עוגות ביצים סיניות
המתכון ביצת עוגות סיניות יכול לספק הכמיהה הסינית שלך בסביבה 2 שעות ו -30 דקות. והוא מספק כ 16 מנות . מנה אחת מכילה עד 4 גר' של חלבון, 15 גרם של שומן, וסך הכל 217 קלוריות. לא הרבה אנשים באמת אהבו את הקינוח הזה. גשו לסופר וקנו מלח, קורנפלור, חלמונים ועוד מס' מצרכים להשלמת המתכון. הציון הזה לא כל כך יוצא מן הכלל. נסו פודינג ביצים פורטוגזי, עוגות ביצה סיניות, ו תבשיל ביצים מקסיקני (מתכונים דומים).
הוראות
התאם מתלה תנור למצב בינוני תחתון, מניחים אבן אפייה או מחבת גיליון על מתלה, ומחממים תנור ל 375°. גריז קל 12 כוס מאפין פח. מערבבים חמאה, סוכר ומלח בקערה גדולה עד בשילוב. מערבבים בביצה, ולאחר מכן קמח עד משולב לחלוטין. מחלקים את הבצק ל-16 מנות ומתגלגלים לכדורים.
לחץ על כדור בצק לתוך כל כוס, הקשה על הבצק עד 1/4 אינץ 'מהחלק העליון של הכוס, ושמירה על עובי בערך 1/8 אינץ' עבה. תרגע ל-30 דקות.
להקציף סוכר, קורנפלור, ומלח בקערה בינונית.
להקציף חלב, שמנת, חלמונים, וניל עד בשילוב.
מלא כל כוס עם פודינג לכ 1/8 אינץ ' מהחלק העליון של הקרום (לא overfill).
אופים עד הקרום הוא זהב פודינג מוגדר רק, על 20 דקות.
בואו טארטים מגניב במחבת במשך 15 דקות ולאחר מכן להעביר בזהירות מתלה חוט מגניב.
תן פאן מגניב, ואז לחזור עם בצק הנותרים פודינג.
מגישים טמפרטורת חדר או מקורר.