עדשים אדומים עם בצל חרוך
עדשים אדומים דאל עם בצל חרוך לוקח בערך 45 דקות מההתחלה ועד הסוף. מנה זו מכילה סביב 8 גר' של חלבון, 3 גרם של שומן, וסך הכל 148 קלוריות. מתאים ל-7 מנות. אם יש לך זרעי חרדל, מיץ ליים, עדשים, וכמה מרכיבים נוספים בנמצא, אז אפשרי לעשות זאת. זוהי אפשרות טובה אם אתה עוקב ללא גלוטן ותפריט טבעוני. , שהוא מוצק. בצל אדום כבוש, נקי לאכול גזר & מרק עדשים אדום ג'ינג'ר, ו פטי נמס עם בצל חרוך דומים מאוד למתכון זה.
הוראות
חום 1 כפית שמן במחבת ברזל יצוק כבד גדול על חום בינוני גבוה.
מוסיפים בצל למחבת; מבשלים 2 דקות או עד חרוך. בזהירות להפוך את הבצל, ומבשלים 4 דקות נוספות או עד מושחר ו חרוך.
הסר מהחום. קוצצים גס; להפריש.
מערבבים זרעי חרדל, זרעי כוסברה, זרעי כמון, וציפורן במחבת קטנה על חום בינוני. לבשל 1 1/2 דקות או עד ריחני, ערבוב לעתים קרובות.
מערבבים תערובת חרדל, קינמון, הל, וצ ' ילה בתבלינים או מטחנת קפה. דופק עד לקרקע.
חום שנותר 2 כפיות שמן בתנור הולנדי קטן על חום בינוני גבוה.
להוסיף זנגביל ושום למחבת; saut 1 דקה. מערבבים בתבלינים; saut 1 דקה.
מוסיפים מרק, עדשים ועגבניות למחבת; מביאים לרתיחה. מכסים, מפחיתים חום, ומבשלים 30 דקות, ערבוב מדי פעם. לחשוף; להוסיף בצל, ומבשלים 10 דקות. מערבבים בכוסברה ומיץ.