קושימומחה
מוכן ב1 ש, 30 דק.
מנות12
ציון בריאות1
סוגי מאכליםקינוח
מגזין

עוגות בצורת דגים

עוגות בצורת דגים
ניתן להכין את המתכון לעוגות בצורת דג תוך שעה ו-30 דקות בערך. תמורת 84 סנט למנה, המתכון הזה מכסה 6% מהדרישות היומיות שלך של ויטמינים ומינרלים. לקינוח הזה יש 346 קלוריות, 4 גרם חלבון ו-13 גרם שומן למנה. והוא מתאים להגשה ל 12 מנות סועדים. אדם אחד מצא שהמתכון הזה טעים ומשביע. גשו לסופר וקנו קוקוס, לימון, תערובת עוגת לימון ועוד מספר מצרכים כדי להכין אותה היום. הוא מובא אליך על ידי Taste of Home. בכל מקרה, החלטנו שהמתכון הזה ראוי לציון של 15%. הציון הזה לא כל כך מדהים. מתכונים דומים: עוגות בצורת לב (בית קטן), מתאבן בצורת דגים תוצרת בית, ועוגות דגים וכדורי דגים של נעמי דוגויד.

הוראות

1
מכינים את בלילת העוגה לפי הוראות האריזה, מחליפים 1/2 כוס מים בחלב.
מרכיבים שתצטרך
צבע מאכל נוזלי אדום, צהוב, ירוק וכחולצבע מאכל נוזלי אדום, צהוב, ירוק וכחול
9 פרוסות לימון טרי9 פרוסות לימון טרי
2
מוסיפים 1 כפית קליפת לימון ומחלצים.
מרכיבים שתצטרך
2 כפיות קליפת לימון מגוררת, מחולקת2 כפיות קליפת לימון מגוררת, מחולקת
קפה מבושל חזק וחםקפה מבושל חזק וחם
3
יוצקים את הבלילה לשניים משומנים ומקומחים 9-in. תבניות אפייה עגולות.
ציוד שתשתמש בו
6 פרוסות רוטב חמוציות בג'לי6 פרוסות רוטב חמוציות בג'לי
4
אופים ב-350 מעלות למשך 28-30 דקות או עד שקיסם הננעץ ליד המרכז יוצא נקי. מצננים 10 דקות לפני שמוציאים מהתבניות לרשתות לצינון מלא.
ציוד שתשתמש בו
מסטיק מנטהמסטיק מנטה
ג'ינג'ר מגובש, קצוץ או מגורר ? במעבר האוכל האסייתיג'ינג'ר מגובש, קצוץ או מגורר ? במעבר האוכל האסייתי
5
מכינים פודינג לפי הוראות האריזה; להוסיף את שאר קליפת הלימון.
מרכיבים שתצטרך
1 חפיסת סוכריות שוקולד חלב עם שקדים (4-1/4 אונקיות), קצוצות1 חפיסת סוכריות שוקולד חלב עם שקדים (4-1/4 אונקיות), קצוצות
6
חותכים עוגות לדגים גדולים וקטנים.
מרכיבים שתצטרך
ממתק תמנון בריטממתק תמנון בריט
7
חותכים כל דג לשניים אופקית; מורחים פודינג על השכבות התחתונות ומחליפים את החלק העליון.
מרכיבים שתצטרך
קילו פטל שחור (בערךקילו פטל שחור (בערך
ממתק תמנון בריטממתק תמנון בריט
8
מניחים דגים על מגש גדול או קרש מכוסה (בערך 16 אינץ' x 22 אינץ')
מרכיבים שתצטרך
ממתק תמנון בריטממתק תמנון בריט
9
שלבו את התוספת המוקצפת וסוכר הקונדיטורים; מניחים כף 1 בצד. השתמש בציפוי הנותר כדי להקפיא את החלק העליון והצדדים של כל דג.
מרכיבים שתצטרך
5 סוכריות של Peachie-O5 סוכריות של Peachie-O
3 כפות בוטנים מלוחים קצוצים דק3 כפות בוטנים מלוחים קצוצים דק
1 ממתק חמוץ בריטה תמנון1 ממתק חמוץ בריטה תמנון
ממתק תמנון בריטממתק תמנון בריט
10
