עוגות דלעת ג'ינג'ר
. זמן הכנת המתכון כ 1 שעה ו -30 דקות. הציון הזה לא כל כך יוצא מן הכלל. נסו עוגות דלעת ג'ינג'ר עם ציפוי גבינת שמנת ג' ינג'ר, עוגות דלעת ג'ינג'ר עם קרם חמאה מייפל, ו קאפקייקס ג'ינג'ר עם מתכון ציפוי גבינת שמנת ג' ינג'ר (מתכונים דומים).
הוראות
מחממים תנור ל 350 מעלות F (175 מעלות C). גריז 24 כוסות מאפינס, או קו עם מצעים מאפינס נייר.
לטאטא יחד את הקמח, תערובת פודינג, סודה לשתייה, מלח, קינמון, ג ' ינג 'ר הקרקע, allspice, ציפורן, וג' ינג ' ר מגובש בקערה; להפריש.
הכה את החמאה, סוכר לבן וסוכר חום עם מיקסר חשמלי בקערה גדולה עד אור ורך. התערובת צריכה להיות קלה יותר במידה ניכרת בצבע.
מוסיפים את הביצים בטמפרטורת החדר אחד בכל פעם, ומאפשרים לכל ביצה להתמזג לתוך תערובת החמאה לפני הוספת הבא. מקציפים את פירה הוניל והדלעת עם הביצה האחרונה. מערבבים את תערובת הקמח, ערבוב עד רק incorporated.
יוצקים את הבלילה לתוך כוסות מאפין מוכן.
אופים בתנור שחומם מראש עד הזהב ואת צמרות האביב בחזרה כאשר לחוץ קלות, על 20 דקות. מגניב המחבתות במשך 10 דקות לפני הסרת להתקרר לחלוטין על מתלה תיל.