קושימומחה
מוכן ב50 דק.
מנות16
ציון בריאות8
מגזין

עוֹף מְטוּגָן

עוֹף מְטוּגָן
עוף מטוגן היא מנה דרומית עיקרית. מנה אחת מכילה 427 קלוריות , 23 גרם חלבון ו -19 גרם שומן . מתאים ל-16 מנות. תמורת 94 סנט למנה , מתכון זה מכסה 17% מהדרישות היומיות שלך של ויטמינים ומינרלים. למתכון הזה מ- Foodnetwork יש 17 מעריצים. מההכנה ועד הצלחת, המתכון הזה לוקח בערך 50 דקות . אם יש לכם אבקת בצל, פלפל קאיין, אבקת שום וחופן מרכיבים אחרים הם כל מה שצריך כדי להפוך את המתכון הזה לכל כך טעים. בכל השיקולים החלטנו שהמתכון הזה ראוי לציון של 58% . הציון הזה די טוב. מתכונים דומים: עוף מטוגן עם עשבי תיבול פריך , עוף מטוגן אפוי עם מחית כרובית , ועוף מטוגן עם מחבת חמאה .

הוראות

1
צפו איך מכינים את המתכון הזה.
2
חותכים את הפרגיות השלמות ל-4 שדיים, 4 ירכיים, 4 רגליים ו-4 כנפיים ומניחים בצד.
מרכיבים שתצטרך
מיכל מקלות גזר חתוכים מראש, קצוציםמיכל מקלות גזר חתוכים מראש, קצוצים
שרימפס ענק, זנבות על, קלופים ופורחיםשרימפס ענק, זנבות על, קלופים ופורחים
3
מחממים את השמן שלך, במחבת כבדה על הכיריים או במטגן עמוק, ל-325 מעלות F.
מרכיבים שתצטרך
1 קופסה (10.5 אונקיות) רוטב עוף מרוכז1 קופסה (10.5 אונקיות) רוטב עוף מרוכז
ציוד שתשתמש בו
2 (14 אונקיות) פחיות, שעועית קנלוני, סחוטה2 (14 אונקיות) פחיות, שעועית קנלוני, סחוטה
4 שדי פסיון גדולים, הוסרו מהעצם עם עור וקצה כנף מחוברים (שימוש4 שדי פסיון גדולים, הוסרו מהעצם עם עור וקצה כנף מחוברים (שימוש
4
בקערה גדולה מערבבים את הקמח, המלח, הפלפל השחור, אבקת השום, אבקת הבצל ופלפל הקאיין עד לתערובת אחידה. לְהַפְרִישׁ.
מרכיבים שתצטרך
1 ג'לפנו טרי שלם1 ג'לפנו טרי שלם
זיתים בשלים או ממולאים בפימיאנטו מגולענים, לא חובהזיתים בשלים או ממולאים בפימיאנטו מגולענים, לא חובה
עם 4 גרם שומן או פחות למנה (מומלץ: ביסק עגבניות שמנמן של איימי)עם 4 גרם שומן או פחות למנה (מומלץ: ביסק עגבניות שמנמן של איימי)
בצל לבן קצוץ (מ-1 בצל גדול או 2 קטן)בצל לבן קצוץ (מ-1 בצל גדול או 2 קטן)
כוס גבינת צ'דר לבנה מגוררתכוס גבינת צ'דר לבנה מגוררת
3 כפות ליקר בטעם תפוז (מומלץ: Triple Sec)3 כפות ליקר בטעם תפוז (מומלץ: Triple Sec)
ציוד שתשתמש בו
1/2 כוס גבינת צ'דר מגוררת, לא חובה1/2 כוס גבינת צ'דר מגוררת, לא חובה
5
יוצקים את החמאה לקערה אחרת גדולה מספיק כדי שהעוף יטבול בחלב.
מרכיבים שתצטרך
2 קליפות מאפה לא אפויות (9 אינץ')2 קליפות מאפה לא אפויות (9 אינץ')
מיכל מקלות גזר חתוכים מראש, קצוציםמיכל מקלות גזר חתוכים מראש, קצוצים
ציוד שתשתמש בו
1/2 כוס גבינת צ'דר מגוררת, לא חובה1/2 כוס גבינת צ'דר מגוררת, לא חובה
