עוגות גבינה בצל ועזים
זה עובד טוב כמו קינוח. אם יש לך ענפי קורנית, סוכר, חמאה, וכמה מרכיבים נוספים בנמצא, אז אפשרי לעשות זאת. זוהי אפשרות טובה אם אתה עוקב lacto אובו צמחוני דיאט. זה הובא לכם על ידי BBC אוכל טוב. אם אהבתם את המתכון הזה, אנו ממליצים לנסות גם : עגבניות, בצל וגבינת עיזים, בצל מקורמל ועוגות גבינת עיזים, ו עוגות גבינת עיזים ועגבניות.
הוראות
תנור חום ל 220C / מאוורר 200C / גז
חותכים את המאפה לתוך 4 מלבנים ומניחים על תבנית אפייה. סמן גבול 1cm מקצה המאפה עם סכין חדה. כפית את הבצלים לאמצע, חלקה ואז למעלה עם גבינה וקורנית.
טפטוף עם שמן ואופים במשך 15-20 דקות, עד הגבינה נמסה ואת המאפה עלה והוא חום זהוב.
עבור בצל: עושה 600 גרם, שהוא 3 קבוצות. זמן הכנה 5 דקות, זמן בישול 30 דקות. ממיסים את החמאה במחבת גדולה ועמוקה ומערבבים דרך הבצל. מכסים במכסה ומבשלים בעדינות במשך כ 10 דקות, עד מתרכך.
הסר את המכסה, להוסיף סוכר, ואז לבשל 15-20 דקות, ערבוב, עד שכל הנוזל התאדה ובצל הפכו זהוב. לחלק ל 3 קבוצות כדי להפוך את המתכונים, נכון. ישמור במקרר עד 5 ימים, או להקפיא עד 1 חודש.
יין מומלץ: קרם שרי, Moscato Dasti, יציאה
טארט עובדת ממש טוב עם קרם שרי, מוסקטו ד ' אסטי ופורט. כלל שיוך יין נפוץ הוא לוודא שהיין שלך מתוק יותר מהאוכל שלך. קינוחים עדינים הולכים טוב עם Moscato D ' Esti, קינוחים אגוזים עם שרי שמנת, וקינוחי קרמל או שוקולד זוג גם עם פורט. יין אחד שאתה יכול לנסות הוא שרי קרם ן NV ג ' ונסון. יש לו 5 מתוך 5 כוכבים ובקבוק עולה בערך 19 דולר.
![NV ג ' ונסון Estate קרם שרי]()
NV ג ' ונסון Estate קרם שרי
ארומטי מאוד עם הערות של אגוזי לוז, וניל, ומגע של אלון ואחריו צימוקים מתוקים ומגע של שמרים. סיום נקי לאורך זמן. טוב עכשיו אבל יגמול אלה מאפשרים לו להזדקן"". משקה טרום-פרינדיאלי מועדף. שקול את זה עם אגוזים לפני ארוחת הערב כמו אפריטיף, או אחרי ארוחת ערב עם קינוח, במיוחד שוקולדים וקינוחים מבוססי פירות. גם נפלא בשעות אחר הצהריים הקרות, מוגש עם ביסקוטי לטבול ""בסגנון איטלקי"". "