עוגות חמאה קנדיות אמיתיות, אה?
עוגות חמאה קנדיות אמיתיות, אה? דורש כ 32 דקות מההתחלה ועד הסוף. זה מנות ראשונות יש 141 קלוריות, 1 גר' של חלבון, ו 4g של שומן למנה. המתכון הזה מכסה %2 מהצריכה היומית המומלצת של ויטמינים ומינרליים. והוא יספק כ 12 מנות. אם יש לכם קונכיות טארט בלתי-מוסוות, חמאה, סירופ מייפל ועוד כמה מרכיבים בהישג יד, אתם יכולים להכין את זה. . זוהי אפשרות טובה אם הנכם רגישים לגלוטן, בסך הכל, מתכון זה מרוויח ציון מקום improvable של 10%. נסו עוגות חמאה קנדיות אמיתיות, עוגות חמאה קנדיות, ו חמאת תפוחים קנדית (מתכונים דומים).
הוראות
מחממים תנור ל 425 מעלות F (220 מעלות C).
מניחים קונכיות טארט על תבנית אפייה; מפזרים צימוקים באופן שווה לתוך החלק התחתון של כל קונכיה טארט.
לטאטא יחד חמאה, סוכר חום, סירופ מייפל, תמצית וניל, ומלח בקערה; לטאטא בביצה.
יוצקים תערובת לתוך פגזים טארט; מפזרים כל טארט עם אגוזי מלך.
אופים בתנור שחומם מראש עד מאפה הוא חום בהיר ומילוי הוא מבעבע, כ 12 דקות. מגניב על מתלה תיל, כ -10 דקות.