עוגות חפתים שוקולד עם קפה עולש
עוגות חפתים שוקולד עם קפה ו עולש עשוי להיות רק הקינוח שאתה מחפש. והוא מספק כ 6 מנות . מנה אחת מכילה 727 קלוריות, 8 גר' של חלבון, ו 26 גרם שומן. גשו לסופר וקנו אבקת אפייה, סוכר חום, חמאה ועוד מס' מצרכים להשלמת המתכון. לא הרבה אנשים עשו את המתכון הזה, זמן הכנת המתכון כ 45 דקות. מתכונים דומים: עוגות חפתים שוקולד עם קפה עולש, קפה וchicory Macarons, ו גלידת קפה עולש.
הוראות
מחממים את התנור ל-350 ° F. מרססים את הקרביים של 6 כוסות קפה גדולות לתנור או שישה ראמקינים במשקל 6 אונקיות עם ספריי בישול ללא מקל ומניחים על תבנית אפייה.
כדי להפוך את הקקאו מפזרים, להקציף 1/4 כוס הסוכר, סוכר חום בהיר, ו 2 כפות של אבקת קקאו בקערה קטנה עד שרוב גושי הסוכר החום שבורים, ומניחים בצד.
באמצעות מערבל לעמוד (או בקערה גדולה אם באמצעות מערבל יד), למזג את החמאה ואת הסוכר שנותר יחד במהירות בינונית עד הסוכר נראה כמו חול רטוב, על 2 דקות. להפחית את המהירות נמוכה ולהוסיף את הקרם וניל, ערבוב עד מעורבב היטב, באמצעות מרית גומי כדי לגרד את הצדדים של הקערה לפי הצורך.
לטאטא את הקמח, אבקת הקקאו הנותרת, אבקת אספרסו, אבקת אפייה ומלח יחד בקערה גדולה ולאחר מכן להוסיף אותו לתערובת החמאה.
מערבבים על מהירות נמוכה עד בצק נוקשה מגיע יחד, ואז להגדיל את המהירות בינוני להכות במשך 15 שניות.
מחלקים את הבלילה בין כוסות הקפה, ממלאים כל אחד כחצי מלא, תוך שימוש בחלק האחורי של כף כדי ללחוץ על הבלילה לתוך הכוס. למעלה כל אחד עם 2 כפות של הקקאו השמור ומפזרים ולאחר מכן לשפוך 21/2 כפות קפה על הקקאו.
אופים עד סופלה העוגות למעלה ואת החלק העליון של כל עוגה הוא פריך ויבש על גבי ללא כתמים רטובים גלוי, על 55 עד 60 דקות. מגניב לפחות 20 דקות לפני ההגשה.
העוגה הזאת נאכלת הכי טוב בתוך כמה שעות של אפייה. אם נשאר לך קצת ביום שלמחרת, אתה יכול לחמם אותו במיקרוגל לפני ההגשה כדי לקבל את האיכות הדביקה שלו בחזרה.
יישאר לך קצת מהקקאו אחרי שתכיני את העוגות. השתמש בו כדי העליון כף גלידה או מערבבים אותו לתוך קפה קר (עם חלב מרוכז אם אתה באמת רוצה ללכת עד הסוף). אם אין לך כוסות קפה בטוח לתנור, אתה יכול לעשות את העוגה הזאת בתבנית אפייה 9 אינץ ' מרובע ולהגיש אותו בסגנון תבשיל, גורף לתוך קערות קינוח (זה אולי צריך תוספת 5 עד 10 דקות בתנור).
Reprinted with permission from DamGood
מתוק: קינוחים כדי לספק את השן המתוקה שלך, בסגנון ניו אורלינס על ידי דוד גואה ורקל פלזל, ©November 2009 Taunton Press