עוגות בייקון שוקולד מריר
עוגות בייקון שוקולד מריר דורש סביב 40 דקות מההתחלה ועד הסוף. חלק אחד של המנה הזאת מכיל בערך 4 גר' של חלבון, 10 גרם של שומן, וסך הכל 205 קלוריות. מתאים ל-24 מנות. 1 אדם ניסה ואהב את המתכון הזה. אם יש לך בייקון, חלב חמאה, סודה לשתיה, וכמה מרכיבים נוספים בנמצא, אז אפשרי לעשות זאת. מתכון זה אופייני למטבח האמריקאי. . נסו עוגות בייקון שוקולד מריר, עוגות גנאש שוקולד טבעוניות עם קרמל מלוח וקרם חמאה שוקולד מריר, ו עוגות שוקולד מרירות (מתכונים דומים).
הוראות
מחממים תנור ל 375 מעלות F (190 מעלות C).
מניחים בייקון במחבת גדולה ועמוקה. מבשלים מעל חום בינוני-גבוה עד חום שווה.
ניקוז, להתפורר ולהניח בצד.
בקערה גדולה, מערבבים יחד את הקמח, אבקת קקאו 3/4 כוס, סוכר, סודה לשתיה, אבקת אפייה ומלח. הפוך באר במרכז ושופכים את הביצים, קפה, חלב חמאה ושמן. מערבבים רק עד מעורבב.
מערבבים 3/4 של הבייקון, שומר את השאר לקישוט. כפית את הבלילה לתוך הכוסות מוכנות, חלוקת באופן שווה.
אופים בתנור שחומם מראש עד צמרות האביב בחזרה כאשר לחוץ קלות, 20 עד 25 דקות. מגניב במחבת מעל מתלה תיל. כאשר מגניב, לארגן את העוגות על מגש הגשה. פרוסט עם ציפוי השוקולד האהוב עליך ומפזרים בייקון שמור מתפורר על גבי. אבק עם אבקת קקאו נוספת.