עגל אפוי מילאנו עשויה להיות המנה העיקרית שתבוא לכם טוב. מתאים ל-4 ומחירו 3 מנות.49 דולר למנה. מנה אחת מכילה 402 קלוריות, 34 גרם חלבון, ו 13 גרם שומן. אם יש לכם חלב, שמן זית, פירורי לחם מתובלים, וקומץ מרכיבים אחרים הם כל מה שנדרש כדי להפוך את המתכון הזה לכל כך טעים. כדי להשתמש בחלב אתה יכול לשלב בסיום המנה העיקרית,שביל החלב בראוני נושך כמו קינוח. זה הביא לך את כולםמתכונים. מההכנה לצלחת, המתכון הזה מסתובב 40 דקות. בסך הכל, מתכון זה מרוויח ציון כף די טוב של 64%. מתכונים דומים: עגל מילאנו עם סלט ארוגולה, אספרגי אלה מילאנו (אספרגוס בסגנון מילאנו), ו ריזוטו בסגנון מילאנו (ריזוטן אלה מילאנו).
הוראות
1
מחממים תנור ל 350 מעלות צלזיוס (175 מעלות צלזיוס).
ציוד שתשתמש בו
1/2 כוס חזרת טרייה או מסוננת מגוררת דק
2
להקציף ביצה, מיץ לימון וחלב בקערה קטנה.
מרכיבים שתצטרך
שרימפס, זנב, קליפות מוסרות, ורידים נקיים
עוגיות שיבולת שועל תמרים, מפוררות גס
שמן לטיגון, רצוי קנולה
ציוד שתשתמש בו
חבילה אחת (3.3 אונקיות) אינסטנט תערובת פודינג שוקולד לבן
מחממים 1 כפית שמן זית במחבת על אש בינונית. לזרות כל עגל חתיכה בקמח, לטבול ביצה תערובת, ולחץ לתוך לחם פירור תערובת כדי מעיל שני הצדדים. מטגנים במחבת את קציצות העגל הלחם בשמן החם עד שהפירורים משחימים קלות והציפוי מוגדר, בערך 1 דקה לכל צד.
מרכיבים שתצטרך
1 קילו בשר עגל טחון (רצוי בגידול טבעי)
בקבוק אחד (750 מ"ל) של קוט דו רון או יין אדום יבש אחר
3/4 פאונד תפוחי אדמה אדומים קטנים (בערך 5), פרוסים