עגבניות קלויות עם שום, גורגונזולה ועשבי תיבול
עגבניות קלויות עם שום, גורגונזולן ועשבי תיבול עשויות להיות מתכון טוב להרחבת קופסת המתכונים לתוספת. מתכון זה מכין 8 מנות עם 158 קלוריות, 5 גרם חלבון, ו 10 גרם שומן כל אחד. המתכון הזה מכסה 8% של הדרישות היומיות שלך של ויטמינים ומינרלים. 1 אדם התרשם מתכון זה. גשו לסופר וקנו מלח כשר, פירורי לחם, עגבניות רומא, ועוד מספר מצרכים לעשות את זה היום. מההכנה לצלחת, המתכון הזה לוקח בערך 45 דקות. זה מובא לך על ידי מזוןרשת. אם ניקח בחשבון את כל הגורמים, המתכון הזה מרוויח ציון ספוני של 49%, שהוא מוצק. אם אהבתם את המתכון הזה, תסתכל על המתכונים הדומים האלה: סטייקי פילה עם גורגונזולן ועשבי תיבול ושום קלוי, סטייקי פילה עם גורגונזולן ועשבי תיבול ופסטה עגבניות שום וענבים קלויים עם בזיליקום וארוגולה, ו עגבניות קלויות עם שום ועשבי תיבול.
הוראות
מחממים את התנור ל 375 מעלות צלזיוס.
בעזרת כפית או כף אשכוליות מוציאים את הזרעים מהעגבניות.
מניחים את חצאי העגבניות, בצד החתוך כלפי מטה, על מגבות נייר לניקוז, כ -5 דקות.
בקערה גדולה מערבבים יחד 2 כפות משמן הזית, השום, המלח והפלפל. בעזרת ידיים נקיות זורקים בעדינות את חצאי העגבניות המרוקנות בתערובת השמן עד לציפוי. משרים את העגבניות למשך 10 דקות.
בקערה קטנה מערבבים יחד את פירורי הלחם וגבינת הגורגונזולה.
מניחים את חצאי העגבניות הכבושים, בצד החתוך כלפי מעלה, על תבנית מרופדת בנייר אפייה. ממלאים כל חצי עגבנייה במילוי פירורי הלחם.
אופים 20 עד 25 דקות עד לריכוך קל וחלקו התחתון של העגבניות שחום.
מסדרים את העגבניות המבושלות על מגש הגשה.
מפזרים את הפטרוזיליה הקצוצה ומגישים מיד.