עגל אפוי מילאנו עשויה להיות המנה העיקרית שתבוא לכם טוב. מתאים ל-4 ומחירו 3 מנות.49 דולר למנה. מנה אחת מכילה 402 קלוריות, 34 גרם חלבון, ו 13 גרם שומן. אם יש לכם חלב, שמן זית, פירורי לחם מתובלים, וקומץ מרכיבים אחרים הם כל מה שנדרש כדי להפוך את המתכון הזה לכל כך טעים. כדי להשתמש בחלב אתה יכול לשלב בסיום המנה העיקרית,שביל החלב בראוני נושך כמו קינוח. זה הביא לך את כולםמתכונים. מההכנה לצלחת, המתכון הזה מסתובב 40 דקות. בסך הכל, מתכון זה מרוויח ציון כף די טוב של 64%. מתכונים דומים: עגל מילאנו עם סלט ארוגולה, אספרגי אלה מילאנו (אספרגוס בסגנון מילאנו), ו ריזוטו בסגנון מילאנו (ריזוטן אלה מילאנו).
הוראות
1
מחממים תנור ל 350 מעלות צלזיוס (175 מעלות צלזיוס).
ציוד שתשתמש בו
סוכר וניל, ועוד קצת להגשה
2
להקציף ביצה, מיץ לימון וחלב בקערה קטנה.
מרכיבים שתצטרך
שרימפס, זנב, קליפות מוסרות, ורידים נקיים
לחמניות לבנות
פרי תות (25 עד 30 ס"מ) לפי רגל
ציוד שתשתמש בו
1/3 כוס מסקרפונה, בטמפרטורת החדר
כמו למשל שוקולד לחות במיוחד של בטי קרוקר, אפוי לפי הוראות הקופסה
כמו למשל שוקולד לחות במיוחד של בטי קרוקר, אפוי לפי הוראות הקופסה
4
מחממים 1 כפית שמן זית במחבת על אש בינונית. לזרות כל עגל חתיכה בקמח, לטבול ביצה תערובת, ולחץ לתוך לחם פירור תערובת כדי מעיל שני הצדדים. מטגנים במחבת את קציצות העגל הלחם בשמן החם עד שהפירורים משחימים קלות והציפוי מוגדר, בערך 1 דקה לכל צד.
מרכיבים שתצטרך
1 קילו בשר עגל טחון (רצוי בגידול טבעי)
סטייקים של ניו יורק
2 כפיות ועוד 1/2 כוס סוכר, מחולקות
שקית גדולה אחת של צ'יפס טורטיה בטעם ליים
גרעיני חמניות נוספים
פרי תות (25 עד 30 ס"מ) לפי רגל
זיתים, חתוכים לרבעים
ציוד שתשתמש בו
1 עד 1 1/2 כוסות שעועית מטוגנת, מחוממת היטב, מוסיפים מעט ציר עוף או מים כדי לאפשר מרקם חלק למריחה
5
מעבירים עגל לתבנית אפייה.
מרכיבים שתצטרך
1 קילו בשר עגל טחון (רצוי בגידול טבעי)
ציוד שתשתמש בו
2 כוסות גבינת צ'דר חריפה מגוררת טרייה
6
אופים קציצות בתנור שחומם מראש עד שהמיצים מתבהרים, 20 עד 25 דקות.
ציוד שתשתמש בו
סוכר וניל, ועוד קצת להגשה
7
מעבירים עגל על 4 צלחות הגשה ומעליהם כל קציצה עם 1/4 מהארוגולה; מפזרים צימוקים מעל הארוגולה.
מרכיבים שתצטרך
חזה עוף רוטיסרי
1 מקל קינמון (1-1/2 אינץ')
1 קילו בשר עגל טחון (רצוי בגידול טבעי)
8
מזלפים כפית חומץ בלסמי ו -1 כפית שמן זית על כל מנה.
מרכיבים שתצטרך
שוק טלה (הוצא מהמקרר ואפשר לשבת בטמפרטורת החדר שעה אחת לפני ההכנה)