עוגות זהב מצופות שוקולד עם קרמל ובייגלה
המתכון עוגות זהב חלבית שוקולד עם קרמל וכעכים יכול לספק את התשוקה האמריקאית שלך בערך 1 שעה. מנה אחת מכילה 516 קלוריות, 7 גר' של חלבון, ו 20 גרם שומן. אתה מקבל קינוח שמגיש 12. אם יש לכם סירופ תירס, חמאה, תמצית vanillan, וקומץ של מרכיבים אחרים הם כל מה שנדרש כדי להפוך את המתכון הזה לכל כך טעים. החלטנו את המתכון הזה ראוי לציון spoonacular של 23%. נסו עוגות זהב מצופות שוקולד עם קוקוס, בייגלה שוקולד קרמל, ו עוגות שוקולד מצופות קוקוס (מתכונים דומים).
הוראות
קו 12 כוס מאפין פח עם נייר או רדיד אלומיניום.
בקערה בינונית, לטאטא את הקמח עם עמילן התירס, אבקת אפייה ומלח.
בקערה גדולה, באמצעות מערבל חשמלי כף יד, לנצח את הסוכר עם הביצים תמצית וניל במהירות בינונית גבוהה עד חלקה מעובה מעט, על 3 דקות.
מוסיפים את החמאה והשמן ומכים עד incorporated, גירוד התחתון בצד של הקערה.
מוסיפים את המרכיבים היבשים והחלב ב -3 קבוצות מתחלפות, מכים היטב בין תוספות. בזהירות לשפוך את הבלילה לתוך שימורי מאפין מרופדים, ממלא אותם כשני שלישים מלאים.
אופים את הקאפקייקס במרכז התנור במשך 20 עד 23 דקות, עד קפיצי ו tester קיסם או עוגה מוכנס במרכז יוצא נקי.
בואו cupcakes להתקרר מעט בקופסת המאפין, ולאחר מכן להעביר אותם מתלה חוט להתקרר לחלוטין.
שים את השוקולד הקצוץ בקערה בינונית חסינת חום. בסיר קטן, מחממים את השמנת עם חמאה, סירופ תירס ומלח עד חם אבל לא רותח. מיד לשפוך את התערובת על השוקולד.
תן לעמוד במשך 5 דקות, ולאחר מכן להקציף עד חלקה.
תן לציפוי להתקרר, לטאטא מדי פעם, עד עבה מספיק לטבילה וזיגוג את העוגות, כ -30 דקות. לקבלת משרד זיגוג מספיק כדי להפיץ, בואו לעמוד 1 שעה.
כפור את הקאפקייקס המקורר, העליון עם בייגלה מרוסק ורוטב קרמל ומגישים.