עדשים וסלט מנגו
גשו לסופר וקנו עלי דפנה, שמן זית, חומץ ועוד מספר מצרכים לעשות היום. כדי להשתמש עד כמון הקרקע אתה יכול לשלב בסיום המנה העיקרית,מוס שוקולד מרוקאי כקינוח. נסו מנגו קרבו (סלט מנגו מתוק חריף), מנגו גולמי Kachumber / סלט מנגו ובצל ירוק, ו סלט מנגו ובייקון W / מנגו ויניגרט (מתכונים דומים).
הוראות
להביא סיר של מים לרתיחה על חום גבוה.
מוסיף את העדשים, עלה דפנה, מלח שיני שום. להפחית את החום ומבשלים עד העדשים רכים לנשוך, 18 עד 25 דקות.
מסננים את העדשים, להשליך את השום ואת עלה דפנה, ואז לשים בקערה. מערבבים את הבצל האדום, מנגו, חומץ, עגבניות, שמן זית, חומץ, בזיליקום, כוסברה, כמון ומתבלים עם מלח ופלפל לפי הטעם שלך.
מגישים את הסלט בטמפרטורת החדר או קר.