קושימומחה
מוכן ב1 ש
מנות12
ציון בריאות4
סוגי מאכליםתוספות
אירועיםסתיוחורף
מגזין

עדשים אדומים ומרק תפוחי אדמה של רות

עדשים אדומים ומרק תפוחי אדמה של רות
עדשים אדומים של רות ומרק תפוחי אדמה נטול גלוטן, וצמחוני מרק. מתכון זה מספק 12 מנות. עם 88 קלוריות, 2 גר' של חלבון, ו 2g של שומן כל אחד. המתכון הזה מכסה %8 מהצריכה היומית המומלצת של ויטמינים ומינרליים. מתכון זה מ Allrecipes יש 1328 אוהדים. זה יהיה להיט בחג הסתיו שלך. אם יש לכם כרוב, פלפל, כוסברה, וקומץ של מרכיבים אחרים הם כל מה שנדרש כדי להפוך את המתכון הזה לכל כך טעים. מן ההכנה לצלחת, מתכון זה לוקח בערך 1 שעה. נסו נקי לאכול גזר & מרק עדשים אדום ג'ינג'ר, תבשיל כריס בטטה של רות, ו מרק בטטה ועדשים (מתכונים דומים).

הוראות

1
ממיסים את החמאה בסיר גדול על אש בינונית. מערבבים את הבצל והסלרי. מבשלים עד מכרז.
מרכיבים שתצטרך
צבעי מאכל וסוכרים צבעוניים, אופציונליצבעי מאכל וסוכרים צבעוניים, אופציונלי
עגבניות טריות בינוניות (בערך, קלופות וחתוכות לשישיותעגבניות טריות בינוניות (בערך, קלופות וחתוכות לשישיות
1 וחצי כפיות שום כתוש של GOYA® או 3 שיני שום טריות, קצוצות דק1 וחצי כפיות שום כתוש של GOYA® או 3 שיני שום טריות, קצוצות דק
ציוד שתשתמש בו
גריסי פנינה לבניםגריסי פנינה לבנים
2
מערבבים בתפוחי האדמה, גזר ושום. המשך לבשל ומערבבים על 5 דקות, עד תפוחי האדמה מצופים היטב עם חמאה. מתבלים את התערובת עם allspice, כמון, פלפל קאיין, שיני ופלפל.
מרכיבים שתצטרך
1 ג'לפנו טרי שלם1 ג'לפנו טרי שלם
10 שוקי עגל בשרניים, בעובי 2 עד 3 סנטימטרים10 שוקי עגל בשרניים, בעובי 2 עד 3 סנטימטרים
(110° עד 115°, ללא חלב וחמאה)(110° עד 115°, ללא חלב וחמאה)
צבעי מאכל וסוכרים צבעוניים, אופציונליצבעי מאכל וסוכרים צבעוניים, אופציונלי
גב שומן חזירגב שומן חזיר
2 ו-3/4 כוסות שקדים שלמים, עם הקליפה וקלויים2 ו-3/4 כוסות שקדים שלמים, עם הקליפה וקלויים
שום גויה®שום גויה®
לפת, קלופה ופרוסה לעובי 1/8 אינץ'לפת, קלופה ופרוסה לעובי 1/8 אינץ'
בצל לבן או צהוב בינוני, 1 חתוך לרבעים ו-1 קצוץבצל לבן או צהוב בינוני, 1 חתוך לרבעים ו-1 קצוץ
3
יוצקים את מרק הירקות, ומערבבים את העדשים.
מרכיבים שתצטרך
1/2 כוס צנוברים, קלויים1/2 כוס צנוברים, קלויים
עדשיםעדשים
4
להוסיף מים, להגדיל את הסכום לפי הצורך כדי לכסות את כל החומרים. מביאים לרתיחה, להפחית את החום, ומערבבים את הכרוב. לבשל, ערבוב מדי פעם, 35 עד 45 דקות, עד העדשים הם מכרז.
מרכיבים שתצטרך
עדשיםעדשים
1 כוס גריסי פנינה לבנים1 כוס גריסי פנינה לבנים
כרובכרוב
5
מערבבים בכוסברה ואבקת קובץ. המשך לבשל על 5 דקות, או לעובי הרצוי.
מרכיבים שתצטרך
אבקת קבציםאבקת קבצים
3 כפות שמן צמחי3 כפות שמן צמחי