עוגות דובדבן אדומות, לבנות וכחולות
תמיד כיף שיש עוד מתכון של קינוח, אז תנו הזדמנות ל אדום, לבן, ו פאי דובדבנים כחול. מנה אחת מכילה 604 קלוריות, 7 גר' של חלבון, ו 24 גרם שומן. והוא מתאים להגשה ל 6 מנות סועדים. המתכון הזה מכסה %11 מהצריכה היומית המומלצת של ויטמינים ומינרליים. רק כמה אנשים הכינו את המתכון הזה, ו-4 היו אומרים שזה פגע במקום. מהכנה לצלחת, המתכון הזה לוקח מסביב 1 שעה. גשו לסופר וקנו תבלין של פשטידת דלעת, מילוי של פאי דובדבנים, גלידת ונילן, ועוד מס' מצרכים להשלמת המתכון. נסו עוגות Whoopie אדומות וכחולות, עוגות Whoopie אדומות, לבנות וכחולות, ו עוגות יד דובדבן שוקולד לבן (מתכונים דומים).
הוראות
תראה איך להכין את המתכון הזה.
מחממים תנור ל 400 מעלות F.
הכן את קרום העוגה על פי הוראות החבילה. מחלקים ל 6 חלקים שווים, לגלגל לתוך כדורים להכניס למקרר מכוסה לפחות 1 שעה. על משטח מקומח קלות, מגלגלים כל אחד לעיגול בעובי של 1/4 אינץ'.
מניחים כל אחד מעגלים מגולגלים על תבנית האפייה. מחלקים עוגת דובדבנים מילוי למרכז של כל אחד 6 קרום העוגה ומפזרים כל אחד עם תבלין פשטידת הדלעת. מקפלים את הקצוות של בצק העוגה על מילוי עוגת הדובדבן, הקפד להשאיר את מרכז העוגה חשוף.
מניחים כמה אוכמניות שמורות על גבי כל עוגה.
מברשת את הצדדים של העוגות עם חלב ומפזרים 2 כפיות של הסוכר.
מניחים פשטידות בתנור ואופים במשך 30 דקות, או עד הקרום הוא חום זהוב ומילוי מבעבע.
הסר מהתנור ולאפשר להתקרר מעט.
במחבת רוטב בינונית על חום בינוני, מערבבים יחד אוכמניות, סוכר, ושתי כפות מים. מביאים לרתיחה, להפחית את החום ומבשלים במשך 10 דקות. כבה את החום ולאפשר להתקרר לטמפרטורת החדר.
כדי לשרת, במקום 1 פאי חם על 6 צלחות, מעל כל עוגה עם כף גלידה וניל טפטוף נדיב של רוטב אוכמניות.