עוגות יד דובדבן
אם יש לכם דובדבנים, עמילן תירס, גרידת לימון, וקומץ של מרכיבים אחרים הם כל מה שנדרש כדי להפוך את המתכון הזה לכל כך טעים. זוהי אפשרות טובה אם אתה מחפש תפריט ללא גלוטן ללא חלב וצמחוני דיאט. זמן הכנת המתכון כ 4 שעות מתכונים דומים: עוגות יד דובדבן, עוגות יד דובדבן, ו עוגות יד דובדבן.
הוראות
במחבת רוטב בינונית מערבבים דובדבנים, 1/4 כוס סוכר וגרידת לימון. בקערה קטנה להקציף יחד מיץ לימון, עמילן תירס, וניל.
יוצקים תערובת על דובדבנים ומערבבים לשלב.
דובדבנים חמים על חום בינוני גבוה, ערבוב לעתים קרובות עד מיצים לבוא יחד כדי ליצור רוטב עבה.
הסר מהחום, לכסות ולקרר עד מגניב, לפחות 1 שעה.
בינתיים, לגזור שמונה ריבועים 6 אינץ ' של נייר קלף. מחלקים בצק עוגה לשמונה כדורים שווים. על משטח מקומח היטב, לגלגל את כדורי הבצק לתוך סיבובים 5 אינץ'.
מניחים כל סיבוב על פיסת נייר קלף, עורמים אותם יחד כך שהם לא נדבקים. מקררים כדורי עוגה במשך 30 דקות עד 1 שעה כדי לאפשר להם להתקפל.
קו גיליון אפייה גדול עם נייר קלף.
מקום 2 עד 2 1/2 כפות מקורר מילוי דובדבן במרכז כל סיבוב, ואז לקפל במחצית כדי לסגור את הקצוות כדי לאטום.
מברשת את החלק החיצוני של העוגות עם ביצה ומפזרים עם הנותרים 3 כפות סוכר. לעשות 3 חתכים קטנים על החלק העליון של העוגות לפרוק. מקררים פשטידות מוכנות במשך 30 דקות.
הגדר מתלה למצב האמצעי ולחמם מראש תנור ל 177°.
אופים פשטידות עד חום זהוב, 25 עד 30 דקות.
הסר מהתנור ולתת מגניב במחבת במשך 2 דקות ולאחר מכן להעביר מתלה חוט להתקרר לחלוטין.