עוגות חתונה מקסיקניות
מתכון זה אופייני למטבח המקסיקני. גשו לסופר וקנו תמצית ונילן, קמח, חמאה ועוד מספר מצרכים לעשות היום. זה יהיה להיט בחג החתונה שלך. הכנת המנה לוקחת כ 45 דקות. נסו עוגות חתונה מקסיקניות, Polvorones (עוגות חתונה מקסיקניות), ו עוגות חתונה מקסיקניות שוקולד (מתכונים דומים).
הוראות
מחממים תנור ל 177° ומניחים מתלה במרכז התנור.
מניחים אגוזים על תבנית אפייה ואופים במשך כ 8 דקות, או עד חום קל וריחני. מגניב. לאחר האגוזים מקורר לחלוטין למקם אותם, יחד עם 2 כפות (25 גרם) של הקמח מהמתכון, לתוך מעבד המזון שלך, מצויד להב מתכת, ולעבד עד שהם הקרקע דק (אבל לא להדביק).
עבור העוגיות: בקערה של המיקסר החשמלי שלך (או עם מערבל יד), להכות את החמאה והסוכר עד אור ורך (כ 2 דקות). לנצח בתמצית הוניל.
מוסיפים את הקמח והמלח הנותרים ומכים עד בשילוב. מערבבים את האגוזים. מכסים ומקררים את הבצק במשך כשעה או עד המשרד.
מחממים תנור ל 350 מעלות F (175 מעלות C). קו שני גיליונות אפייה עם נייר קלף.
טופס את הבצק הצונן לתוך 1 אינץ '(2.5 ס "מ) כדורים ולמקם אותם 2 אינץ' (5 ס " מ) בנפרד על סדיני אפייה מוכנים.
אופים במשך כ 12-15 דקות, או עד הקצוות של העוגיות להתחיל חום.
הסר מהתנור ומניח על מתלה חוט להתקרר במשך כ 5 דקות.
בינתיים, מניחים את 1 כוס מנופה סוכר בקערה. קח את העוגיות עדיין חמות לגלגל אותם בסוכר, אחד בכל פעם.
מניחים על מתלה תיל כדי להתקרר. או שאתה יכול פשוט למקם את הסוכר ממתקים במסננת לנפות את הסוכר מעל צמרות העוגיות.
בואו להתקרר לחלוטין לפני אחסון. ניתן לאחסן במיכל אטום במשך כמה שבועות. ניתן לגלגל או לנפות את העוגיות בממתקים יותר סוכר לפני ההגשה.