קושימומחה
מוכן ב1 ש, 20 דק.
מנות10
ציון בריאות1
סוגי מאכליםתוספות
מגזין

עוגה בסקית עם שימורי דובדבנים

עוגה בסקית עם שימורי דובדבנים
תמיד כיף שיש עוד מתכון של קינוח, אז תנו הזדמנות ל עוגה בסקית עם שרי משמרת. והוא יספק כ 10 מנות. מנה אחת מכילה עד 7 גר' של חלבון, 22 גרם של שומן, וסך הכל 463 קלוריות. המתכון הזה מכסה %6 מהצריכה היומית המומלצת של ויטמינים ומינרליים. זמן ההכנה הכולל ייקח כ 1 שעה ו 20 דקות. אם יש לך תמצית שקדים, שקדים, ביצים, וכמה מרכיבים נוספים בנמצא, אז אפשרי לעשות זאת. נסו עוגת דובדבנים בסקית (בסקית דובדבן), גלוטן וחלב ללא דובדבן חמוץ וקרם מאפה Gâteau בסקית, ו שרי שקדים (מתכונים דומים).

הוראות

1
מניחים מדף תנור באמצע התנור. מחממים את התנור ל 325 מעלות F. חמאה מחבת עוגה 10 אינץ ' או מחבת בצורת האביב. במיקסר עם מצורף שוט, להכות את החמאה עד שמנת. בהדרגה לנצח את הסוכר עד אור ורך.
מרכיבים שתצטרך
2 כוסות פקאנים קצוצים, אופציונלי2 כוסות פקאנים קצוצים, אופציונלי
מיץ לימון, אופציונלימיץ לימון, אופציונלי
ציוד שתשתמש בו
כף אחת של שומן טבעיכף אחת של שומן טבעי
ליקריץ 42 מחרוזות אדומותליקריץ 42 מחרוזות אדומות
2 כפות תערובת סוכר חום SPLENDA®2 כפות תערובת סוכר חום SPLENDA®
2
מוסיפים את הביצים, 1 בכל פעם, מכים היטב לאחר כל תוספת. לנצח בתמצית הוניל.
מרכיבים שתצטרך
(מומלץ: ביסקוויטים של פילסברי גראנדס!)(מומלץ: ביסקוויטים של פילסברי גראנדס!)
תערובת עוגה טבעית באריזהתערובת עוגה טבעית באריזה
3
מנפים את קמח העוגה, מלח ואבקת אפייה יחד ומרית גומי כדי לקפל את המרכיבים היבשים לתערובת חמאה זו עד לבצק רך ולא נשארים פסים לבנים של קמח.
מרכיבים שתצטרך
1 1/3 כוס מולסה1 1/3 כוס מולסה
סוכריות תירס, בייגלה נוספים ועוגיות סנדוויץ' שוקולד אובליות במילוי קרם (שלמות ומרוסקות)סוכריות תירס, בייגלה נוספים ועוגיות סנדוויץ' שוקולד אובליות במילוי קרם (שלמות ומרוסקות)
2 כוסות פקאנים קצוצים, אופציונלי2 כוסות פקאנים קצוצים, אופציונלי
שום, 4 כתושים, 2 האחרים פרוסים דקשום, 4 כתושים, 2 האחרים פרוסים דק
לחם בן יום חתוך לקוביות (קוביות בגודל 1.5 ס"מ), ללא קרוםלחם בן יום חתוך לקוביות (קוביות בגודל 1.5 ס"מ), ללא קרום
ציוד שתשתמש בו
4 בייגלה גדולים מכוסים יוגורט4 בייגלה גדולים מכוסים יוגורט
4
מורחים חצי הבלילה באופן שווה בתחתית המחבת מוכן. מערבבים את תמצית השקדים לתוך שימורי הדובדבן. כפית הדובדבן משמר מעל הבלילה, להפיץ אותו בתוך 2 סנטימטרים של הגבול.
מרכיבים שתצטרך
ריבת דובדבניםריבת דובדבנים
שמן קינמון, אופציונלישמן קינמון, אופציונלי
20 עד 25 עלי תרד שלמים20 עד 25 עלי תרד שלמים
ציוד שתשתמש בו
שרימפס מוקפץ, קלוףשרימפס מוקפץ, קלוף
5
זרוק את הבלילה הנותרת על ידי כפות גדולות או צינור זה עם קצה רגיל על משמר.
מרכיבים שתצטרך
ריבת תותים דלת סוכרריבת תותים דלת סוכר
6
מורחים את הבלילה בזהירות על הריבה לקצה המחבת.
מרכיבים שתצטרך
20 עד 25 עלי תרד שלמים20 עד 25 עלי תרד שלמים
ריבהריבה
ציוד שתשתמש בו
שרימפס מוקפץ, קלוףשרימפס מוקפץ, קלוף
7
מפזרים שקדים פרוסים, אם משתמשים.
מרכיבים שתצטרך
שקדים פרוסיםשקדים פרוסים
8
אופים במשך 40 עד 50 דקות, או עד שיפוד במבוק מוכנס לתוך העוגה יוצא עם כמה פירורים לחים נצמדים אליו.
ציוד שתשתמש בו
2 כפות תערובת סוכר חום SPLENDA®2 כפות תערובת סוכר חום SPLENDA®
סוכריות Air Head, חתוכות לרצועות דקותסוכריות Air Head, חתוכות לרצועות דקות
9
בואו להתקרר במחבת על מתלה תיל. Unmold את העוגה ואבק עם הסוכר ' ממתקים.
מרכיבים שתצטרך
רול-אפ פירות צהוברול-אפ פירות צהוב
ציוד שתשתמש בו
כתום M&m מעט אפייהכתום M&m מעט אפייה
שרימפס מוקפץ, קלוףשרימפס מוקפץ, קלוף