עדשים בסגנון סורי ומרק תרד
עדשים בסגנון סורי ומרק תרד יכול להיות מתכון טוב להרחיב את קופסת מתכון המרק שלך. והוא יספק כ 4 מנות. מנה אחת מכילה עד 1 גר' של חלבון, 4 גרם של שומן, וסך הכל 52 קלוריות. המתכון הזה מכסה %3 מהצריכה היומית המומלצת של ויטמינים ומינרליים. זה מושלם עבור סתיו. הכנת המנה לוקחת כ 50 דקות. . זוהי אפשרות טובה אם אתה עוקב טבעוני דיאט. אם יש לך מלח, תרד, בצל, ועוד כמה מרכיבים בהישג יד, אתה יכול לעשות את זה. מתכונים דומים: מרק עדשים סורי, מרק תרד סורי, ו מרק עדשים בסגנון איטלקי.
הוראות
מחממים שמן בסיר מעל חום בינוני. מערבבים בצל ומבשלים עד רך כ 7 דקות, ערבוב מדי פעם.
מוסיפים את העדשים והמים ומביאים לרתיחה, ואז מפחיתים את החום לנמוך ומבשלים, חשופים, עד שהעדשים רכות, 20 עד 25 דקות. זמני הבישול ישתנו בהתאם לרעננות העדשים.
מצקת חצי כוס של נוזל המרק לתוך קערה לטאטא בקמח כדי ליצור משחה.
מערבבים את הדבק לתוך המרק.
מוסיפים את התרד, מיץ לימון ומלח. אם אתה מעדיף מרק דק יותר, להוסיף קצת יותר מים. מבשלים עד תרד הוא נבול, על 5 דקות. להתאים מלח ולימון כדי להתאים את הטעם שלך.