. זמן הכנת המתכון כ 1 שעה ו -30 דקות. הציון הזה לא כל כך יוצא מן הכלל. נסו עוגות דלעת ג'ינג'ר עם ציפוי גבינת שמנת ג' ינג'ר, עוגות דלעת ג'ינג'ר עם קרם חמאה מייפל, ו קאפקייקס ג'ינג'ר עם מתכון ציפוי גבינת שמנת ג' ינג'ר (מתכונים דומים).
הוראות
1
מחממים תנור ל 350 מעלות F (175 מעלות C). גריז 24 כוסות מאפינס, או קו עם מצעים מאפינס נייר.
הכה את החמאה, סוכר לבן וסוכר חום עם מיקסר חשמלי בקערה גדולה עד אור ורך. התערובת צריכה להיות קלה יותר במידה ניכרת בצבע.
מרכיבים שתצטרך
סוכר חום
סוכר מגורען
חמאה
ציוד שתשתמש בו
מערבל יד
קערה
4
מוסיפים את הביצים בטמפרטורת החדר אחד בכל פעם, ומאפשרים לכל ביצה להתמזג לתוך תערובת החמאה לפני הוספת הבא. מקציפים את פירה הוניל והדלעת עם הביצה האחרונה. מערבבים את תערובת הקמח, ערבוב עד רק incorporated.
מרכיבים שתצטרך
דלעת משומר
וניל
חמאה
קמח לכל מטרה
ביצה
5
יוצקים את הבלילה לתוך כוסות מאפין מוכן.
ציוד שתשתמש בו
ספינות מאפינס
6
אופים בתנור שחומם מראש עד הזהב ואת צמרות האביב בחזרה כאשר לחוץ קלות, על 20 דקות. מגניב המחבתות במשך 10 דקות לפני הסרת להתקרר לחלוטין על מתלה תיל.