עגל או הודו ומניקוטי תרד
עגל או הודו ומניקוטי תרד עשויה להיות המנה העיקרית שתבוא לכם טוב. והוא מתאים להגשה ל 6 מנות סועדים. המתכון הזה מכסה %53 מהצריכה היומית המומלצת של ויטמינים ומינרליים. מנה אחת מכילה 894 קלוריות, 65 גרם חלבון ו 32 גרם שומן. גשו לסופר וקנו בצל, תרד, יין ועוד מס' מצרכים להשלמת המתכון. כדי להשתמש ב הקמח אתה יכול לשלב בסיום המנה העיקרית,עוגת תפוחים עם רוטב קרמל כקינוח. זמן הכנת המתכון כ 1 שעה ו 55 דקות. נסו מניקוטי תרד, מניקוטי תרד, ו תרד מניקוטי עם בשר חזיר (מתכונים דומים).
הוראות
להפשיר את התרד במיקרוגל, סוחט יבש ונפרד.
מחממים את EVOO במחבת על חום בינוני גבוה. לטף את הבשר יבש, ולאחר מכן להוסיף למחבת וחום קלות בזמן שאתה להתפורר.
מוסיפים את הבצלים ואת השום ומבשלים 10 דקות יותר, ערבוב מדי פעם. Deglaze המחבת עם היין, מערבבים ומוסיפים 2 כוסות מחית עגבניות. מערבבים, להפחית את החום לרתיחה נמוכה ומבשלים 15 עד 20 דקות.
יוצקים את הנותרים 2 כוסות רסק עגבניות לתוך תבשיל.
ממיסים את החמאה בסיר מעל חום בינוני עד בינוני-גבוה.
להקציף בקמח במשך 1 דקה. ואז מוסיפים את החלב, מביאים לבועה, מתבלים במלח, פלפל ואגוז מוסקט, ומבשלים עד שהוא עבה מספיק כדי לצפות בכפית. מערבבים בגבינה הרכה.
עבודה על צלחת התבשיל, למלא את מניקוטי עם הבשר באמצעות כף. מעל המניקוטי עם הרוטב הלבן ופרמזן. מכסים עם קלף ונייר כסף ומקררים או אופים.
אופים, מכוסה, ב 375 מעלות f במשך 40 דקות מן הטרי, או לאפות 1 שעה מן הקור לחום דרך לבשל את הפסטה. לאחר מכן לחשוף ולאפות עד חום תוסס, על 20 דקות יותר.