עגל פרמז'ן קלאסי
עגל פרמז'ן קלאסי עשוי להיות מתכון טוב להרחיב את תיבת המתכון המנה העיקרית שלך. מנה אחת מכילה עד 45 גרם חלבון 39 גרם של שומן, וסך הכל 592 קלוריות. המתכון הזה מכסה %27 מהצריכה היומית המומלצת של ויטמינים ומינרליים. והוא יספק כ 8 מנות. זמן הכנת המתכון כ 45 דקות. אם יש לך ביצים, חמאה, גבינת מוצרלה, וכמה מרכיבים נוספים בנמצא, אז אפשרי לעשות זאת. וזה די טוב. נסו עגל פרמז'ן, (Lighter) Parmigiana חציל קלאסי, ו Melanzane alla Parmigiana - חציל parmigiana (מתכונים דומים).
הוראות
מניחים cutlets בין 2 גיליונות של פלסטיק חובה כבדה לעטוף, ולשטח עד עובי 1/4 אינץ', באמצעות פטיש בשר או מערוך.
חותכים עגל לחתיכות בגודל ההגשה.
מערבבים 1 2/3 כוסות גבינת פרמזן וקמח בקערה רדודה. קציצות לטבול בחמאה מומסת; לדלות בתערובת גבינה. כיסוי וצינה 30 דקות. קציצות לטבול בביצה; לדלות שוב בתערובת גבינה נותרת. כיסוי וצינה 1 שעה.
מערבבים רוטב עגבניות ו -3 המרכיבים הבאים בסיר; מבשלים, חשופים, מעל חום בינוני 5 דקות, ערבוב מדי פעם. תניח בצד.
מבשלים עגל בשמן חם במחבת גדולה 2 עד 3 דקות בכל צד או עד השחמה.
מעביר עגל לתבנית אפייה משומנת קלות 13 x 9 x 2 אינץ'.
יוצקים תערובת רוטב עגבניות על עגל.
מפזרים עם הנותרים 2 כפות גבינת פרמזן. מכסים ואופים ב 350 במשך 30 דקות. לחשוף העליון עם גבינת מוצרלה; אופים 5 דקות נוספות או עד גבינה נמסה.