קושיקשה
מוכן ב45 דק.
מנות7
ציון בריאות28
מגזין

עדשים אדומים עם בצל חרוך

עדשים אדומים עם בצל חרוך
עדשים אדומים דאל עם בצל חרוך לוקח בערך 45 דקות מההתחלה ועד הסוף. מנה זו מכילה סביב 8 גר' של חלבון, 3 גרם של שומן, וסך הכל 148 קלוריות. מתאים ל-7 מנות. אם יש לך זרעי חרדל, מיץ ליים, עדשים, וכמה מרכיבים נוספים בנמצא, אז אפשרי לעשות זאת. זוהי אפשרות טובה אם אתה עוקב ללא גלוטן ותפריט טבעוני. , שהוא מוצק. בצל אדום כבוש, נקי לאכול גזר & מרק עדשים אדום ג'ינג'ר, ו פטי נמס עם בצל חרוך דומים מאוד למתכון זה.

הוראות

1
חום 1 כפית שמן במחבת ברזל יצוק כבד גדול על חום בינוני גבוה.
מרכיבים שתצטרך
2
מוסיפים בצל למחבת; מבשלים 2 דקות או עד חרוך. בזהירות להפוך את הבצל, ומבשלים 4 דקות נוספות או עד מושחר ו חרוך.
מרכיבים שתצטרך
3
הסר מהחום. קוצצים גס; להפריש.
4
מערבבים זרעי חרדל, זרעי כוסברה, זרעי כמון, וציפורן במחבת קטנה על חום בינוני. לבשל 1 1/2 דקות או עד ריחני, ערבוב לעתים קרובות.
מרכיבים שתצטרך
5
הסר מהחום.
6
מערבבים תערובת חרדל, קינמון, הל, וצ ' ילה בתבלינים או מטחנת קפה. דופק עד לקרקע.
מרכיבים שתצטרך
7
חום שנותר 2 כפיות שמן בתנור הולנדי קטן על חום בינוני גבוה.
מרכיבים שתצטרך
8
להוסיף זנגביל ושום למחבת; saut 1 דקה. מערבבים בתבלינים; saut 1 דקה.
מרכיבים שתצטרך
9
מוסיפים מרק, עדשים ועגבניות למחבת; מביאים לרתיחה. מכסים, מפחיתים חום, ומבשלים 30 דקות, ערבוב מדי פעם. לחשוף; להוסיף בצל, ומבשלים 10 דקות. מערבבים בכוסברה ומיץ.
מרכיבים שתצטרך