עוגות זנגביל קטנות
עוגות קטנות זנגביל דורש כ 45 דקות מההתחלה ועד הסוף. מנה אחת מכילה 90 קלוריות, 1 גרם של חלבון ו3 גרם של שומן. מתכון נטול לקטוז זה מגיש 36 . חג המולד יהיה עוד יותר מיוחד עם המתכון הזה. אם יש לכם קמח, סוכר חום, ג'ינג'ר הקרקעוקומץ של מרכיבים אחרים, הם כל מה שנדרש כדי להפוך את המתכון הזה לכל כך טעים. זה עובד טוב כמו קינוח. נסו עוגות זנגביל, עוגות זנגביל תאנה, ו עוגת זנגביל ילד וילדה (מתכונים דומים).
הוראות
שלב ג ' ינג ' ר גבישי 1 כף קמח, משליך את המעיל; להניח את התערובת בצד.
מערבבים את הסוכר, מולסה, קינמון, זנגביל טחון, והל בסיר בינוני. מביאים את התערובת לרתיחה על חום בינוני, ערבוב מדי פעם. מערבבים בסודה לשתייה. (התערובת תהפוך עבה קצף.)
מוסיפים את החמאה, מערבבים עד שהחמאה נמסה.
מוסיפים את הביצה ומערבבים היטב עם מקצף. כף קלה 2 2/3 כוסות קמח לתוך כוסות מדידה יבש, רמה עם סכין. בהדרגה מערבבים 2 2/3 כוסות קמח תערובת ג ' ינג ' ר גבישי לתערובת סוכר.
להפוך את הבצק על משטח שטוח, ללוש קלות 4 עד 5 פעמים. מגניב במקצת. מחלקים בצק לשניים.
מגלגלים כל חלק לעובי של 1/4 אינץ 'על משטח מקומח קלות; חותכים את הבצק עם חותך 2 1/2 אינץ'.
מניחים על גיליונות אפייה מצופה בתרסיס בישול.
אופים ב 325 במשך 12 דקות. מגניב את העוגיות על מחבתות במשך 2 דקות או עד המשרד.
הסר עוגיות ממחבתות; מגניב על מדפים תיל. חזור על ההליך עם הבצק שנותר.