6
הכן את תחנת החפירה שלך.
7
מניחים את העוף בקערה. ליד זה, קערת החמאה שלך, ולצד זה, התערובת היבשה שלך.
מרכיבים שתצטרך
2 קליפות מאפה לא אפויות (9 אינץ')2 קליפות מאפה לא אפויות (9 אינץ')
מיכל מקלות גזר חתוכים מראש, קצוציםמיכל מקלות גזר חתוכים מראש, קצוצים
ציוד שתשתמש בו
1/2 כוס גבינת צ'דר מגוררת, לא חובה1/2 כוס גבינת צ'דר מגוררת, לא חובה
8
קח את השדיים שלך, אבק אותם קלות בתערובת הקמח שלך, ואז טובל אותם בחלב החמאה עד שהם מצופים, ואז הניחו אותם בתערובת הקמח.
מרכיבים שתצטרך
2 קליפות מאפה לא אפויות (9 אינץ')2 קליפות מאפה לא אפויות (9 אינץ')
כוס גבינת צ'דר לבנה מגוררתכוס גבינת צ'דר לבנה מגוררת
חבילה אחת (16 אונקיות) פסטה סלנטני או ספירלהחבילה אחת (16 אונקיות) פסטה סלנטני או ספירלה
9
לוקחים את החזה שנמצאים בתערובת הקמח ודוחפים באגרסיביות את תערובת הקמח לתוך העוף הרטוב. ודא שהעוף מצופה היטב, אחרת לא תשיג את הקרום והקראנץ' שאתה מחפש. הניחו בעדינות את השדיים בשמן החם שלכם.
מרכיבים שתצטרך
מיכל מקלות גזר חתוכים מראש, קצוציםמיכל מקלות גזר חתוכים מראש, קצוצים
גבינה מעבדת (Velveeta), חתוכה לקוביות בגודל 1/4 אינץ'גבינה מעבדת (Velveeta), חתוכה לקוביות בגודל 1/4 אינץ'
כוס גבינת צ'דר לבנה מגוררתכוס גבינת צ'דר לבנה מגוררת
1 קופסה (10.5 אונקיות) רוטב עוף מרוכז1 קופסה (10.5 אונקיות) רוטב עוף מרוכז
10
לאחר מכן, חזור על שלבי החפירה עם שאר חלקי העוף שלך בסדר הזה: ירך, רגל ואז כנף.
מרכיבים שתצטרך
מיכל מקלות גזר חתוכים מראש, קצוציםמיכל מקלות גזר חתוכים מראש, קצוצים
11
כשמניחים את הכנף האחרונה לטיגון, אמורים להיות 16 חתיכות עוף בשמן. הגדר טיימר ל-15 דקות.
מרכיבים שתצטרך
מיכל מקלות גזר חתוכים מראש, קצוציםמיכל מקלות גזר חתוכים מראש, קצוצים
1 קופסה (10.5 אונקיות) רוטב עוף מרוכז1 קופסה (10.5 אונקיות) רוטב עוף מרוכז
ציוד שתשתמש בו
עגבניות ענבים חצויות (רצוי צהובות ואדומות)עגבניות ענבים חצויות (רצוי צהובות ואדומות)
12
לאחר 15 דקות, קח מדחום בדיקה ובדוק את הטמפרטורה של השד. אם הוא קורא 180 מעלות F, כל העוף שלך מוכן. (זכור כי הוא ימשיך להתבשל לאחר הוצאתו מהטיגון.)
מרכיבים שתצטרך
מיכל מקלות גזר חתוכים מראש, קצוציםמיכל מקלות גזר חתוכים מראש, קצוצים
ציוד שתשתמש בו
רוטב חם שמן שומשוםרוטב חם שמן שומשום
13
מוציאים את העוף מהשמן ונותנים לו להתנקז במשך 5 דקות.
מרכיבים שתצטרך
מיכל מקלות גזר חתוכים מראש, קצוציםמיכל מקלות גזר חתוכים מראש, קצוצים
1 קופסה (10.5 אונקיות) רוטב עוף מרוכז1 קופסה (10.5 אונקיות) רוטב עוף מרוכז
14
מצננים עוד 10 דקות לפני ההגשה.