עגבניות צלויות אש ופסטה פטה עם שרימפס
גשו לסופר וקנו גבינת פטה, שמן זית, בזיליקום ועוד מס' מצרכים להשלמת המתכון. כדי להשתמש ב הפסטה אתה יכול לשלב בסיום המנה העיקרית,פסטה קינוח שוקולד כקינוח. . זוהי אפשרות טובה אם אתה עוקב pescatarian דיאט. נסו שרימפס קלוי באש עם פטה, פסטה עגבניות צלוי אש, ו פסטה עגבניות ובזיליקום באש (מתכונים דומים).
הוראות
מביאים סיר גדול של מים מומלחים קלות לרתיחה.
מוסיפים פסטה ומבשלים במשך 8 עד 10 דקות או עד אל דנטה; לנקז.
בעוד הפסטה מתבשלת, מחממים את שמן הזית במחבת גדולה מעל חום בינוני.
מוסיפים את השום; מבשלים ומערבבים עד ריחני, על 1 דקה.
מוסיפים את השרימפס ומבשלים עד אטום, בערך 3 עד 5 דקות.
יוצקים את העגבניות וחום דרך. מתבלים עם בזיליקום, מלח ופלפל.
לזרוק את הפסטה המבושלת ברוטב, ומפזרים גבינת פטה מתפוררת לשרת.