קושיקשה
מוכן ב45 דק.
מנות12
ציון בריאות3
סוגי מאכליםתוספות
מגזין

עוגות ביצה בסגנון הונג קונג

עוגות ביצה בסגנון הונג קונג
טארט ביצה בסגנון הונג קונג עשוי להיות רק הקינוח שאתה מחפש. מנה אחת מכילה 413 קלוריות, 9 גר' של חלבון, ו 21 גרם שומן. והוא יספק כ 12 מנות. המתכון הזה מכסה %10 מהצריכה היומית המומלצת של ויטמינים ומינרליים. מתכון זה מ Allrecipes יש 1 אוהדים. המתכון הזה מתאים לצמחוניים. אם יש לכם חמאה, תמצית ונילן, מים, ועוד כמה מרכיבים בהישג יד, אתם יכולים לעשות את זה. זמן הכנת המתכון כ 45 דקות. נסו עוף בסגנון הונג קונג, מרק בורשט בסגנון הונג קונג, ו הונג קונג סגנון Zha Jiang אטריות (מתכונים דומים).

הוראות

1
בקערה בינונית, מערבבים יחד את הסוכר והקמח של הממתקים.
מרכיבים שתצטרך
אבקת סוכראבקת סוכר
קמח לכל מטרהקמח לכל מטרה
ציוד שתשתמש בו
קערהקערה
2
מערבבים בחמאה עם מזלג עד שהוא בפירורים קטנים. מערבבים בביצה ובוניל עד שהתערובת יוצרת בצק. המרקם צריך להיות מעט לח.
מרכיבים שתצטרך
ונילוניל
חמאהחמאה
בצקבצק
ביצהביצה
3
מוסיפים עוד חמאה אם היא יבשה מדי, או יותר קמח, אם הבצק נראה שמנוני. לעצב בצק לתוך 1 1/2 כדורי אינץ', ולחץ על הכדורים לתוך תבניות טארט כך שהוא מכסה את החלק התחתון, עולה גבוה יותר מאשר הצדדים. השתמש 2 אצבעות כדי לעצב את הקצה לצורה.
מרכיבים שתצטרך
חמאהחמאה
בצקבצק
קמח לכל מטרהקמח לכל מטרה
4
מחממים את התנור ל 450 מעלות F (230 מעלות C).
ציוד שתשתמש בו
תנורתנור
5
מערבבים את הסוכר הלבן ומים בסיר בינוני, ומביאים לרתיחה. מבשלים עד שהסוכר מומס, מסירים מחום וקריר לטמפרטורת החדר. מסננים את הביצים דרך מסננת, ולטפטף לתערובת הסוכר. מערבבים את החלב התאדה וניל. מסננים את המילוי דרך מסננת, ולמלא את קליפות טארט.
מרכיבים שתצטרך
חלב מתאדהחלב מתאדה
טארט קונכיותטארט קונכיות
סוכרסוכר
ונילוניל
מיםמים
ביצהביצה
ציוד שתשתמש בו
מחבת רוטבמחבת רוטב
מסננתמסננת
מקציףמקציף
6
אופים במשך 15 עד 20 דקות בתנור שחומם מראש, עד חום זהוב, ואת המילוי הוא נפוח קצת.
ציוד שתשתמש בו
תנורתנור