עוגות דלעת וניל עם חמאה וקינמון
אם יש לך קיצור ירקות, תערובת עוגת וניל לחה בטי קרוקר מדהימה, אבקת סוכר, וכמה מרכיבים נוספים בנמצא, אז אפשרי לעשות זאת. מתכון זה אופייני למטבח האמריקאי. נסו עוגיות זנגביל עם שעועית וניל פשוטה וקינמון חמאה, עוגות דלעת בראוני עם שעועית וניל קרם חמאה, ו עוגות דלעת צ'יפס עם קינמון רום חמאה (מתכונים דומים).
הוראות
מחממים תנור ל 350° F. בקערה גדולה לערבב את כל החומרים, הבלילה תהיה עבה מאוד.
אופים עוגות 23 דקות (מבחן עם קיסם) בקערת ערבוב, למזג חמאה וקיצור עד חלקה.
מוסיפים קמצוץ מלח, וניל וקינמון. תמשיך לערבב עד שיתמזג היטב. בהדרגה להוסיף אבקת סוכר 1 כוס בכל פעם, להכות גם לאחר כל תוספת. בסופו של דבר יהיה לך תערובת סמיכה מאוד. במהירות הגבוהה ביותר של המיקסר שלך, זרם בקרם ההצלפות הכבד - יוצקים נחמד ואיטי. המשך להכות במהירות גבוהה עד ציפוי הוא רך.
מפזרים צמרות עם קינמון וסוכר C & h!