק-דַק-
4
מוסיפים בצלצלים למחבת; מטבלים 5 דקות, ערבוב מדי פעם.
מרכיבים שתצטרך
2 עד 3 כוסות יין אדום יבש2 עד 3 כוסות יין אדום יבש
ציוד שתשתמש בו
דַק-דַק-
5
להוסיף שום; לטגן 2 דקות. להפחית חום בינוני.
מרכיבים שתצטרך
שום גויה®שום גויה®
6
מוסיפים אורגנו ו-5 המרכיבים הבאים (דרך עגבניות); מבשלים 2 דקות או עד מחומם היטב. סדר 1 כוס פסטה על כל אחד 6 צלחות. למעלה כל מנה עם כ 1 1/3 כוסות תערובת עגבניות; לטפטף עם 1 כפית שמן הנותרים. מחלקים גבינה באופן שווה בין מנות.
מרכיבים שתצטרך
1/2 פאונד גבינת צ'דר חדה, חתוכה לקוביות1/2 פאונד גבינת צ'דר חדה, חתוכה לקוביות
עד 6 לחמניות המבורגר, מפוצלות, אופציונליעד 6 לחמניות המבורגר, מפוצלות, אופציונלי
חתוך לקוביות בגודל 1 אינץ'חתוך לקוביות בגודל 1 אינץ'
מתכון לפיצוצ'רימתכון לפיצוצ'רי
דַק-דַק-
7
הערה יין: פרץ של טעם עגבניות טרי צלחת פסטה זה קורא יין טרי, נמרץ. פינו גריג ' יו ממלא את החשבון. בחר אחד מאזור אלפיני של צפון איטליה בשם אלטו אדיג ' ה. האקלים הקריר מביא את הפינו גריגיוס הטרי והטוב ביותר באיטליה. המפיק האהוב עליי, ג ' יי הופסטטר. 2007 הוא על $ קארן מקניל
מרכיבים שתצטרך
פינו גריג ' יו.פינו גריג ' יו.
1/2 פאונד גבינת צ'דר חדה, חתוכה לקוביות1/2 פאונד גבינת צ'דר חדה, חתוכה לקוביות
מתכון לפיצוצ'רימתכון לפיצוצ'רי
(ניתן להחליף ציר עוף או ציר ירקות)(ניתן להחליף ציר עוף או ציר ירקות)

ציוד