עדשים ביין אדום
מנה אחת מכילה עד 4 גר' של חלבון, 23 גרם של שומן, וסך הכל 429 קלוריות. המתכון הזה מכסה %14 מהצריכה היומית המומלצת של ויטמינים ומינרליים. מתאים ל-3 מנות. מן ההכנה לצלחת, מתכון זה לוקח בערך 1 שעה. אם יש לכם יין, לחם, שמן זית, וקומץ של מרכיבים אחרים הם כל מה שנדרש כדי להפוך את המתכון הזה לכל כך טעים. המתכון הזה מתאים לצמחוניים. נסו עדשים עם יין אדום ועשבי תיבול, עדשים פוי מבושלות ביין, ו Castelluccio עדשים מטוגנים ביין אדום (מתכונים דומים).
הוראות
שוטפים את העדשים היטב, מכסים אותם במים חמים, ומניחים אותם בצד בזמן שאתה מכין את כל השאר.
מחממים את החמאה ושמן הזית במחבת רחבה או מחית ומוסיפים את הבצל, השום, עלי המפרץ, הקורנית, המרג ' ורם וחצי מהפטרוזיליה. מבשלים מעל חום בינוני, ערבוב מדי פעם, עד הבצלים החלו לצבוע. מערבבים את העגבניות הטהורות, ואז מוסיפים את היין. מביאים לרתיחה ומבשלים 1 דקה.
מסננים את העדשים ומוסיפים אותם ליין עם המים, ומלח קל. חזור לרתיחה; ואז להנמיך את החום, לכסות את המחבת, ומבשלים עד העדשים מכרז, כ 40 דקות.
כאשר העדשים נעשים, טעם מלח, להוסיף קורטוב של חומץ לחדד את הטעמים, ומערבבים בחמאה נוספת. פלפל בנדיבות, מקשטים עם הפטרוזיליה הנותרת, ומגישים עם או בלי הלחם.
Type_27_data.init_step_by_step_images = 0;