עוגות ביצה בסגנון הונג קונג
טארט ביצה בסגנון הונג קונג עשוי להיות רק הקינוח שאתה מחפש. מנה אחת מכילה 413 קלוריות, 9 גר' של חלבון, ו 21 גרם שומן. והוא יספק כ 12 מנות. המתכון הזה מכסה %10 מהצריכה היומית המומלצת של ויטמינים ומינרליים. מתכון זה מ Allrecipes יש 1 אוהדים. המתכון הזה מתאים לצמחוניים. אם יש לכם חמאה, תמצית ונילן, מים, ועוד כמה מרכיבים בהישג יד, אתם יכולים לעשות את זה. זמן הכנת המתכון כ 45 דקות. נסו עוף בסגנון הונג קונג, מרק בורשט בסגנון הונג קונג, ו הונג קונג סגנון Zha Jiang אטריות (מתכונים דומים).
הוראות
בקערה בינונית, מערבבים יחד את הסוכר והקמח של הממתקים.
מערבבים בחמאה עם מזלג עד שהוא בפירורים קטנים. מערבבים בביצה ובוניל עד שהתערובת יוצרת בצק. המרקם צריך להיות מעט לח.
מוסיפים עוד חמאה אם היא יבשה מדי, או יותר קמח, אם הבצק נראה שמנוני. לעצב בצק לתוך 1 1/2 כדורי אינץ', ולחץ על הכדורים לתוך תבניות טארט כך שהוא מכסה את החלק התחתון, עולה גבוה יותר מאשר הצדדים. השתמש 2 אצבעות כדי לעצב את הקצה לצורה.
מחממים את התנור ל 450 מעלות F (230 מעלות C).
מערבבים את הסוכר הלבן ומים בסיר בינוני, ומביאים לרתיחה. מבשלים עד שהסוכר מומס, מסירים מחום וקריר לטמפרטורת החדר. מסננים את הביצים דרך מסננת, ולטפטף לתערובת הסוכר. מערבבים את החלב התאדה וניל. מסננים את המילוי דרך מסננת, ולמלא את קליפות טארט.
אופים במשך 15 עד 20 דקות בתנור שחומם מראש, עד חום זהוב, ואת המילוי הוא נפוח קצת.