עוגות ארטישוק עם Cajun Rémoulade
מתכון עוגות ארטישוק עם Rémoulade Cajun יכול לספק הכמיהה קריאולית שלך בערך 45 דקות. המתכון הזה מכסה %5 מהצריכה היומית המומלצת של ויטמינים ומינרליים. והוא יספק כ 24 מנות. מנה זו מכילה כ 2 גר' של חלבון, 11 גרם של שומן, וסך הכל 141 קלוריות. 1 אדם ניסה ואהב את המתכון הזה. אם יש לך חרדל דיז'ון, רוטב ווסטרשייר, פלפל, וכמה מרכיבים נוספים בנמצא, אז אפשרי לעשות זאת. נסו עוגות שפמנון Cajun עם Remoulade, עוגות סרטנים עם קייג'ון רמולייד, ו כריך פורטובלו Cajun עם אבוקדו Remoulade (מתכונים דומים).
הוראות
לסחוט נוזל מן ארטישוק, באמצעות מגבות נייר, עד ארטישוק הם רק מעט לח.
מניחים ארטישוקים בקערה בינונית.
מוסיפים ביצים ו-3 המרכיבים הבאים.
מערבבים מיונז והבא 5 מרכיבים בקערה נפרדת; מערבבים היטב.
מוסיפים תערובת מיונז לתערובת ארטישוק; מערבבים בעדינות עד משולב היטב. כיסוי וצינה לפחות 2 שעות.
מניחים מחבת גדולה, משומנת קלות על חום בינוני גבוה. סקופ תערובת ארטישוק לתוך כדורי 1 1/2 אינץ'; מקום במחבת, ולשטח מעט. מבשלים 2 עד 2 1/2 דקות בכל צד או עד הזהב וקבוע מעט.
העברה לתבנית אפייה משומנת קלות.
אופים ב 400 במשך 10 עד 12 דקות או עד הסוף.
מגישים עם Rmoulade קייג ' ון.