עוגות בצורת דגים
ניתן להכין את המתכון לעוגות בצורת דג תוך שעה ו-30 דקות בערך. תמורת 84 סנט למנה, המתכון הזה מכסה 6% מהדרישות היומיות שלך של ויטמינים ומינרלים. לקינוח הזה יש 346 קלוריות, 4 גרם חלבון ו-13 גרם שומן למנה. והוא מתאים להגשה ל 12 מנות סועדים. אדם אחד מצא שהמתכון הזה טעים ומשביע. גשו לסופר וקנו קוקוס, לימון, תערובת עוגת לימון ועוד מספר מצרכים כדי להכין אותה היום. הוא מובא אליך על ידי Taste of Home. בכל מקרה, החלטנו שהמתכון הזה ראוי לציון של 15%. הציון הזה לא כל כך מדהים. מתכונים דומים: עוגות בצורת לב (בית קטן), מתאבן בצורת דגים תוצרת בית, ועוגות דגים וכדורי דגים של נעמי דוגויד.
הוראות
מכינים את בלילת העוגה לפי הוראות האריזה, מחליפים 1/2 כוס מים בחלב.
מוסיפים 1 כפית קליפת לימון ומחלצים.
יוצקים את הבלילה לשניים משומנים ומקומחים 9-in. תבניות אפייה עגולות.
אופים ב-350 מעלות למשך 28-30 דקות או עד שקיסם הננעץ ליד המרכז יוצא נקי. מצננים 10 דקות לפני שמוציאים מהתבניות לרשתות לצינון מלא.
מכינים פודינג לפי הוראות האריזה; להוסיף את שאר קליפת הלימון.
חותכים עוגות לדגים גדולים וקטנים.
חותכים כל דג לשניים אופקית; מורחים פודינג על השכבות התחתונות ומחליפים את החלק העליון.
מניחים דגים על מגש גדול או קרש מכוסה (בערך 16 אינץ' x 22 אינץ')
שלבו את התוספת המוקצפת וסוכר הקונדיטורים; מניחים כף 1 בצד. השתמש בציפוי הנותר כדי להקפיא את החלק העליון והצדדים של כל דג.
על כל דג גדול, הניחו שלוש טיפות נפרדות של צבע מאכל אדום בשליש העליון, שלוש טיפות צהוב בשליש האמצעי ושלוש טיפות ירוק בשליש התחתון. החל מהקצה העליון של הדג, השתמש בקצה הכף כדי ליצור קשקשים ולמזג צבעים לכדי ציפוי.
לעיניים, צור 1-in. סגלגל על כל דג גדול עם ציפוי שמור.
מניחים שעועית ג'לי במרכז הסגלגל.
עבור דגים קטנים, מערבבים צבע אחד של צבע מאכל לתוך ציפוי כדי ליצור דגים בצבע אחיד.
חותכים ארבע פרוסות לימון לשניים; מניחים שני חצאים במרכז כל דג גדול לסנפירים. דחוף קצוות מעוגלים של פרוסה אחת לחלק האחורי של דגים קטנים לקבלת זנבות.
חותכים את הפרוסות הנותרות לרבעים; מניחים אחד או שניים בתחתית כל דג גדול לסנפירים ושתי פרוסות בכל צד של דג קטן לסנפירים.
מניחים קוקוס בשקית ניילון, מפזרים 3-4 טיפות צבע מאכל כחול לתוך השקית ומנערים עד לפיזור אחיד של הצבע.
מפזרים קוקוס מסביב לדג כדי להידמות למים. שומרים במקרר.
יין מומלץ: קרם שרי, יציאה, Moscato Dasti
עוגה עובדת ממש טוב עם קרם שרי, פורט ומוסקטו ד'אסטי. כלל נפוץ של זיווג יין הוא לוודא שהיין שלך מתוק יותר מהאוכל שלך. קינוחים עדינים הולכים היטב עם מוסקטו ד'אסטי, קינוחים אגוזים עם שמנת שרי וקינוחי קרמל או שוקולד משתלבים היטב עם פורט. יין אחד שאתה יכול לנסות הוא Barefoot Bubbly Extra Dry. יש לו 4.4 מתוך 5 כוכבים ובקבוק עולה כ-15 דולר.
![בועה יחפה במיוחד יבש]()
בועה יחפה במיוחד יבש
שמפניה Bubbly Extra Dry Barefoot מציעה ניחוחות של תפוח בשל בתוספת רמזים של הדרים. טעמים קלויים משלימים את הגימור הקרמי והמתמשך. מומלץ להגיש מצונן (36-40 מעלות צלזיוס), המבעבע הזה מאוזן בצורה מושלמת עם שכבות מרובות של פירות כדי לשמח את החך.