קושיקשה
מוכן ב40 דק.
מנות4
ציון בריאות22
מגזין

עגל אפוי מילאנו

עגל אפוי מילאנו
עגל אפוי מילאנו עשויה להיות המנה העיקרית שתבוא לכם טוב. מתאים ל-4 ומחירו 3 מנות.49 דולר למנה. מנה אחת מכילה 402 קלוריות, 34 גרם חלבון, ו 13 גרם שומן. אם יש לכם חלב, שמן זית, פירורי לחם מתובלים, וקומץ מרכיבים אחרים הם כל מה שנדרש כדי להפוך את המתכון הזה לכל כך טעים. כדי להשתמש בחלב אתה יכול לשלב בסיום המנה העיקרית,שביל החלב בראוני נושך כמו קינוח. זה הביא לך את כולםמתכונים. מההכנה לצלחת, המתכון הזה מסתובב 40 דקות. בסך הכל, מתכון זה מרוויח ציון כף די טוב של 64%. מתכונים דומים: עגל מילאנו עם סלט ארוגולה, אספרגי אלה מילאנו (אספרגוס בסגנון מילאנו), ו ריזוטו בסגנון מילאנו (ריזוטן אלה מילאנו).

הוראות

1
מחממים תנור ל 350 מעלות צלזיוס (175 מעלות צלזיוס).
ציוד שתשתמש בו
סוכר צהוב ומגוון סוכריות מתוקותסוכר צהוב ומגוון סוכריות מתוקות
2
להקציף ביצה, מיץ לימון וחלב בקערה קטנה.
מרכיבים שתצטרך
שרימפס, זנב, קליפות מוסרות, ורידים נקייםשרימפס, זנב, קליפות מוסרות, ורידים נקיים
3/4 כוס עוגיות אוראו קצוצות3/4 כוס עוגיות אוראו קצוצות
פרי תות (25 עד 30 ס"מ) לפי רגלפרי תות (25 עד 30 ס"מ) לפי רגל
ציוד שתשתמש בו
עוגיות אוראו קצוצותעוגיות אוראו קצוצות
כוסות בגודל חטיף כל אחת) פודינג לימוןכוסות בגודל חטיף כל אחת) פודינג לימון
3
מניחים קמח בקערה רדודה נפרדת; מערבבים פירורים איטלקיים, גבינת פקורינו רומנו ותיבול אדובו בקערה שלישית.
מרכיבים שתצטרך
פקורינו רומנופקורינו רומנו
Adobo תיבולAdobo תיבול
שקית גדולה אחת של צ'יפס טורטיה בטעם לייםשקית גדולה אחת של צ'יפס טורטיה בטעם ליים
ציוד שתשתמש בו
כוסות בגודל חטיף כל אחת) פודינג לימוןכוסות בגודל חטיף כל אחת) פודינג לימון
4
מחממים 1 כפית שמן זית במחבת על אש בינונית. לזרות כל עגל חתיכה בקמח, לטבול ביצה תערובת, ולחץ לתוך לחם פירור תערובת כדי מעיל שני הצדדים. מטגנים במחבת את קציצות העגל הלחם בשמן החם עד שהפירורים משחימים קלות והציפוי מוגדר, בערך 1 דקה לכל צד.
מרכיבים שתצטרך
1 קילו בשר עגל טחון (רצוי בגידול טבעי)1 קילו בשר עגל טחון (רצוי בגידול טבעי)
סטייקים של ניו יורקסטייקים של ניו יורק
1 כוס פירה חם (110° עד 115°, מוכן ללא חלב וחמאה)1 כוס פירה חם (110° עד 115°, מוכן ללא חלב וחמאה)
שקית גדולה אחת של צ'יפס טורטיה בטעם לייםשקית גדולה אחת של צ'יפס טורטיה בטעם ליים
מגוון קרקרים או צ'יפס פיתהמגוון קרקרים או צ'יפס פיתה
פרי תות (25 עד 30 ס"מ) לפי רגלפרי תות (25 עד 30 ס"מ) לפי רגל
דַק-דַק-
ציוד שתשתמש בו
עגבנייה פרוסה, אופציונליעגבנייה פרוסה, אופציונלי
5
מעבירים עגל לתבנית אפייה.
מרכיבים שתצטרך
1 קילו בשר עגל טחון (רצוי בגידול טבעי)1 קילו בשר עגל טחון (רצוי בגידול טבעי)
ציוד שתשתמש בו
1-1/2 ליטר גלידת עוגיות ושמנת, רכה1-1/2 ליטר גלידת עוגיות ושמנת, רכה
6
אופים קציצות בתנור שחומם מראש עד שהמיצים מתבהרים, 20 עד 25 דקות.
ציוד שתשתמש בו
סוכר צהוב ומגוון סוכריות מתוקותסוכר צהוב ומגוון סוכריות מתוקות
7
מעבירים עגל על 4 צלחות הגשה ומעליהם כל קציצה עם 1/4 מהארוגולה; מפזרים צימוקים מעל הארוגולה.
מרכיבים שתצטרך
חזה עוף רוטיסריחזה עוף רוטיסרי
1 מקל קינמון (1-1/2 אינץ')1 מקל קינמון (1-1/2 אינץ')
1 קילו בשר עגל טחון (רצוי בגידול טבעי)1 קילו בשר עגל טחון (רצוי בגידול טבעי)
8
מזלפים כפית חומץ בלסמי ו -1 כפית שמן זית על כל מנה.
מרכיבים שתצטרך
שוק טלה (הוצא מהמקרר ואפשר לשבת בטמפרטורת החדר שעה אחת לפני ההכנה)שוק טלה (הוצא מהמקרר ואפשר לשבת בטמפרטורת החדר שעה אחת לפני ההכנה)
סטייקים של ניו יורקסטייקים של ניו יורק