עדשים ירוקות בסגנון צרפתי עשויה להיות המנה העיקרית שתבוא לכם טוב. מחפשים מתכון ששומר על הגזרה? ואינו מכיל גלוטן, ומתכון טבעוני יש 360 קלוריות, 14 גרם חלבון ו 15 גרם של שומן למנה. המתכון הזה מכסה %30 מהצריכה היומית המומלצת של ויטמינים ומינרליים. והוא יספק כ 4 מנות. לא הרבה אנשים עשו את המתכון הזה, גשו לסופר וקנו קורנית, פלפל, סלרי ועוד מס' מצרכים להשלמת המתכון. כדי להשתמש בשמן זית אתה יכול לשלב בסיום המנה העיקרית,בננה מוקפצת, גרנולן ופרפית יוגורט כקינוח. מן ההכנה לצלחת, מתכון זה לוקח בערך 2 שעות. נסו כרוב, גזר ועדשים ירוקים צרפתיים, עדשים ירוקים צרפתיים קלויים עם גזר וסלק, ו עדשים צרפתיות (מתכונים דומים).
הוראות
1
הפוך את זר garni על ידי הצבת פטרוזיליה, טימין, עלי דפנה ופלפל בכיכר גזה 6 אינץ ' (youll צריך סוג של לקפל את ענפי הפטרוזיליה). משוך את הקצוות עד לעשות שקית קטנה ולקשור אותו סגור עם חוט מטבח.
מרכיבים שתצטרך
זר Garni
פלפל
עלי דפנה
פטרוזיליה
טימין
ציוד שתשתמש בו
חוט מטבח
2 כפיות מלח כשר מחולק ועוד לזילוף
2
חצי את הבצל לאורכו והרבעה כל מחצית עם 2 שיני.
מרכיבים שתצטרך
ציפורן
בצל
3
מניחים את העדשים בסיר בישול בינוני עם מספיק מים כדי לכסות על ידי 2 אינץ'.
מרכיבים שתצטרך
עדשים
מים
ציוד שתשתמש בו
סיר
4
מוסיף את זר garni ו חצאי בצל משובץ ציפורן.
מרכיבים שתצטרך
זר Garni
ציפורן
בצל
5
מניחים על חום גבוה ומביאים לרתיחה. מנמיכים את החום לרתיחה ומבשלים, חשוף, עד העדשים הם כמעט רך, כ 20 דקות.
מרכיבים שתצטרך
עדשים
6
כאשר העדשים מבשלים, מחממים את השמן במחבת כבדה על אש בינונית. כאשר השמן הוא טוב וחם, להוסיף את רצועות טמפה לצרוב, מפנה פעם אחת, עד טמפה הוא השחמה, 3 עד 4 דקות בכל צד.
מרכיבים שתצטרך
עדשים
טמפה
שמן בישול
ציוד שתשתמש בו
מחבת
7
הסר את טמפה מן המחבת ולתת מגניב מעט. כאשר מגניב, לחתוך לחתיכות 1 אינץ'. תניח בצד. אל תשליך את השמן.
מרכיבים שתצטרך
טמפה
שמן בישול
ציוד שתשתמש בו
מחבת
8
להחזיר את המחבת ושמן לחום בינוני.
מרכיבים שתצטרך
שמן בישול
ציוד שתשתמש בו
מחבת
9
הוסף את הכרישה ואת המוקפץ עד מרכך אבל לא צבעוני, על 4 דקות.
מרכיבים שתצטרך
כרישה
10
מוסיפים את הגזר וסלרי ומטוגנים עד שהירקות מתרככים, 3 עד 5 דקות.
מרכיבים שתצטרך
ירק
גזר
סלרי
11
מוסיפים את השום ומבשלים 30 שניות.
מרכיבים שתצטרך
שום
12
להסיר מהחום ולהניח בצד.
13
חזרה בסיר עדשים. באמצעות זוג מלקחיים, דגים החוצה להשליך את חתיכות בצל משובץ ציפורן ואת זר garni. מערבבים את הירקות המטוגנים וכל שמן נצמד אליהם לתוך העדשים. המשך לבשל את העדשים עד למכרז, עוד 10 עד 15 דקות. מערבבים את טמפה שמורות.
מרכיבים שתצטרך
זר Garni
ירק
עדשים
טמפה
ציפורן
בצל
דגים
שמן בישול
ציוד שתשתמש בו
מלקחיים
סיר
14
מוסיפים מלח ופלפל לפי הטעם ומגישים חם או בטמפרטורת החדר.