עדשים אדומים של רות ומרק תפוחי אדמה נטול גלוטן, וצמחוני מרק. מתכון זה מספק 12 מנות. עם 88 קלוריות, 2 גר' של חלבון, ו 2g של שומן כל אחד. המתכון הזה מכסה %8 מהצריכה היומית המומלצת של ויטמינים ומינרליים. מתכון זה מ Allrecipes יש 1328 אוהדים. זה יהיה להיט בחג הסתיו שלך. אם יש לכם כרוב, פלפל, כוסברה, וקומץ של מרכיבים אחרים הם כל מה שנדרש כדי להפוך את המתכון הזה לכל כך טעים. מן ההכנה לצלחת, מתכון זה לוקח בערך 1 שעה. נסו נקי לאכול גזר & מרק עדשים אדום ג'ינג'ר, תבשיל כריס בטטה של רות, ו מרק בטטה ועדשים (מתכונים דומים).
הוראות
1
ממיסים את החמאה בסיר גדול על אש בינונית. מערבבים את הבצל והסלרי. מבשלים עד מכרז.
מערבבים בתפוחי האדמה, גזר ושום. המשך לבשל ומערבבים על 5 דקות, עד תפוחי האדמה מצופים היטב עם חמאה. מתבלים את התערובת עם allspice, כמון, פלפל קאיין, שיני ופלפל.
מרכיבים שתצטרך
1 ג'לפנו טרי שלם
10 שוקי עגל בשרניים, בעובי 2 עד 3 סנטימטרים
פתיתי ירקות מעורבים, או לפי הטעם
גרוטאות טריות
גב שומן חזיר
2 ו-3/4 כוסות שקדים שלמים, עם הקליפה וקלויים
כפית פפריקה חריפה, מעושנת במידת האפשר
כתף או ירך חזיר ללא עצם, עם שקע שומן עמוק (כ-2.5 ק"ג)
בצל לבן או צהוב בינוני, 1 חתוך לרבעים ו-1 קצוץ
3
יוצקים את מרק הירקות, ומערבבים את העדשים.
מרכיבים שתצטרך
1/2 כוס צנוברים, קלויים
עדשים
4
להוסיף מים, להגדיל את הסכום לפי הצורך כדי לכסות את כל החומרים. מביאים לרתיחה, להפחית את החום, ומערבבים את הכרוב. לבשל, ערבוב מדי פעם, 35 עד 45 דקות, עד העדשים הם מכרז.