עדשים אפויות דבש
עדשים אפויות דבש דורש בערך 1 שעה ו -40 דקות מההתחלה ועד הסוף. המתכון הזה מכסה %2 מהצריכה היומית המומלצת של ויטמינים ומינרליים. מחפשים מתכון ששומר על הגזרה? ואינו מכיל גלוטן,, חלב חינם, ומתכון צמחוני יש 75 קלוריות, 1 גר' של חלבון, ו 0g של שומן למנה. והוא יספק כ 8 מנות. . אם יש לכם מלח, מים, חרדל, וקומץ של מרכיבים אחרים הם כל מה שנדרש כדי להפוך את המתכון הזה לכל כך טעים. ציון זה הוא רע מאוד (אבל עדיין ניתן לתקן). מתכונים דומים: מתכון עדשים דבש Crockpot, סלמון בגריל חרדל דבש עם עדשים Puy, ו סלט ברוקולי דבש-חרדל עם עדשים בלוגה.
הוראות
מערבבים את העדשים, עלה דפנה, 2 כוסות מים, מרק עוף, ומלח יחד בתנור הולנדי או בסיר עמיד לתנור; מביאים את התערובת לרתיחה.
מניחים כיסוי על המחבת, להפחית את החום בינוני נמוך, ולאפשר עדשים להתבשל במשך 30 דקות.
מחממים תנור ל 350 מעלות F (175 מעלות C).
מערבבים את החרדל היבש, זנגביל, רוטב סויה, בצל, ומים כוס 1 יחד בקערה; מערבבים את התערובת לתוך העדשים.
טפטוף הדבש על התערובת. תחזיר את הכיסוי למחבת.
אופים בתנור שחומם מראש עד העדשים רכות, כ 1 שעה.