עגל צלוי עם רוזמרין ושום
עגל צלוי עם רוזמרין ושום עשויה להיות המנה העיקרית שתבוא לכם טוב. והוא מתאים להגשה ל 4 מנות סועדים.. מנה אחת מכילה 638 קלוריות, 68 גרם חלבון ו 30 גרם שומן. אם יש לך יין, חזה עגל, שיני שום, וכמה מרכיבים נוספים בנמצא, אז אפשרי לעשות זאת. המתכון הזה מתאים לרגישים לגלוטן וחלב. הכנת המנה לוקחת כ 25 דקות. נסו כתף עגל עם פטריות פורצ'יני, שום ורוזמרין, צלעות עגל צלויות עם רוזמרין, ו כרוב ניצני שום מטוגן במחבת איטלקית (מתכונים דומים).
הוראות
במחבת קלייה קטנה או מחבת 12 אינץ ' עם מכסה, לחמם את השמן על חום בינוני גבוה.
מוסיפים את שיני השום וחומים קלות, על 1 עד 2 דקות.
חום העגל במחבת, כ -2 עד 3 דקות לכל צד. מתבלים במלח ופלפל.
מוסיפים את היין והרוזמרין, מפחיתים את החום לנמוך ומכסים. מבשלים את העגל במשך 2 עד 2 1/2 שעות, או עד מזלג מכרז, מפנה 2 או 3 פעמים במהלך הבישול. אם העגל מתחיל להידבק, מוסיפים 2 כפות מים וממשיכים לבשל.
מעבירים את העגל לקרש חיתוך, הצלעות פונות כלפי מעלה. שמור את מיצי המחבת. באמצעות סכין, בזהירות לגלף סביב העצמות ולהסיר אותם. פורסים את העגל. שמור את המיצים.
מגישים חם או חם, עם מיצי פאן כפית על הבשר, מלווה
ירקות מוקפצים מעל פולנטה מוקרמת.