קושימומחה
מוכן ב1 ש, 20 דק.
מנות10
ציון בריאות1
סוגי מאכליםתוספות
מגזין

עוגה בסקית עם שימורי דובדבנים

עוגה בסקית עם שימורי דובדבנים
תמיד כיף שיש עוד מתכון של קינוח, אז תנו הזדמנות ל עוגה בסקית עם שרי משמרת. והוא יספק כ 10 מנות. מנה אחת מכילה עד 7 גר' של חלבון, 22 גרם של שומן, וסך הכל 463 קלוריות. המתכון הזה מכסה %6 מהצריכה היומית המומלצת של ויטמינים ומינרליים. זמן ההכנה הכולל ייקח כ 1 שעה ו 20 דקות. אם יש לך תמצית שקדים, שקדים, ביצים, וכמה מרכיבים נוספים בנמצא, אז אפשרי לעשות זאת. נסו עוגת דובדבנים בסקית (בסקית דובדבן), גלוטן וחלב ללא דובדבן חמוץ וקרם מאפה Gâteau בסקית, ו שרי שקדים (מתכונים דומים).

הוראות

1
מניחים מדף תנור באמצע התנור. מחממים את התנור ל 325 מעלות F. חמאה מחבת עוגה 10 אינץ ' או מחבת בצורת האביב. במיקסר עם מצורף שוט, להכות את החמאה עד שמנת. בהדרגה לנצח את הסוכר עד אור ורך.
מרכיבים שתצטרך
הודו מבושל מגורר (או עוף)הודו מבושל מגורר (או עוף)
תערובת לעוגת שוקולד קנויה אחת, כמו שוקולד מריר לח במיוחד של בטי קרוקר, נאפית לפי הוראות הקופסהתערובת לעוגת שוקולד קנויה אחת, כמו שוקולד מריר לח במיוחד של בטי קרוקר, נאפית לפי הוראות הקופסה
ציוד שתשתמש בו
כף אחת של שומן טבעיכף אחת של שומן טבעי
ליקריץ 42 מחרוזות אדומותליקריץ 42 מחרוזות אדומות
סוכר וניל, ועוד קצת להגשהסוכר וניל, ועוד קצת להגשה
2
מוסיפים את הביצים, 1 בכל פעם, מכים היטב לאחר כל תוספת. לנצח בתמצית הוניל.
מרכיבים שתצטרך
(מומלץ: ביסקוויטים של פילסברי גראנדס!)(מומלץ: ביסקוויטים של פילסברי גראנדס!)
פרי תות (25 עד 30 ס"מ) לפי רגלפרי תות (25 עד 30 ס"מ) לפי רגל
3
מנפים את קמח העוגה, מלח ואבקת אפייה יחד ומרית גומי כדי לקפל את המרכיבים היבשים לתערובת חמאה זו עד לבצק רך ולא נשארים פסים לבנים של קמח.
מרכיבים שתצטרך
2 כפות ועוד 2 כפיות חמאה קרה, מחולקות2 כפות ועוד 2 כפיות חמאה קרה, מחולקות
שקית גדולה אחת של צ'יפס טורטיה בטעם לייםשקית גדולה אחת של צ'יפס טורטיה בטעם ליים
הודו מבושל מגורר (או עוף)הודו מבושל מגורר (או עוף)
48 עד 56 סוכריות מצילות חיים48 עד 56 סוכריות מצילות חיים
1/2 כוס יין מרסלה מתוק1/2 כוס יין מרסלה מתוק
ציוד שתשתמש בו
4 בייגלה גדולים מכוסים יוגורט4 בייגלה גדולים מכוסים יוגורט
4
מורחים חצי הבלילה באופן שווה בתחתית המחבת מוכן. מערבבים את תמצית השקדים לתוך שימורי הדובדבן. כפית הדובדבן משמר מעל הבלילה, להפיץ אותו בתוך 2 סנטימטרים של הגבול.
מרכיבים שתצטרך
ריבת דובדבניםריבת דובדבנים
שמן קינמון, אופציונלישמן קינמון, אופציונלי
מגוון קרקרים או צ'יפס פיתהמגוון קרקרים או צ'יפס פיתה
ציוד שתשתמש בו
עגבנייה פרוסה, אופציונליעגבנייה פרוסה, אופציונלי
5
זרוק את הבלילה הנותרת על ידי כפות גדולות או צינור זה עם קצה רגיל על משמר.
מרכיבים שתצטרך
ריבת תותים דלת סוכרריבת תותים דלת סוכר
6
מורחים את הבלילה בזהירות על הריבה לקצה המחבת.
מרכיבים שתצטרך
מגוון קרקרים או צ'יפס פיתהמגוון קרקרים או צ'יפס פיתה
ריבהריבה
ציוד שתשתמש בו
עגבנייה פרוסה, אופציונליעגבנייה פרוסה, אופציונלי
7
מפזרים שקדים פרוסים, אם משתמשים.
מרכיבים שתצטרך
שקדים פרוסיםשקדים פרוסים
8
אופים במשך 40 עד 50 דקות, או עד שיפוד במבוק מוכנס לתוך העוגה יוצא עם כמה פירורים לחים נצמדים אליו.
ציוד שתשתמש בו
סוכר וניל, ועוד קצת להגשהסוכר וניל, ועוד קצת להגשה
סוכריות Air Head, חתוכות לרצועות דקותסוכריות Air Head, חתוכות לרצועות דקות
9
בואו להתקרר במחבת על מתלה תיל. Unmold את העוגה ואבק עם הסוכר ' ממתקים.
מרכיבים שתצטרך
רול-אפ פירות צהוברול-אפ פירות צהוב
ציוד שתשתמש בו
כתום M&m מעט אפייהכתום M&m מעט אפייה
עגבנייה פרוסה, אופציונליעגבנייה פרוסה, אופציונלי