על כל דג גדול, הניחו שלוש טיפות נפרדות של צבע מאכל אדום בשליש העליון, שלוש טיפות צהוב בשליש האמצעי ושלוש טיפות ירוק בשליש התחתון. החל מהקצה העליון של הדג, השתמש בקצה הכף כדי ליצור קשקשים ולמזג צבעים לכדי ציפוי.
מרכיבים שתצטרך
צבע מזון אדוםצבע מזון אדום
1 ממתק חמוץ בריטה תמנון1 ממתק חמוץ בריטה תמנון
ממתק תמנון בריטממתק תמנון בריט
11
לעיניים, צור 1-in. סגלגל על כל דג גדול עם ציפוי שמור.
מרכיבים שתצטרך
1 ממתק חמוץ בריטה תמנון1 ממתק חמוץ בריטה תמנון
ממתק תמנון בריטממתק תמנון בריט
12
מניחים שעועית ג'לי במרכז הסגלגל.
מרכיבים שתצטרך
(או לבחירתכם מערבולת קינמון, צימוק, תפוח וכו')(או לבחירתכם מערבולת קינמון, צימוק, תפוח וכו')
13
עבור דגים קטנים, מערבבים צבע אחד של צבע מאכל לתוך ציפוי כדי ליצור דגים בצבע אחיד.
מרכיבים שתצטרך
2 טיפות צבע מאכל אדום, לא חובה2 טיפות צבע מאכל אדום, לא חובה
1 ממתק חמוץ בריטה תמנון1 ממתק חמוץ בריטה תמנון
ממתק תמנון בריטממתק תמנון בריט
14
חותכים ארבע פרוסות לימון לשניים; מניחים שני חצאים במרכז כל דג גדול לסנפירים. דחוף קצוות מעוגלים של פרוסה אחת לחלק האחורי של דגים קטנים לקבלת זנבות.
מרכיבים שתצטרך
פרוסות תפוז חתוכות לשניים לקישוטפרוסות תפוז חתוכות לשניים לקישוט
ממתק תמנון בריטממתק תמנון בריט
15
חותכים את הפרוסות הנותרות לרבעים; מניחים אחד או שניים בתחתית כל דג גדול לסנפירים ושתי פרוסות בכל צד של דג קטן לסנפירים.
מרכיבים שתצטרך
ממתק תמנון בריטממתק תמנון בריט
16
מניחים קוקוס בשקית ניילון, מפזרים 3-4 טיפות צבע מאכל כחול לתוך השקית ומנערים עד לפיזור אחיד של הצבע.
מרכיבים שתצטרך
צבע מזון כחולצבע מזון כחול
זילוף בצורת לבזילוף בצורת לב
סוכר אדום גססוכר אדום גס
ציוד שתשתמש בו
1/4 פאונד פרוס דק מעדניה הודו מעושן1/4 פאונד פרוס דק מעדניה הודו מעושן
17
מפזרים קוקוס מסביב לדג כדי להידמות למים. שומרים במקרר.
מרכיבים שתצטרך
זילוף בצורת לבזילוף בצורת לב
רצועת קליפת לימון אחתרצועת קליפת לימון אחת
ממתק תמנון בריטממתק תמנון בריט

יין מומלץ: קרם שרי, יציאה, Moscato Dasti

עוגה עובדת ממש טוב עם קרם שרי, פורט ומוסקטו ד'אסטי. כלל נפוץ של זיווג יין הוא לוודא שהיין שלך מתוק יותר מהאוכל שלך. קינוחים עדינים הולכים היטב עם מוסקטו ד'אסטי, קינוחים אגוזים עם שמנת שרי וקינוחי קרמל או שוקולד משתלבים היטב עם פורט. יין אחד שאתה יכול לנסות הוא Barefoot Bubbly Extra Dry. יש לו 4.4 מתוך 5 כוכבים ובקבוק עולה כ-15 דולר.
בועה יחפה במיוחד יבש
בועה יחפה במיוחד יבש
שמפניה Bubbly Extra Dry Barefoot מציעה ניחוחות של תפוח בשל בתוספת רמזים של הדרים. טעמים קלויים משלימים את הגימור הקרמי והמתמשך. מומלץ להגיש מצונן (36-40 מעלות צלזיוס), המבעבע הזה מאוזן בצורה מושלמת עם שכבות מרובות של פירות כדי לשמח את החך.