עדשים אדומים דאל עם בצל חרוך לוקח בערך 45 דקות מההתחלה ועד הסוף. מנה זו מכילה סביב 8 גר' של חלבון, 3 גרם של שומן, וסך הכל 148 קלוריות. מתאים ל-7 מנות. אם יש לך זרעי חרדל, מיץ ליים, עדשים, וכמה מרכיבים נוספים בנמצא, אז אפשרי לעשות זאת. זוהי אפשרות טובה אם אתה עוקב ללא גלוטן ותפריט טבעוני. , שהוא מוצק. בצל אדום כבוש, נקי לאכול גזר & מרק עדשים אדום ג'ינג'ר, ו פטי נמס עם בצל חרוך דומים מאוד למתכון זה.
הוראות
1
חום 1 כפית שמן במחבת ברזל יצוק כבד גדול על חום בינוני גבוה.
מרכיבים שתצטרך
2
מוסיפים בצל למחבת; מבשלים 2 דקות או עד חרוך. בזהירות להפוך את הבצל, ומבשלים 4 דקות נוספות או עד מושחר ו חרוך.
מרכיבים שתצטרך
3
הסר מהחום. קוצצים גס; להפריש.
4
מערבבים זרעי חרדל, זרעי כוסברה, זרעי כמון, וציפורן במחבת קטנה על חום בינוני. לבשל 1 1/2 דקות או עד ריחני, ערבוב לעתים קרובות.
מרכיבים שתצטרך
5
הסר מהחום.
6
מערבבים תערובת חרדל, קינמון, הל, וצ ' ילה בתבלינים או מטחנת קפה. דופק עד לקרקע.
מרכיבים שתצטרך
7
חום שנותר 2 כפיות שמן בתנור הולנדי קטן על חום בינוני גבוה.