קושימומחה
מוכן ב2 שעות
מנות4
ציון בריאות100
מגזין

עדשים ירוקות בסגנון צרפתי

עדשים ירוקות בסגנון צרפתי
עדשים ירוקות בסגנון צרפתי עשויה להיות המנה העיקרית שתבוא לכם טוב. מחפשים מתכון ששומר על הגזרה? ואינו מכיל גלוטן, ומתכון טבעוני יש 360 קלוריות, 14 גרם חלבון ו 15 גרם של שומן למנה. המתכון הזה מכסה %30 מהצריכה היומית המומלצת של ויטמינים ומינרליים. והוא יספק כ 4 מנות. לא הרבה אנשים עשו את המתכון הזה, גשו לסופר וקנו קורנית, פלפל, סלרי ועוד מס' מצרכים להשלמת המתכון. כדי להשתמש בשמן זית אתה יכול לשלב בסיום המנה העיקרית,בננה מוקפצת, גרנולן ופרפית יוגורט כקינוח. מן ההכנה לצלחת, מתכון זה לוקח בערך 2 שעות. נסו כרוב, גזר ועדשים ירוקים צרפתיים, עדשים ירוקים צרפתיים קלויים עם גזר וסלק, ו עדשים צרפתיות (מתכונים דומים).

הוראות

1
הפוך את זר garni על ידי הצבת פטרוזיליה, טימין, עלי דפנה ופלפל בכיכר גזה 6 אינץ ' (youll צריך סוג של לקפל את ענפי הפטרוזיליה). משוך את הקצוות עד לעשות שקית קטנה ולקשור אותו סגור עם חוט מטבח.
מרכיבים שתצטרך
זר Garniזר Garni
פלפלפלפל
עלי דפנהעלי דפנה
פטרוזיליהפטרוזיליה
טימיןטימין
ציוד שתשתמש בו
חוט מטבחחוט מטבח
2 כפיות מלח כשר מחולק ועוד לזילוף2 כפיות מלח כשר מחולק ועוד לזילוף
2
חצי את הבצל לאורכו והרבעה כל מחצית עם 2 שיני.
מרכיבים שתצטרך
ציפורןציפורן
בצלבצל
3
מניחים את העדשים בסיר בישול בינוני עם מספיק מים כדי לכסות על ידי 2 אינץ'.
מרכיבים שתצטרך
עדשיםעדשים
מיםמים
ציוד שתשתמש בו
סירסיר
4
מוסיף את זר garni ו חצאי בצל משובץ ציפורן.
מרכיבים שתצטרך
זר Garniזר Garni
ציפורןציפורן
בצלבצל
5
מניחים על חום גבוה ומביאים לרתיחה. מנמיכים את החום לרתיחה ומבשלים, חשוף, עד העדשים הם כמעט רך, כ 20 דקות.
מרכיבים שתצטרך
עדשיםעדשים
6
כאשר העדשים מבשלים, מחממים את השמן במחבת כבדה על אש בינונית. כאשר השמן הוא טוב וחם, להוסיף את רצועות טמפה לצרוב, מפנה פעם אחת, עד טמפה הוא השחמה, 3 עד 4 דקות בכל צד.
מרכיבים שתצטרך
עדשיםעדשים
טמפהטמפה
שמן בישולשמן בישול
ציוד שתשתמש בו
מחבתמחבת
7
הסר את טמפה מן המחבת ולתת מגניב מעט. כאשר מגניב, לחתוך לחתיכות 1 אינץ'. תניח בצד. אל תשליך את השמן.
מרכיבים שתצטרך
טמפהטמפה
שמן בישולשמן בישול
ציוד שתשתמש בו
מחבתמחבת
8
להחזיר את המחבת ושמן לחום בינוני.
מרכיבים שתצטרך
שמן בישולשמן בישול
ציוד שתשתמש בו
מחבתמחבת
9
הוסף את הכרישה ואת המוקפץ עד מרכך אבל לא צבעוני, על 4 דקות.
מרכיבים שתצטרך
כרישהכרישה
10
מוסיפים את הגזר וסלרי ומטוגנים עד שהירקות מתרככים, 3 עד 5 דקות.
מרכיבים שתצטרך
ירקירק
גזרגזר
סלריסלרי
11
מוסיפים את השום ומבשלים 30 שניות.
מרכיבים שתצטרך
שוםשום
12
להסיר מהחום ולהניח בצד.
13
חזרה בסיר עדשים. באמצעות זוג מלקחיים, דגים החוצה להשליך את חתיכות בצל משובץ ציפורן ואת זר garni. מערבבים את הירקות המטוגנים וכל שמן נצמד אליהם לתוך העדשים. המשך לבשל את העדשים עד למכרז, עוד 10 עד 15 דקות. מערבבים את טמפה שמורות.
מרכיבים שתצטרך
זר Garniזר Garni
ירקירק
עדשיםעדשים
טמפהטמפה
ציפורןציפורן
בצלבצל
דגיםדגים
שמן בישולשמן בישול
ציוד שתשתמש בו
מלקחייםמלקחיים
סירסיר
14
מוסיפים מלח ופלפל לפי הטעם ומגישים חם או בטמפרטורת החדר.
מרכיבים שתצטרך
מלח ופלפלמלח ופלפל
15
מאמר var
16
Type_27_data = {};
17
מאמר
18
Type_27_data.init_step_by_step_images = 0;