קושימומחה
מוכן ב1 ש, 30 דק.
מנות24
ציון בריאות1
מגזין

עוגות דלעת ג'ינג'ר

עוגות דלעת ג'ינג'ר
. זמן הכנת המתכון כ 1 שעה ו -30 דקות. הציון הזה לא כל כך יוצא מן הכלל. נסו עוגות דלעת ג'ינג'ר עם ציפוי גבינת שמנת ג' ינג'ר, עוגות דלעת ג'ינג'ר עם קרם חמאה מייפל, ו קאפקייקס ג'ינג'ר עם מתכון ציפוי גבינת שמנת ג' ינג'ר (מתכונים דומים).

הוראות

1
מחממים תנור ל 350 מעלות F (175 מעלות C). גריז 24 כוסות מאפינס, או קו עם מצעים מאפינס נייר.
ציוד שתשתמש בו
ספינות מאפינסספינות מאפינס
תנורתנור
2
לטאטא יחד את הקמח, תערובת פודינג, סודה לשתייה, מלח, קינמון, ג ' ינג 'ר הקרקע, allspice, ציפורן, וג' ינג ' ר מגובש בקערה; להפריש.
מרכיבים שתצטרך
זנגביל מסוכרזנגביל מסוכר
אבקת ג ' ינג ' ראבקת ג ' ינג ' ר
סודה לשתייהסודה לשתייה
תערובת פודינגתערובת פודינג
10 שוקי עגל בשרניים, בעובי 2 עד 3 סנטימטרים10 שוקי עגל בשרניים, בעובי 2 עד 3 סנטימטרים
קינמוןקינמון
ציפורןציפורן
קמח לכל מטרהקמח לכל מטרה
מלחמלח
ציוד שתשתמש בו
מקציףמקציף
קערהקערה
3
הכה את החמאה, סוכר לבן וסוכר חום עם מיקסר חשמלי בקערה גדולה עד אור ורך. התערובת צריכה להיות קלה יותר במידה ניכרת בצבע.
מרכיבים שתצטרך
סוכר חוםסוכר חום
סוכר מגורעןסוכר מגורען
חמאהחמאה
ציוד שתשתמש בו
מערבל ידמערבל יד
קערהקערה
4
מוסיפים את הביצים בטמפרטורת החדר אחד בכל פעם, ומאפשרים לכל ביצה להתמזג לתוך תערובת החמאה לפני הוספת הבא. מקציפים את פירה הוניל והדלעת עם הביצה האחרונה. מערבבים את תערובת הקמח, ערבוב עד רק incorporated.
מרכיבים שתצטרך
דלעת משומרדלעת משומר
ונילוניל
חמאהחמאה
קמח לכל מטרהקמח לכל מטרה
ביצהביצה
5
יוצקים את הבלילה לתוך כוסות מאפין מוכן.
ציוד שתשתמש בו
ספינות מאפינסספינות מאפינס
6
אופים בתנור שחומם מראש עד הזהב ואת צמרות האביב בחזרה כאשר לחוץ קלות, על 20 דקות. מגניב המחבתות במשך 10 דקות לפני הסרת להתקרר לחלוטין על מתלה תיל.
ציוד שתשתמש בו
מתלה תילמתלה תיל
תנורתנור