עגבניות שרי מחיטה מלאה ופיצה מחבת קישואים
גשו לסופר וקנו חלק-מוצרלה דל שומן, מלח כשר, מלח כשר ועוד מספר מצרכים לעשות היום. כדי להשתמש ב המלח הכשר אתה יכול לשלב בסיום המנה העיקרית,פירורים דלי שומן עוגה (כשר חלבי) כקינוח. נסו עגבניות שרי, קישואים ופיצה פסטו, עגבניות שרי, סרט קישואים ופיצה בוראטה, ו שום קלוי, פיצה תרד & עגבניות מחיטה מלאה (מתכונים דומים).
הוראות
הגדר אבן פיצה או תבנית אפייה על המדף התחתון של התנור מחממים עד 500 מעלות F. לזרוק את הקישואים עם 1/4 כפית מלח בקערה בינונית ולתת לשבת.
ריססו את התחתית של מחבת מתכת בגודל 9 על 13 אינץ ' עם ספריי בישול.
מניחים את הבצק על משטח מקומח קלות ומתחילים ללחוץ אותו לצורה מלבנית.
להעביר את הבצק למחבת מוכנה ולחץ אותו באופן שווה כל הדרך עד הקצוות.
מניחים את המחבת על אבן הפיצה החמה ואופים חלקית במשך כ -10 דקות. התחתון צריך להיות בהיר זהוב חום פריך.
מפזרים את הקרום עם מוצרלה בשכבה זוגית. מייבשים את הקישואים ומערבבים את הסיבובים בשכבה אחת מעל המוצרלה. לרסס את עגבניות שרי עם ספריי בישול ולזרוק עם 1/4 כפית מלח בקערה קטנה, ולאחר מכן העליון שכבת קישואים עם עגבניות, זיתים ו פטה.
טפטוף בכל רחבי עם שמן זית.
החזירו את הפיצה לתנור ואפו עד שהתחתית תהיה חומה זהובה עמוקה ועגבניות הדובדבן נבלו, בין 18 ל-20 דקות,
למעלה עם עלי בזיליקום קרועים.
מערבבים יחד את המים החמים, דבש ושמרים בכוס מדידה או קערה קטנה.
בואו לשבת עד שכבה קטנה של קצף מתפתח בחלק העליון, 3 עד 5 דקות. (אם זה לא קורה, להשליך ולנסות שוב עם שמרים חדשים.)
לטאטא את הקמח ו 1/2 כפית מלח יחד בקערה בינונית.
מוסיפים את תערובת שמרים קצף ושמן זית ומערבבים יחד עם מרית גומי נוקשה. טופס את הבצק לתוך כדור אחיד במרכז הקערה. הקפד לגרד ולהשתמש בכל בצק דבק לצדדים. הבצק יהיה דביק מאוד בשלב זה. מכסים את הקערה בחוזקה בניילון נצמד ושומרים במקום חם עד שהבצק הוכפל, בערך 2 שעות.
אבק קל תבנית אפייה עם קמח.
מפזרים כמות נדיבה של קמח על משטח עבודה נקי ויבש. לגרד את הבצק על פני השטח המשוריין ללוש במשך כמה דקות, עובד רק מספיק קמח כדי להפוך את הבצק פחות דביק אבל עדיין לח למגע. טופס את הבצק לתוך 1, 2 או 4 כדורים, עבור פיצות גדולות, בינוניות וקטנות.
מניחים את כדור הבצק (ים) על תבנית האפייה מוכנה. מכסים באופן רופף עם לעטוף פלסטיק או מגבת צלחת ולתת לנוח במשך 30 דקות. הבצק יכול אז להיות מעוצב ומבושל לפי הצורך או עטוף היטב קפוא עד 1 חודש. להפשיר בצק קפוא בטמפרטורת החדר, צורה ומבשלים לפי הצורך.