קושיקשה
מוכן ב45 דק.
מנות24
ציון בריאות0
מגזין

עוגות דלעת וניל עם חמאה וקינמון

עוגות דלעת וניל עם חמאה וקינמון
אם יש לך קיצור ירקות, תערובת עוגת וניל לחה בטי קרוקר מדהימה, אבקת סוכר, וכמה מרכיבים נוספים בנמצא, אז אפשרי לעשות זאת. מתכון זה אופייני למטבח האמריקאי. נסו עוגיות זנגביל עם שעועית וניל פשוטה וקינמון חמאה, עוגות דלעת בראוני עם שעועית וניל קרם חמאה, ו עוגות דלעת צ'יפס עם קינמון רום חמאה (מתכונים דומים).

הוראות

1
מחממים תנור ל 350° F. בקערה גדולה לערבב את כל החומרים, הבלילה תהיה עבה מאוד.
ציוד שתשתמש בו
1/4 כוס עוגיות ג'ינג'ר (בערך 5 עוגיות)1/4 כוס עוגיות ג'ינג'ר (בערך 5 עוגיות)
1/2 כוס חזרת טרייה או מסוננת מגוררת דק1/2 כוס חזרת טרייה או מסוננת מגוררת דק
2
אופים עוגות 23 דקות (מבחן עם קיסם) בקערת ערבוב, למזג חמאה וקיצור עד חלקה.
מרכיבים שתצטרך
כוס שוקולד צ'יפס חצי מתוק או צימוקיםכוס שוקולד צ'יפס חצי מתוק או צימוקים
לחתוך לקוביותלחתוך לקוביות
1 לימון, קליפה ו-4 טוויסטים לימון1 לימון, קליפה ו-4 טוויסטים לימון
ציוד שתשתמש בו
(112 עד 118 מעלות F/44 עד 48 מעלות צלזיוס)(112 עד 118 מעלות F/44 עד 48 מעלות צלזיוס)
מסטיק מנטהמסטיק מנטה
1/2 כוס חזרת טרייה או מסוננת מגוררת דק1/2 כוס חזרת טרייה או מסוננת מגוררת דק
3
מוסיפים קמצוץ מלח, וניל וקינמון. תמשיך לערבב עד שיתמזג היטב. בהדרגה להוסיף אבקת סוכר 1 כוס בכל פעם, להכות גם לאחר כל תוספת. בסופו של דבר יהיה לך תערובת סמיכה מאוד. במהירות הגבוהה ביותר של המיקסר שלך, זרם בקרם ההצלפות הכבד - יוצקים נחמד ואיטי. המשך להכות במהירות גבוהה עד ציפוי הוא רך.
מרכיבים שתצטרך
כוסות שוקולד צ'יפס מתוק מריר (60 אחוז קקאו) (מומלץ: Ghiradelli)כוסות שוקולד צ'יפס מתוק מריר (60 אחוז קקאו) (מומלץ: Ghiradelli)
5 סוכריות של Peachie-O5 סוכריות של Peachie-O
נייר אורזנייר אורז
1 ממתק חמוץ בריטה תמנון1 ממתק חמוץ בריטה תמנון
סוכריות פרוסות Neccoסוכריות פרוסות Necco
5 סוכריות רקיק של Necco, מחולקות5 סוכריות רקיק של Necco, מחולקות
ציוד שתשתמש בו
ליקריץ 42 מחרוזות אדומותליקריץ 42 מחרוזות אדומות
4
מפזרים צמרות עם קינמון וסוכר C & h!
מרכיבים שתצטרך
נייר אורזנייר אורז
רצועת קליפת לימוןרצועת קליפת לימון