עוֹף מְטוּגָן
עוף מטוגן היא מנה דרומית עיקרית. מנה אחת מכילה 427 קלוריות , 23 גרם חלבון ו -19 גרם שומן . מתאים ל-16 מנות. תמורת 94 סנט למנה , מתכון זה מכסה 17% מהדרישות היומיות שלך של ויטמינים ומינרלים. למתכון הזה מ- Foodnetwork יש 17 מעריצים. מההכנה ועד הצלחת, המתכון הזה לוקח בערך 50 דקות . אם יש לכם אבקת בצל, פלפל קאיין, אבקת שום וחופן מרכיבים אחרים הם כל מה שצריך כדי להפוך את המתכון הזה לכל כך טעים. בכל השיקולים החלטנו שהמתכון הזה ראוי לציון של 58% . הציון הזה די טוב. מתכונים דומים: עוף מטוגן עם עשבי תיבול פריך , עוף מטוגן אפוי עם מחית כרובית , ועוף מטוגן עם מחבת חמאה .
הוראות
צפו איך מכינים את המתכון הזה.
חותכים את הפרגיות השלמות ל-4 שדיים, 4 ירכיים, 4 רגליים ו-4 כנפיים ומניחים בצד.
מחממים את השמן שלך, במחבת כבדה על הכיריים או במטגן עמוק, ל-325 מעלות F.
בקערה גדולה מערבבים את הקמח, המלח, הפלפל השחור, אבקת השום, אבקת הבצל ופלפל הקאיין עד לתערובת אחידה. לְהַפְרִישׁ.
יוצקים את החמאה לקערה אחרת גדולה מספיק כדי שהעוף יטבול בחלב.
מניחים את העוף בקערה. ליד זה, קערת החמאה שלך, ולצד זה, התערובת היבשה שלך.
קח את השדיים שלך, אבק אותם קלות בתערובת הקמח שלך, ואז טובל אותם בחלב החמאה עד שהם מצופים, ואז הניחו אותם בתערובת הקמח.
לוקחים את החזה שנמצאים בתערובת הקמח ודוחפים באגרסיביות את תערובת הקמח לתוך העוף הרטוב. ודא שהעוף מצופה היטב, אחרת לא תשיג את הקרום והקראנץ' שאתה מחפש. הניחו בעדינות את השדיים בשמן החם שלכם.
לאחר מכן, חזור על שלבי החפירה עם שאר חלקי העוף שלך בסדר הזה: ירך, רגל ואז כנף.
כשמניחים את הכנף האחרונה לטיגון, אמורים להיות 16 חתיכות עוף בשמן. הגדר טיימר ל-15 דקות.
לאחר 15 דקות, קח מדחום בדיקה ובדוק את הטמפרטורה של השד. אם הוא קורא 180 מעלות F, כל העוף שלך מוכן. (זכור כי הוא ימשיך להתבשל לאחר הוצאתו מהטיגון.)
מוציאים את העוף מהשמן ונותנים לו להתנקז במשך 5 דקות.
מצננים עוד 10 דקות לפני ההגשה.