קושיקשה
מוכן ב40 דק.
מנות4
ציון בריאות22
מגזין

עגל אפוי מילאנו

עגל אפוי מילאנו
עגל אפוי מילאנו עשויה להיות המנה העיקרית שתבוא לכם טוב. מתאים ל-4 ומחירו 3 מנות.49 דולר למנה. מנה אחת מכילה 402 קלוריות, 34 גרם חלבון, ו 13 גרם שומן. אם יש לכם חלב, שמן זית, פירורי לחם מתובלים, וקומץ מרכיבים אחרים הם כל מה שנדרש כדי להפוך את המתכון הזה לכל כך טעים. כדי להשתמש בחלב אתה יכול לשלב בסיום המנה העיקרית,שביל החלב בראוני נושך כמו קינוח. זה הביא לך את כולםמתכונים. מההכנה לצלחת, המתכון הזה מסתובב 40 דקות. בסך הכל, מתכון זה מרוויח ציון כף די טוב של 64%. מתכונים דומים: עגל מילאנו עם סלט ארוגולה, אספרגי אלה מילאנו (אספרגוס בסגנון מילאנו), ו ריזוטו בסגנון מילאנו (ריזוטן אלה מילאנו).

הוראות

1
מחממים תנור ל 350 מעלות צלזיוס (175 מעלות צלזיוס).
ציוד שתשתמש בו
1/2 כוס חזרת טרייה או מסוננת מגוררת דק1/2 כוס חזרת טרייה או מסוננת מגוררת דק
2
להקציף ביצה, מיץ לימון וחלב בקערה קטנה.
מרכיבים שתצטרך
שרימפס, זנב, קליפות מוסרות, ורידים נקייםשרימפס, זנב, קליפות מוסרות, ורידים נקיים
עוגיות שיבולת שועל תמרים, מפוררות גסעוגיות שיבולת שועל תמרים, מפוררות גס
שמן לטיגון, רצוי קנולהשמן לטיגון, רצוי קנולה
ציוד שתשתמש בו
חבילה אחת (3.3 אונקיות) אינסטנט תערובת פודינג שוקולד לבןחבילה אחת (3.3 אונקיות) אינסטנט תערובת פודינג שוקולד לבן
1/4 כוס עוגיות ג'ינג'ר (בערך 5 עוגיות)1/4 כוס עוגיות ג'ינג'ר (בערך 5 עוגיות)
3
מניחים קמח בקערה רדודה נפרדת; מערבבים פירורים איטלקיים, גבינת פקורינו רומנו ותיבול אדובו בקערה שלישית.
מרכיבים שתצטרך
פקורינו רומנופקורינו רומנו
Adobo תיבולAdobo תיבול
שזיפים מבושלים או פירות אחריםשזיפים מבושלים או פירות אחרים
ציוד שתשתמש בו
1/4 כוס עוגיות ג'ינג'ר (בערך 5 עוגיות)1/4 כוס עוגיות ג'ינג'ר (בערך 5 עוגיות)
4
מחממים 1 כפית שמן זית במחבת על אש בינונית. לזרות כל עגל חתיכה בקמח, לטבול ביצה תערובת, ולחץ לתוך לחם פירור תערובת כדי מעיל שני הצדדים. מטגנים במחבת את קציצות העגל הלחם בשמן החם עד שהפירורים משחימים קלות והציפוי מוגדר, בערך 1 דקה לכל צד.
מרכיבים שתצטרך
1 קילו בשר עגל טחון (רצוי בגידול טבעי)1 קילו בשר עגל טחון (רצוי בגידול טבעי)
בקבוק אחד (750 מ"ל) של קוט דו רון או יין אדום יבש אחרבקבוק אחד (750 מ"ל) של קוט דו רון או יין אדום יבש אחר
3/4 פאונד תפוחי אדמה אדומים קטנים (בערך 5), פרוסים3/4 פאונד תפוחי אדמה אדומים קטנים (בערך 5), פרוסים
שזיפים מבושלים או פירות אחריםשזיפים מבושלים או פירות אחרים
רצועת קליפת לימוןרצועת קליפת לימון
שמן לטיגון, רצוי קנולהשמן לטיגון, רצוי קנולה
בצל צהוב, קלוף, חצוי וחתוך לפרוסות בעובי 1/2 אינץ'בצל צהוב, קלוף, חצוי וחתוך לפרוסות בעובי 1/2 אינץ'
ציוד שתשתמש בו
פקורינו, בעובי של 1/4 אינץ'פקורינו, בעובי של 1/4 אינץ'
5
מעבירים עגל לתבנית אפייה.
מרכיבים שתצטרך
1 קילו בשר עגל טחון (רצוי בגידול טבעי)1 קילו בשר עגל טחון (רצוי בגידול טבעי)
ציוד שתשתמש בו
6 פרוסות רוטב חמוציות בג'לי6 פרוסות רוטב חמוציות בג'לי
6
אופים קציצות בתנור שחומם מראש עד שהמיצים מתבהרים, 20 עד 25 דקות.
ציוד שתשתמש בו
1/2 כוס חזרת טרייה או מסוננת מגוררת דק1/2 כוס חזרת טרייה או מסוננת מגוררת דק
7
מעבירים עגל על 4 צלחות הגשה ומעליהם כל קציצה עם 1/4 מהארוגולה; מפזרים צימוקים מעל הארוגולה.
מרכיבים שתצטרך
חזה עוף רוטיסריחזה עוף רוטיסרי
1 מקל קינמון (1-1/2 אינץ')1 מקל קינמון (1-1/2 אינץ')
1 קילו בשר עגל טחון (רצוי בגידול טבעי)1 קילו בשר עגל טחון (רצוי בגידול טבעי)
8
מזלפים כפית חומץ בלסמי ו -1 כפית שמן זית על כל מנה.
מרכיבים שתצטרך
שוק טלה (הוצא מהמקרר ואפשר לשבת בטמפרטורת החדר שעה אחת לפני ההכנה)שוק טלה (הוצא מהמקרר ואפשר לשבת בטמפרטורת החדר שעה אחת לפני ההכנה)
בקבוק אחד (750 מ"ל) של קוט דו רון או יין אדום יבש אחרבקבוק אחד (750 מ"ל) של קוט דו רון או יין אדום יבש אחר